Bildirim
Fujisat full hd alıcı 1 ay olmadan bozuldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fujisat nedir yahu ? Böyle adı sanı duyulmamış çin mallarını çinliler bile bilmiyordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hakikaten noname çakma cihaz dense yeridir. -
Fujitsu çakması olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: KoTuTuRK
Fujisat nedir yahu ? Böyle adı sanı duyulmamış çin mallarını çinliler bile bilmiyordur
Valla fuji kyoto falan vardı hepsi çekik gozlu belkı bu japondur dedim aldım :D SAka bı yana da hepsı burda dolandırdı galıba ya herkes ıyı yorum yapmıştı bide satışlarda %55 le 1. sıradaydı bende kazıklanmış oldum -
A101'e arada full hd uydu alıcısı yanında wifi anten hdmı kablo dahil geliyor. 99 liraya satılıyor birde onun bir alt modeli geliyor oda 49mu 59 liramı neydi onlardan al bu çakma uydu alıcıya masraf yapıp tamir ettirmeye değmez.. -
quote:
Orijinalden alıntı: KoTuTuRK
A101'e arada full hd uydu alıcısı yanında wifi anten hdmı kablo dahil geliyor. 99 liraya satılıyor birde onun bir alt modeli geliyor oda 49mu 59 liramı neydi onlardan al bu çakma uydu alıcıya masraf yapıp tamir ettirmeye değmez..
Bidaha Tovbe zatenhiç ugrasamam. Servşse ble git gel 2 defa olsa 10 10 = 20 TL benzın masrafı yapacam bir de hafta sonumun yarısı bosa gidecek. Artık arastırdım burdan da ts 5000 ya da spark 1200gm model bir uydu alırım 200 tl veririm kafam rahat olsun en azından -
Next atlanta hiremco goldmaster haricindeki mallar kesinlikle alınmaz
O uydu alıcı dan sana hayır gelmez
quote:
Orijinalden alıntı: tda 1562q
Next atlanta hiremco goldmaster haricindeki mallar kesinlikle alınmaz
O uydu alıcı dan sana hayır gelmez
hocam bıde ts 4000 tarzı omdeller var onlar nasıl bilginiz var mı? -
Ts 4000 model hangi markaya ait hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: tda 1562q
Ts 4000 model hangi markaya ait hocam ?
Redline ts 4000 ve 5000 ı de onerenler oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X