Şimdi Ara

FUJINON LENS XF27mmF2.8 Türkiyede...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fujifilm'in son gözdelerinden biri olan FUJINON LENS XF27mm F2.8 artık Türkiye'de...

Ürünün perakenda satış fiyatı 899 TL dir. Ürünü incelemek ve test etmek için Fujifilm Showroom'a bekleriz

http://www.fujifilm.com.tr/hakkimizda/iletisim.aspx

• selam bu lens aşağıdaki sitedeki lens mi? renk siyah olan ile ilgileniyorum fiyat faturalı fiyatımı ?

http://www.amazon.com/Fujifilm-27mm-F2-8-Compact-Prime/dp/B00DCM0DUU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1384811521&sr=8-1&keywords=xf27mmf2.8

Edit: ekleme
    bide bana 10-20mm objektifin geleceğini söylemişti servisiniz o ne zaman gelecek acaba ve ne kadara satılacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuDunyadaTek -- 18 Kasım 2013; 23:55:39 >
  • BuDunyadaTek kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Evet lens verdiğiniz amazon bağlantısındaki lens ile aynıdır fiyatı sizinde görebileceğiniz gibi USA fiyatı ile aynıdır. Fiyatlarımıza KDV dahildir ve TL fiyatlardır. İstanbul da ikamet ediyorsanız merkezimizde bulunan showroom da tüm ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Eğer İstanbul dışında ikamet ediyorsanız zincir mağazalarda (Teknosa, Bimeks, Vatan, Darty, Evkur) bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Merkez Showroom adresi:http://www.fujifilm.com.tr/hakkimizda/iletisim.aspx

Not: XF10-24mm F4 R OIS lens için bize iletişim bilgilerinizi verirseniz ürün gelince sizi haberdar edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujifilmoutlet -- 19 Kasım 2013; 10:05:49 >

• fujifilmoutlet kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim adres bana yakın pazar günü gelip 10-24 objektifi görebilirmiyim?
    Merhabalar

Fujifilm Showroom'umuz pazar günleri kapalıdır. hafta içi ve cumartesi günleri saat 10:00-19:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

iyi günler dileriz
    Merhaba, bildiğim kadarıyla 10-24 lens henüz lanse edilmedi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

Merhaba, bildiğim kadarıyla 10-24 lens henüz lanse edilmedi?

hata bende mesajı tam okumadan uygun objektif buldum diye acele ile tamamını okumamışım. arkadaş zaten altta yazmış daha gelmedi haber vereceğim size demiş .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bence eli kulağında diyebiliriz bu lensin lansmanı için, 2013 ün sonu olarak gözüküyordu Fuji' nin lens yol haritasında, haftaya bile lanse edebilirker, ondan sonraki lens 2014 ilk aylarında efsane olacak olan 56 mm f:1.2R, bu lens herkesi şöyle bir silkeleyecek bence :)
  • quote:

Bence eli kulağında diyebiliriz bu lensin lansmanı için, 2013 ün sonu olarak gözüküyordu Fuji' nin lens yol haritasında, haftaya bile lanse edebilirker, ondan sonraki lens 2014 ilk aylarında efsane olacak olan 56 mm f:1.2R, bu lens herkesi şöyle bir silkeleyecek bence :)

haklısın dostum 56 f1.2 gelir gelmez fujiye koşup verin benim objektifimi diye bağıracağım :) tamam 60mm de güzel ama yarında şu fujioutletin yerine gideceğim bakalım neler var ellerinde

bu arada dünyada benimle aynı fikirde olan adamlar var 10-24mm ve 56mm bekliyo herkes :http://www.fujirumors.com/first-images-of-the-56mm-f1-2-and-10-20mm-f4-lenses/ yanlız bu fiyatlar bize gelirken umarım uçuk kaçık olmaz ozaman hevesim kursağımda kalır heee :(

Benim tahminim 10-24 ün fiyatı 1000 usd civarında olacaktır, 56 mm için 1200-1300 usd yi gözden çıkarmak gerekir :-(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozangunay O kullanıcısına yanıt
    haftasonu fujinin merkezine gittim mağazasını gördüm. arkadaşlar çok ilgilendiler sağ olsunlar aksesuarları makinemde denememe de izin verdiler :) bu sayede grip ihtiyacım olduğunuda fark ettim ve aldım bir tane. 56mm için ocak ayında gelecek dediler ve 800- 900 doalr arası bir rakam olacakmış haberiniz olsun. ocak ayında bir adet 60mm satışa çıkaracağım ilgilenenlere duyurulur :) bu arada servis de aynı yerde bir sorun olursa mağazadakiler yardımcı oluruz dediler. fotrumdan gelenlere özel ilgi gösteriyorlar galibe yada bana öyle geldi :) telefonumu bıraktım 10-24 ve 56mm gelince haber verecekler bana.
  • forumdan geldim dedim ekstra indirim de yaptılar grip için ;) buradan özellikle ismail beye teşekkür ederim. aksesuarların normal fiyatları bana biraz yüksek geldi baştan ama 249 TL olan grip bana 185 TL ye geldi :) şimdi sağ gözde sorun var birde diopter düzeltme lensi alacağım haftaya gidip.
    56 mm f:1.2 900 usd olursa peynir ekmek gibi satılır, çok iyimse bir tahmin olmuş, şunun şurasında Ocak' a ne kaldı ki zaten, bekleyip göreceğiz, siz X Pro 1 mi kullanıyorsunuz bu arada?
  • quote:

56 mm f:1.2 900 usd olursa peynir ekmek gibi satılır, çok iyimse bir tahmin olmuş, şunun şurasında Ocak' a ne kaldı ki zaten, bekleyip göreceğiz, siz X Pro 1 mi kullanıyorsunuz bu arada?

8-900 dolar olacak diye direk yetkilisi söyledi fujinin. ben xpro kullanıyorum ürün fotoğrafları çekiyorum.
    O zaman çok iyi, 10-24 için de bir fiyat verdiler mi peki?O da 750 USD civarında olursa 2014' ün harcama kalemleri belli oldu demektir :)
  • quote:

O zaman çok iyi, 10-24 için de bir fiyat verdiler mi peki?O da 750 USD civarında olursa 2014' ün harcama kalemleri belli oldu demektir :)

çok zorladım ama sistemleri fiyat vermiyormuş henüz onu vermediler :) ben 56mm objektifime kavuşayım da 10-24 ikinci planda benim için . 60mm den çok daha iyi olduğunu söylüyor test kullanıcıları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.