Bildirim
FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI (58. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
arkadaslar pıl olarak ne kullanıyorsunuz sarjlı pıllerden hangı marka mesala -
quote:
Orijinalden alıntı: lewoci07
arkadaslar pıl olarak ne kullanıyorsunuz sarjlı pıllerden hangı marka mesala
arkadaşım ben 2 gün önce teknosadan sony aldım 2500 mah fakat henüz kullanmaya vaktim olmadı.Ama kullanan bir arkadaşla forumda karşılaştım memnun oduğunu belirtti. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihatyildirim
quote:
arkadaşım ben 2 gün önce teknosadan sony aldım 2500 mah fakat henüz kullanmaya vaktim olmadı.Ama kullanan bir arkadaşla forumda karşılaştım memnun oduğunu belirtti.
kendım Gold teknolojı marketlerınde calısıyorum antalya da. GP marka 2700 gucundekı pıller var. onu dusunuyorumda. sony yok malesef :) -
quote:
quote:
quote:
arkadaşım ben 2 gün önce teknosadan sony aldım 2500 mah fakat henüz kullanmaya vaktim olmadı.Ama kullanan bir arkadaşla forumda karşılaştım memnun oduğunu belirtti.
kendım Gold teknolojı marketlerınde calısıyorum antalya da. GP marka 2700 gucundekı pıller var. onu dusunuyorumda. sony yok malesef :)
Gp hakkında hiç bir yorumla karşılaşmadım ama varta pilleride öneren arkadaşlar gördüm ;) tabi karar sizin.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
kendım Gold teknolojı marketlerınde calısıyorum antalya da. GP marka 2700 gucundekı pıller var. onu dusunuyorumda. sony yok malesef :)
Gp hakkında hiç bir yorumla karşılaşmadım ama varta pilleride öneren arkadaşlar gördüm ;) tabi karar sizin.
[SSS]şarjlı piller hakkında herşey.......... yazan topiği incelersen sorularının cevaplarını fazlasıyla bulabilirsin Gp markası önerilmiyor
(Panasonic Evolta 2050 mah) tavsiye edilen ve güzel bir ürün
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackducati
quote:
quote:
quote:
quote:
[SSS]şarjlı piller hakkında herşey.......... yazan topiği incelersen sorularının cevaplarını fazlasıyla bulabilirsin Gp markası önerilmiyor
Katılıyorum. Varta veya Duracell tavsiye ederim. Bende hem Varta, hem Duracell, hem CFL piller var. Varta ve Duracell çok iyi. Ayrıca makinenin ekranının büyüklüğünden, özellik bolluğundan ve optik zoom'un yüksekliğinden dolayı 2500'ün altında pil kullanmayın. Yoksa "bu pil ne çabuk bitti" diye dert yanarsınız.
-
TEŞEKKURLER ARKADAŞLAR VERDIGINIZ BILGILER ICIN. BAKALIM YARIN ILK FOTOLARIMI CEKECEGIM. -
quote:
Orijinalden alıntı: blackducati
quote:
quote:
quote:
quote:
ben 4 adet duracell 2450 almıstım performantan memmun kaldım bi 4 tane de yedek aldım yanına. hepsi burada da kampanya ile 10.45 ti sanırım çifti.
-
-
"cihatyildirim" kadraj güzel. Benim hoşuma gitti.
Ama bu makine için takıldığım bir nokta var. Eklenen resimlere bakıyorum, tam boy bakınca detaylar çok kötü. Sanki makinenin objektifinden içeri kurtcuklar kaçmışta geziniyorlar gibi.
Şu an piyasa da en çok tutulan bir model için bence hiç hoş resimler değil.
Bu sınıfta en sevdiğim marka Fuji'dir ama bu model olmamış bence, yakışmamış :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
"cihatyildirim" kadraj güzel. Benim hoşuma gitti.
Ama bu makine için takıldığım bir nokta var. Eklenen resimlere bakıyorum, tam boy bakınca detaylar çok kötü. Sanki makinenin objektifinden içeri kurtcuklar kaçmışta geziniyorlar gibi.
Şu an piyasa da en çok tutulan bir model için bence hiç hoş resimler değil.
Bu sınıfta en sevdiğim marka Fuji'dir ama bu model olmamış bence, yakışmamış :(
evet haklısınız bende fark ettim şimdi. sanırım zamanla alışacağım yeni başladım ayarlarıda tam bilmiyorum, yanlış bir ayar yapmış olabilirim. Uyarınız için teşekkürler.
-
Ben senin resimler icin demedim, tum resimler boyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
Ben senin resimler icin demedim, tum resimler boyle.
Anladım, fakat bazı fotoğraflarda bu pek de net belli olmuyor. Bunun nedeni nedir acaba ? -
Kucuk sensire cok piksel basmis olmalari bence. -
@AKINLASINN
Makina bu kadar yapabiliyor. Ayar ile v.s. olabilecek bir çare yok. Bazı fotoğraflarda daha az olabilir. Fakat azı bile 1e1 bakınca hayli yetiyor rahatsız etmeye. Bunun sebebi fotoğrafı çekilecek bölgenin yeterli ışık olması olabilir. Tabi burada kullanıcılar biraz makinalarının suyuna gitmeli. O nasıl olacak der iseniz... Fotoğrafı tam boy açıp, bakıp, incelemeyecekler !.. Paylaşacakları zaman 3'te 1'i yada 4'te 1i kadar ufaltıp (misal 1280x960, 1072x716) paylaşacaklar. O zaman bu kumlama olması gereken ama kurtçuk kadar büyümüş olan kumlanmalar daha az görünür olacaktır. -
Arkadaşlar demin bende s2950 sipariş ettim iyi mi yaptım bilmiyorum beni aydınlatın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X