Şimdi Ara

Fujitsi simens aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalr iyi mi yaptım kötü mü yorumlarınız bekliyorum 1399$+kdv !5 ay
    İşlemci Intel Core Duo T2300 - 1.66GHz işlemci
    İşletim sistemi MS WinXP Home
    Ekran 15.4" LCD WXGA ( 1280X800 ) Crystal View, (Parlak Ekran)
    Ekran kartı ATI Radeon X1400 128MB ( maks 512MB Hypermemory)
    Hard Disk 100 GB SATA 5400 rpm
    Sistem Hafızası 1 GB DDR2 533 MHz
    Sürücü DVD-RW
    İletişim Wireless 54 Mbps ile kablosuz iletişim. 56K fax/modem, 10/100/1000 ethernet
    Arayüz 3x USB 2.0 port, IEEE 1394, 1x S-Video, 1x DVI, 1x Modem
    Bağlantı 1XLAN, 1XWLAN, 1X 4 IN1, 1X EXPREES CARD
    Batarya 6 cell, 2 saate kadar pil kapasitesi
    Boyut/Ağırlık EnxBoyxYükseklik: 360x269x37.1mm, 3.1kg
    Garanti 2 yıl bring-in garanti

• hayırlı olsn aldın artık boşver nasılsa keyfini çıkar makinanin, ama yinede sorarsan ben olsam core2duo alırdım az para vermemişin
  • quote:

Orijinalden alıntı: salla_gitsin

hayırlı olsn aldın artık boşver nasılsa keyfini çıkar makinanin, ama yinede sorarsan ben olsam core2duo alırdım az para vermemişin
    ben bu notebook temmuz da aldım donanım haberle yeni tanıştım bundan dolayı sizlere sormak istedim. birde core2duo aldım zaten anlamadım dediğini 2ghz mi alsaydın diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowdante

ben bu notebook temmuz da aldım donanım haberle yeni tanıştım bundan dolayı sizlere sormak istedim. birde core2duo aldım zaten anlamadım dediğini 2ghz mi alsaydın diyorsun

Alıntıları Göster
    Yok arkdasım bu core duo core 2 duo ayrı t5500 t5600 t7200 ler core 2 duodur.Ama sen temmuzda alırken var mıydı core 2 notebooklar tam bilemicem.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crowdante

vindictivenin dediği gibi
    yani yukarda yazdığına göre core duo almışsın ben core 2 duo alsaydın demek istemiştim, ama temmuzda varmıydı varsa bile ne kadar yaygındı bilmiyorum tabi

• quote:

quote:

vindictivenin dediği gibi
    yani yukarda yazdığına göre core duo almışsın ben core 2 duo alsaydın demek istemiştim, ama temmuzda varmıydı varsa bile ne kadar yaygındı bilmiyorum tabi

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun ne diyelim tün fs sevenlere...aylar önce alınmış makina c2d falan alsaydın demek yersiz

• quote:

Orijinalden alıntı: bscol

hayırlı olsun ne diyelim tün fs sevenlere...aylar önce alınmış makina c2d falan alsaydın demek yersiz

Alıntıları Göster
    cevablarınızdan dolayı teşekkürler biraz acemiliğimize geldi ilk maaşla bunu alalım dedik ama bugüne kadar sorun yaşamadım bütün oyunlar açıldı carbon problem yarattı atınin son driver ini bulup yükledim oda şimdi çok iyi çalışıyor ramini 2gb yaparsak daha iyi olur kanısındayım neyse herkese kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinem arızalandı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cevablarınızdan dolayı teşekkürler biraz acemiliğimize geldi ilk maaşla bunu alalım dedik ama bugüne kadar sorun yaşamadım bütün oyunlar açıldı carbon problem yarattı atınin son driver ini bulup yükledim oda şimdi çok iyi çalışıyor ramini 2gb yaparsak daha iyi olur kanısındayım neyse herkese kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Bence iyi mi kötü mü yaptığını zaman gösterecek. Ben Fujitsu Siemens'imi 4-5 sene önce aldım, hala fanın arada tozlanması dışında bir problemi olmadı. Bu tür şeyler biraz da şans işi..

• quote:

Orijinalden alıntı: GalPal

Bence iyi mi kötü mü yaptığını zaman gösterecek. Ben Fujitsu Siemens'imi 4-5 sene önce aldım, hala fanın arada tozlanması dışında bir problemi olmadı. Bu tür şeyler biraz da şans işi..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GalPal

tozlanınca o şi nasıl hallediyon kardeş

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GalPal

tozlanınca o şi nasıl hallediyon kardeş

Alıntıları Göster
    Valla dediğin gibi aslında burada bakıyorum herkes fujitsu simens in çok kötü olduğunu düşünüyor. neye göre böyle bir karar almışlar bilmiyorum. Kötü düşünen arkadaşalrdan neden kötü olumsuz düşündüklerini yazmalarını istemek bir fs kullanıcısı olrak hakkım diyr düşünüyorum saygılar herkese

• quote:

Valla dediğin gibi aslında burada bakıyorum herkes fujitsu simens in çok kötü olduğunu düşünüyor. neye göre böyle bir karar almışlar bilmiyorum. Kötü düşünen arkadaşalrdan neden kötü olumsuz düşündüklerini yazmalarını istemek bir fs kullanıcısı olrak hakkım diyr düşünüyorum saygılar herkese

Alıntıları Göster
    Hayır Fujitsu-Siemens kötü bir model değil. Aslında biraz talihsiz bir model, o kadar. Birkaç modelinde seri şekilde problem yarattığından artık markaya kötü gözle bakılıyor ama bu FS'nin kötü ve başarısız bir marka olduğunun kanıtı değildir. Önyargılı yaklaşmamak gerek, hani derler ya adı çıkmış dokuza iner mi sekize diye... İşte bu deyim FS için tabiri caizse cuk diye oturuyor.

1 seneye yakın FS kullanıcısı olarak tespitlerim bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Hayır Fujitsu-Siemens kötü bir model değil. Aslında biraz talihsiz bir model, o kadar. Birkaç modelinde seri şekilde problem yarattığından artık markaya kötü gözle bakılıyor ama bu FS'nin kötü ve başarısız bir marka olduğunun kanıtı değildir. Önyargılı yaklaşmamak gerek, hani derler ya adı çıkmış dokuza iner mi sekize diye... İşte bu deyim FS için tabiri caizse cuk diye oturuyor.

1 seneye yakın FS kullanıcısı olarak tespitlerim bunlar.

Alıntıları Göster
    FS nin kötü olduğunu düşünenen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

FS nin kötü olduğunu düşünenen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar. Bu foruma ilk mesajım. Naçizane yazılım uzmanı olarak çalışıyorum. Her zaman performaslı bilgisayar tercihim oldu. Askerden gelince 1 ay boyunca piyasa araştırması yaptım. O zamanlar (geçen seneydi) HP Pavilion dv4266EA yı tercih ettim. Bu makineyi 1 sene 1 ay kullandım. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı sağolsun. Onu bir arkadaşıma sattım. Fujitsu-Siemens Sİ1520 aldım. Bunu almamın sebebi öncelikle Core 2 Duo, 12" (dolayısıyla hafif) ve fiyatı idi. CardFinans'a %8 indirim ile almıştım.

Gelelim performansa. Çok test etmemekle beraber yazılım konusunda hiç sıkıntı yok. Sadece ekran küçük :)
    Ki o da benim tercihim. Yalnız üzerindeki hoparlörler iyi değil. Ama 7.1 dijital çıkış konmuş. Bir de klavye 15.4 lere göre küçüldüğünden alışmak gerekiyor.

Bir de şu var. Fujitsu-Siemens eskisi gibi değil. Bazı problemler giderilmiş. Yani at gözlüğü ile bakmayın bence. Tamam bir kaç marka dışında ben de tavsiye etmem diğerlerini ama. Fiyat performans olarak FS Sİ1520 tercih edilebilir. Yorumlarınızı bekliyorum.

Hepinize sevgilerimle...

• quote:

Orijinalden alıntı: ser34sag

Merhaba arkadaşlar. Bu foruma ilk mesajım. Naçizane yazılım uzmanı olarak çalışıyorum. Her zaman performaslı bilgisayar tercihim oldu. Askerden gelince 1 ay boyunca piyasa araştırması yaptım. O zamanlar (geçen seneydi) HP Pavilion dv4266EA yı tercih ettim. Bu makineyi 1 sene 1 ay kullandım. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı sağolsun. Onu bir arkadaşıma sattım. Fujitsu-Siemens Sİ1520 aldım. Bunu almamın sebebi öncelikle Core 2 Duo, 12" (dolayısıyla hafif) ve fiyatı idi. CardFinans'a %8 indirim ile almıştım.

Gelelim performansa. Çok test etmemekle beraber yazılım konusunda hiç sıkıntı yok. Sadece ekran küçük :)
    Ki o da benim tercihim. Yalnız üzerindeki hoparlörler iyi değil. Ama 7.1 dijital çıkış konmuş. Bir de klavye 15.4 lere göre küçüldüğünden alışmak gerekiyor.

Bir de şu var. Fujitsu-Siemens eskisi gibi değil. Bazı problemler giderilmiş. Yani at gözlüğü ile bakmayın bence. Tamam bir kaç marka dışında ben de tavsiye etmem diğerlerini ama. Fiyat performans olarak FS Sİ1520 tercih edilebilir. Yorumlarınızı bekliyorum.

Hepinize sevgilerimle...

Alıntıları Göster
    bende F/S AMILO Pİ1505 CDUO 1.66 1GB,120GB,15.4,DVDRW modelini çok beğendim.ama bu forumdakileri okuyunca f/s oldukça kötü bir marka olduğunu anlıyorum.sizce bu model nasıl?düşünceleriniz lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: odincsoy

bende F/S AMILO Pİ1505 CDUO 1.66 1GB,120GB,15.4,DVDRW modelini çok beğendim.ama bu forumdakileri okuyunca f/s oldukça kötü bir marka olduğunu anlıyorum.sizce bu model nasıl?düşünceleriniz lütfen...

Alıntıları Göster
    Bende de M1451G vardı ve oldukça güzel bi makinaydı...

Özellikle görüntü kalitesi bir şaheser...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeboyy

Bende de M1451G vardı ve oldukça güzel bi makinaydı...

Özellikle görüntü kalitesi bir şaheser...

Alıntıları Göster
    Fujitsu eskiden ısınma sorunu yaşatan bir marka olabilir. Fakat Almanlar bu konuda kendilerini geliştirdiler. Türkiye destek sitesinde online chat var. Bu güzel bir özellik. HP'nin de destek hattını beğenirim. Sonuçta kimi markalar kötü imajlarını temizlemişler ve daha iyi ürünler ile piyasada kendilerini göstermektedirler. Bu da bir çok insanın tercih edebileceği yelpazenin geniş olması anlamına gelir ki sanırım rahatsız edici bir durum değildir.

Sonuç olarak özetle param olursa Sony.
    Orta gelirde HP.
    Hesaplıda Fujitsu-Siemens diyebilirim.

İlla ki yanlarına ikişer marka daha yazılır. Onlarda sözü size bırakıyorum.

Sevgilerle

• quote:

Orijinalden alıntı: ser34sag

Fujitsu eskiden ısınma sorunu yaşatan bir marka olabilir. Fakat Almanlar bu konuda kendilerini geliştirdiler. Türkiye destek sitesinde online chat var. Bu güzel bir özellik. HP'nin de destek hattını beğenirim. Sonuçta kimi markalar kötü imajlarını temizlemişler ve daha iyi ürünler ile piyasada kendilerini göstermektedirler. Bu da bir çok insanın tercih edebileceği yelpazenin geniş olması anlamına gelir ki sanırım rahatsız edici bir durum değildir.

Orta gelirde HP.

Sevgilerle

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ser34sag

Orta gelirde HP.

Sevgilerle

Diyecek birşey bırakmamışsın. Fujitsu siemens stabilitede kolay problem yaşatan bir makine değil. Yani aldığınızda donanımsal yazılımsal bir problem yoksa bence bu böyle devam eder, problem yaşatmaz.
    Neticede kötü bir marka değil, hitap ettiği kesim farklı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orjinalden alıntı: ser34sag

Orta gelirde HP.

Sevgilerle

Diyecek birşey bırakmamışsın. Fujitsu siemens stabilitede kolay problem yaşatan bir makine değil. Yani aldığınızda donanımsal yazılımsal bir problem yoksa bence bu böyle devam eder, problem yaşatmaz.
    Neticede kötü bir marka değil, hitap ettiği kesim farklı...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. ama daha fazla yorumlar bekliyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    Makinanız hayırlı olsun!

Ancak bende yukarıdaki arkadaşların yazdığı gibi bu paraya Core 2 DUO işlemcili bir makina almanız daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bildiğiniz gibi Core DUO 32 Bit Core 2 DUO 64 bit. Vista'nın çıkışı ile birlikte 64 Bit uygulamalarda yaygınlaşacak!

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ak_onair

Makinanız hayırlı olsun!

Ancak bende yukarıdaki arkadaşların yazdığı gibi bu paraya Core 2 DUO işlemcili bir makina almanız daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bildiğiniz gibi Core DUO 32 Bit Core 2 DUO 64 bit. Vista'nın çıkışı ile birlikte 64 Bit uygulamalarda yaygınlaşacak!

quote:

Alıntıları Göster
    bende fujitsu siemens amilo 1424 vardı. ekranın arka ışığı 1,5 yılda uçtu...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.