Şimdi Ara

Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
0
Favori
24.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol hocam nostaljik ama bizimki istiklalinki gibi iyi değil :D
  • bende de var

Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım
  • açı çok güzelmiş hocam
  • tekrar merhabalar, arkadaşlar dün gezerken bir dükkanda x100 gördüm fiyatını sordum 1,500 dolar dediler sizce fiyat nasıl, birde bu makinanın sahte olma veya başka bir sorunu olabilir mi. sizce alınabilir mi?
  • 1500 $ ne hacı alma sakin bi yanlışlık vardır, 1050$ ver benimki satim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafink

Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım

çok güzel olmuş...
  • hiç satan yok mu x100ü uygun fiyatlı ?
  • 1-2 aya kadar ben satabilirim, işle ilgili bi durumum var o zaman belli olcak kardeşim.
  • quote:

1-2 aya kadar ben satabilirim, işle ilgili bi durumum var o zaman belli olcak kardeşim.

tmm hocam ama size çok yakışıyor bu makine yaf :(
  • işle ilgili problem olmassa satmayı düşünmüyorum hocam zaten ama işten ayrılabilirim bakalım belli değil zaten daha 1-2 aya beli olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

o yüzden ihtiyarları çekiom hacı işte, sonuçta ticari bi amaç olmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum

Ticari olsun olmasın izin alınması gerekiyor.Sorun olmaz ama genede belli olmaz

bende aynı fikirdeyim. geçen bir foto çekeni yolun ortasında 3 kişi evire çevire dövdü. adam yanındaki kız arkadaşı güzel diye çektim diye feryat ediyordu. ben araya girdim ayırdım
    adamların gözü beni kesse benide döverdi diye düşünüyorum. birini zor zap ettim
    ne deliler var hocam bu ülkede inanın anlamak zorr. açıkcası barda benimde başıma geldi. adam durmadan resim çekiyordu. tuvallette yakaladım adamı kartını aldım

• Ben zaten bel hizasından çekiyorum insan çekiyorsam farketmesi çok zor zaten sokak çekiyosamda kimene bişey diyemez. ama iş kavga boyutuna gelirse bi şekilde sıyrılırım gerekirse gösterir silerim abartmaya gerek yok kocaman insanlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

o yüzden ihtiyarları çekiom hacı işte, sonuçta ticari bi amaç olmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum

Ticari olsun olmasın izin alınması gerekiyor.Sorun olmaz ama genede belli olmaz

bende aynı fikirdeyim. geçen bir foto çekeni yolun ortasında 3 kişi evire çevire dövdü. adam yanındaki kız arkadaşı güzel diye çektim diye feryat ediyordu. ben araya girdim ayırdım
    adamların gözü beni kesse benide döverdi diye düşünüyorum. birini zor zap ettim
    ne deliler var hocam bu ülkede inanın anlamak zorr. açıkcası barda benimde başıma geldi. adam durmadan resim çekiyordu. tuvallette yakaladım adamı kartını aldım

Yaw yazıyosunuz bunları ufaktan tırsmaya basladım bende insanları çekerken. Biraz cüsse var ama bakalım nereye kadar çek çek gidecek :)

•  Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.