Şimdi Ara

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
15
Favori
144.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 Mayıs 2012 tarihinde yani yarın saat 12:00'da açılacak olan kulübümüze tüm amatör fotoğrafçıları bekliyoruz...

Shot Turkey Club
    www.shottr.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

uzunca bir süredir fotoğraf eklemeyi planlıyordum şimdiye kısmet oldu ...yorumlarınızı bekliyorum...

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI  FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI  FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI
     FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI  FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI  FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI
     FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

arkadaşım bu ayı çekerken hangi modu kullanıyosun ben deniyorum sonuç berbat.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihatyildirim

Forumda gördüğüm en iyi fotoğraflardan biri modunu falan yazarsan sevinirim
  • o fotoyu keskinleştirmiştim dur orjinalini koyayım buraya...M modunda Tüm değerleri manuel yaparak çektim...Tabi çekmeden önce belli bir süre objektifin alışması için bekliyorsun böylece ay görüntüsünde ışık patlamalarını en aza indirmiş oluyorsun.Tripod kullandım bu arada ama sanma ki profesyonel bi şey. bimeksten 5tl ye aldığım 10-12 cm boyundaki mini tripodla kullandım bence bütçesi olmayan alabilir. işte fotoğrafını ekliyorum:

fotonun orjinali:
    f/5.6
    poz süresi 1/100 sn
    iso-64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 4 Mayıs 2012; 20:31:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetortac

quote:

Forumda gördüğüm en iyi fotoğraflardan biri modunu falan yazarsan sevinirim

Teşekkür ederim. P modunda çekildi.

f/10
    ıso 64
    odak uzunluğu 28 mm

• quote:

o fotoyu keskinleştirmiştim dur orjinalini koyayım buraya...M modunda Tüm değerleri manuel yaparak çektim...Tabi çekmeden önce belli bir süre objektifin alışması için bekliyorsun böylece ay görüntüsünde ışık patlamalarını en aza indirmiş oluyorsun.Tripod kullandım bu arada ama sanma ki profesyonel bi şey. bimeksten 5tl ye aldığım 10-12 cm boyundaki mini tripodla kullandım bence bütçesi olmayan alabilir. işte fotoğrafını ekliyorum:

fotonun orjinali:
    f/5.6
    poz süresi 1/100 sn
    iso-64

başarılı

• kedicikler =)

• arkadaşlar az önce ilk ay çekimlerimi yaptım, fotoğraflar tripodsuz çekilmiştir.

• güzel olmuş. ama tripodsuz olduğu için bulanık çıkmış özellikle son eklediğin.
  • quote:

güzel olmuş. ama tripodsuz olduğu için bulanık çıkmış özellikle son eklediğin.

evet haklısın, sağdan soldan kollara destek alarak ancak bu kadar oldu. teşekkürler.
  • Sadece 2 gün için S2950 fotoğraf makinem ve aksesuarları 370 TL'ye satılıktır.

Ürün garantili ve sıfırdan farksızdır. Üzerinde 1 adet çizik bulamazsınız. Ekranının cizilmemesi için özel koruyucu kullanılmakta olup 50 TL değerinde Lowepro stockholm 110 çanta + GP 2700 4 Adet pil ve 4GB Hafı kartı ürün ile gönderilecektir. Dileyene ürün fotoğraflarınıda ulaştırabilirim..
  • arkadaşlar arşivden bir fotoğrafı paylaşmak istiyorum.

•  FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan18 -- 7 Mayıs 2012; 3:42:39 >
  • quote:

arkadaşlar az önce ilk ay çekimlerimi yaptım, fotoğraflar tripodsuz çekilmiştir.

cihat kardeşim bu bulutları ben gosteremedim hep karanlık algılıyor işlem gormedi ise fotolar ayarları soyleyebilirmisin?

• Başarılı fotolara devam arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: madbey

cihat kardeşim bu bulutları ben gosteremedim hep karanlık algılıyor işlem gormedi ise fotolar ayarları soyleyebilirmisin?

tabi,

f 5/6
    pozlama süresi 1/6 sn
    Iso 800
    odak uzunluğu 90 mm
  • Gencler merhaba makineyi bugün aldım otomatik modda cekmeyle güzel fotolar elde edilmiyo internette dolananlar gibi makinenin dandik olusundan mı cekme tekniklerini bilmememden mi yoksa adamlar photoshop kullanıyolar ondan mıdır?
    Bide makineyle ilgili bi sorum daha var deklansore hafif basma uzun basma sert basınca farkli farkli seyler oluyor anlamadim yardimci olursaniz sevinrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar arşivden bir fotoğrafı paylaşmak istiyorum.

Photoshopu alkollüyken kullanmanın zararları 😁😁😁😄😄😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baturalppppp

Gencler merhaba makineyi bugün aldım otomatik modda cekmeyle güzel fotolar elde edilmiyo internette dolananlar gibi makinenin dandik olusundan mı cekme tekniklerini bilmememden mi yoksa adamlar photoshop kullanıyolar ondan mıdır?
    Bide makineyle ilgili bi sorum daha var deklansore hafif basma uzun basma sert basınca farkli farkli seyler oluyor anlamadim yardimci olursaniz sevinrim

Öncelikle şu soruya cevap ver.
    Deklanşöre tek hamlede mi basıyorsun, yoksa iki aşamalı olarak (önce yarım basıp netleme yapmasını bekleyip, sonra da parmağımızı kaldırmadan tam olarak basma) mı basıyorsun?
  • kardeş bütün basma tekniklerini anlatabilirmisin sana zahmet
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.