saol hocam nostaljik ama bizimki istiklalinki gibi iyi değil :D
bende de var
açı çok güzelmiş hocam
tekrar merhabalar, arkadaşlar dün gezerken bir dükkanda x100 gördüm fiyatını sordum 1,500 dolar dediler sizce fiyat nasıl, birde bu makinanın sahte olma veya başka bir sorunu olabilir mi. sizce alınabilir mi?
1500 $ ne hacı alma sakin bi yanlışlık vardır, 1050$ ver benimki satim sana
quote:
Orijinalden alıntı: bafink
çok güzel olmuş...
hiç satan yok mu x100ü uygun fiyatlı ?
1-2 aya kadar ben satabilirim, işle ilgili bi durumum var o zaman belli olcak kardeşim.
quote:
1-2 aya kadar ben satabilirim, işle ilgili bi durumum var o zaman belli olcak kardeşim.
tmm hocam ama size çok yakışıyor bu makine yaf :(
işle ilgili problem olmassa satmayı düşünmüyorum hocam zaten ama işten ayrılabilirim bakalım belli değil zaten daha 1-2 aya beli olcak
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
quote:
o yüzden ihtiyarları çekiom hacı işte, sonuçta ticari bi amaç olmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum
Ticari olsun olmasın izin alınması gerekiyor.Sorun olmaz ama genede belli olmaz
bende aynı fikirdeyim. geçen bir foto çekeni yolun ortasında 3 kişi evire çevire dövdü. adam yanındaki kız arkadaşı güzel diye çektim diye feryat ediyordu. ben araya girdim ayırdım adamların gözü beni kesse benide döverdi diye düşünüyorum. birini zor zap ettim ne deliler var hocam bu ülkede inanın anlamak zorr. açıkcası barda benimde başıma geldi. adam durmadan resim çekiyordu. tuvallette yakaladım adamı kartını aldım
Ben zaten bel hizasından çekiyorum insan çekiyorsam farketmesi çok zor zaten sokak çekiyosamda kimene bişey diyemez. ama iş kavga boyutuna gelirse bi şekilde sıyrılırım gerekirse gösterir silerim abartmaya gerek yok kocaman insanlarız
quote:
Orijinalden alıntı: panasonica
quote:
Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR
quote:
o yüzden ihtiyarları çekiom hacı işte, sonuçta ticari bi amaç olmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum
Ticari olsun olmasın izin alınması gerekiyor.Sorun olmaz ama genede belli olmaz
bende aynı fikirdeyim. geçen bir foto çekeni yolun ortasında 3 kişi evire çevire dövdü. adam yanındaki kız arkadaşı güzel diye çektim diye feryat ediyordu. ben araya girdim ayırdım adamların gözü beni kesse benide döverdi diye düşünüyorum. birini zor zap ettim ne deliler var hocam bu ülkede inanın anlamak zorr. açıkcası barda benimde başıma geldi. adam durmadan resim çekiyordu. tuvallette yakaladım adamı kartını aldım
Yaw yazıyosunuz bunları ufaktan tırsmaya basladım bende insanları çekerken. Biraz cüsse var ama bakalım nereye kadar çek çek gidecek :)