Şimdi Ara

Fujitsu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
885
Cevap
5
Favori
102.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf_cuk

merhaba fujitsu nocria modelini alıcaklar generalin awhz serisini alsın herşeyi ile birebir aynı mal fujitsuda 3900 tl fiyat verdiler ben general markasını 2700 tl aldım. diğer modellerde ise general fujitsunun değerlerine çıkamıyor. generalin awhz seri fujitsu ile aynı yanlız çok baba bir makine eve gelen hayret ediyor.

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Bilal bey selamlar

-Nokria süper ama o fiyat üst gelir düzeyi bile aşar! yada Ururu-Sarara alır o zaman!!

-Fuji lar ortamı çok ciddi iklimlendiriyor,Daikin ile yarışır(bir diğer yeğenim Daikin den daha iyi diyor laf aramızda çünkü
    üst komşusunda Ururu-Sarara var ve ortak görüş Fuji biraz daha iyi!)

-Ben ortaya 2008 yılın kliması demiştim geçen sene,kimileri bouzldu yada neye göre dedi,ama ben dedim,ispatlamasınıda onlar yapsın gari
    Mitsu den kesin iyi,Tosh için bir iddiada bulunamam ama onuda geçer gibi geliyor bana!
    Tosh bana biraz sallama geliyor
    Zibro ise OK+iki yerde gördüm,inceledim dikkatimi çeken sessizliği idi!
    Fuji ler daha sesli geliyor bana+

++

Fuji nin yeterince çalışmadığını ısrarla söylemekteyim!!!
    Radikal bir uygulamaya geçin bence ve hak ettiği yere getirin bu aleti!hak ettiği yerde kesin değil ve kesin olan bir şey
    daha var Mitsu dan çok çok daha iyi,Daikin ile kafa-kafaya girişir,Tosh ta bana,Fuji nin yanında zayıf kalır gibi geliyor!
    çok gaz verdiler Tosh lara ama o gazı yiyecek bir alet değil!!!

Sizde Gazı verin gari,üstelik elinizdeki alet palavra değil

++
    KIPA ya vermişsiniz,geçenlerde gördüm;yaw orada o cihaz olurmu kardeşim!
    Kalitesini düşürmüşsünüz,yanındakilere baktım,ülen ne işi var dedim Fuji nin burada????
    Dış Ünitenin üstüne atmışlar İç üniteyi;bunlar doğru stratejiler değil Hocam!!

Hadi hayırlı işler+

++
    Birde 5 puanlık sorum olacak Fuji ler için

-28m2 Salon>>Inverter kaçlık olacak(sanırım 12lik;çünkü 25m2 de 9 luk takıyorsunuz)???
    -Yine aynı Salonda bu kez Klasik takılacak olursa kaçlık oluyor???

Teşekkürler+

Fujitsu zaten babadır,bu cihazın üstüne ısıtmada cihaz yok, ve dediginiz gibi general almak o seride daha iyi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H1N135 -- 6 Kasım 2009; 21:48:46 >

• arkadaşım yine denedim AWHZ14LBCZ yi 57.2 drereceyi süper quıet modunda oda soğukken ilk çalıştırmada üflüyor ve oda ısınana kadar bu dereceyi koruyor oda ısınmaya başladıktan sonra derece yavaş yavaş düşüyor buda inverter özelliği max. fan hızı olan HI-POWER modunda 51 dereceyi gördüm buda beni şaşırttı çünkü fan hızı o kadar yüksek ki adadaki avizeyi döndürüyor dış ünite tahmin edemeyeceğiniz kadar sessiz ama iç ünite quıet modunda bile sesli şu an dışarısı 12 derece klima 21 derecede çalışıyor ve içerisi 23.6 derece.bu klima ısıtmada min.0.090 nom.1.35 max.2.95 kw elektrik tüketiyor fujitsu nocria modeli ile bire bir aynıdır kumandanın içinden çıkan piller bile fujitsu alkaline madein japan.kumandada 2.5 inç ekran var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil baba

arkadaşım yine denedim AWHZ14LBCZ yi 57.2 drereceyi süper quıet modunda oda soğukken ilk çalıştırmada üflüyor ve oda ısınana kadar bu dereceyi koruyor oda ısınmaya başladıktan sonra derece yavaş yavaş düşüyor buda inverter özelliği max. fan hızı olan HI-POWER modunda 51 dereceyi gördüm buda beni şaşırttı çünkü fan hızı o kadar yüksek ki adadaki avizeyi döndürüyor dış ünite tahmin edemeyeceğiniz kadar sessiz ama iç ünite quıet modunda bile sesli şu an dışarısı 12 derece klima 21 derecede çalışıyor ve içerisi 23.6 derece.bu klima ısıtmada min.0.090 nom.1.35 max.2.95 kw elektrik tüketiyor fujitsu nocria modeli ile bire bir aynıdır kumandanın içinden çıkan piller bile fujitsu alkaline madein japan.kumandada 2.5 inç ekran var.

merhaba ben klimayı aldığımın ertesü günü ölçdüm 1. kademede 30 derecede 58.9 derceye kadar çıktı bende birde fujitsu asya 14lc var onda 59.1 dereceyi gördüm forumda bu değerleri gören varmıdır acaba yoksa benim digital termometrede bir arızamı var.

• şimdi servisini, aramak lazım desek onlarda dünyadan bir haber eger burada bir çok kullanıcı bu ısıyı aynı marka klimadan alıyorsa normaldir,kardeşimde haier var 68 derece üflüyor mesela
    quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_cuk

quote:

Orijinalden alıntı: cemil baba

arkadaşım yine denedim AWHZ14LBCZ yi 57.2 drereceyi süper quıet modunda oda soğukken ilk çalıştırmada üflüyor ve oda ısınana kadar bu dereceyi koruyor oda ısınmaya başladıktan sonra derece yavaş yavaş düşüyor buda inverter özelliği max. fan hızı olan HI-POWER modunda 51 dereceyi gördüm buda beni şaşırttı çünkü fan hızı o kadar yüksek ki adadaki avizeyi döndürüyor dış ünite tahmin edemeyeceğiniz kadar sessiz ama iç ünite quıet modunda bile sesli şu an dışarısı 12 derece klima 21 derecede çalışıyor ve içerisi 23.6 derece.bu klima ısıtmada min.0.090 nom.1.35 max.2.95 kw elektrik tüketiyor fujitsu nocria modeli ile bire bir aynıdır kumandanın içinden çıkan piller bile fujitsu alkaline madein japan.kumandada 2.5 inç ekran var.

merhaba ben klimayı aldığımın ertesü günü ölçdüm 1. kademede 30 derecede 58.9 derceye kadar çıktı bende birde fujitsu asya 14lc var onda 59.1 dereceyi gördüm forumda bu değerleri gören varmıdır acaba yoksa benim digital termometrede bir arızamı var.

• haier ısıtmada ağız çıkış sıcaklığı 68 derece olan (en yükseği) tek klima olarak biliyorum. ısıtmada profosyonel denebilir.
  • fujitsi klimalar cin demi üretiliyor bilgisi olan varmı asy24 inverter split klima icin neler söyleyebilirsiniz
  • DEĞERLİ ARKADAŞIM FUJITSU KAWASAKİ JAPONYA ADRESLİ BİR KURULUŞDUR.
    SPLİT KLİMA İLE İLGİLİ ÜRETİMLERİ İSE ÇİNDEKİ VE TAYLAND DAKİ KENDİ FABRİKALARINDA UYGULANMAKTADIR.

quote:

Orijinalden alıntı: bamsi_beyrek

fujitsi klimalar cin demi üretiliyor bilgisi olan varmı asy24 inverter split klima icin neler söyleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamsi_beyrek

fujitsi klimalar cin demi üretiliyor bilgisi olan varmı asy24 inverter split klima icin neler söyleyebilirsiniz

artık dünya globalleşiyor çin de malezyada orda burda üretilmesi önemli değil ürünün kalitesi önemli bir BMW çinde ürettiği model dandik mi oluyor gene BMW oluyor işçilik maliyetleri düşüyor mühendisleri gene alman sadece parçaları birleştirmek için vidaları sıkan işçiye aylık 1000€ deilde 100€ veriyor buda maliyeti önemli etkiliyor

alacak olduğunuz klimaya gelince o klima 24000btu luk düz klima inverterli değil soğutma verimi (EER) 2,83 C sınıfı ısıtma verimi (COP) 3,08 D sınıfı bir klimadır
  • cevap icin teşekkürler yalnız galiba modeli yanlıs yazdım cihaz avusturalyada alınacak modelide şu ASTA24LCC

http://www.fujitsugeneral.com.au/products/12/96/106/asta24lcc/
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar 35 m2 güneş alan en üstün bir altı olan salonuma ve 15 m2 olan güneş almayan kuzeye bakan yatak odasına klima almak istiyorum.İyi bir şey olsun istiyorum.Marka ve model konusunda bilgisizim daikinin fxt60f modeline 3200 nakit,fxt25gv modeline 1550 tl önderdiler.mitsubishiye bakamadım hangi marka ve model öneririsinzi yardımlarınızı bekliorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar 35 m2 güneş alan en üstün bir altı olan salonuma ve 15 m2 olan güneş almayan kuzeye bakan yatak odasına klima almak istiyorum.İyi bir şey olsun istiyorum.Marka ve model konusunda bilgisizim daikinin fxt60f modeline 3200 nakit,fxt25gv modeline 1550 tl önderdiler.mitsubishiye bakamadım hangi marka ve model öneririsinzi yardımlarınızı bekliorum.

izmirlisiiz sanırım,burada ahmetizmirli arkadaşın klima aldıgı yer var çankayada eski itfaiyenin yanında ümit ticaret orada general klimalar var 12000 btu ınverter asha sersi alın işinizi görür daıkın fazla sallamış 3200 diye zaten 3200 klima oraya büyük gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se2len

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

izmirlisiiz sanırım,burada ahmetizmirli arkadaşın klima aldıgı yer var çankayada eski itfaiyenin yanında ümit ticaret orada general klimalar var 12000 btu ınverter asha sersi alın işinizi görür daıkın fazla sallamış 3200 diye zaten 3200 klima oraya büyük gelir

ne kadara almıstı ahmet izmirli çözemedim bir de 12000 btu yeter mi 35m2 ye..

• quote:

quote:

quote:

hayır 12.000 lik cihaz yeterli olmaz oraya min 18.000 lik cihaz düşünmen lazım.

• quote:

quote:

quote:

35 metre kare yere 18000 btu olacak, 15 metre yere 9000 ınverter lar,ve generaller iyi olacak oralara boşuna ısınma konusunda başka markaya bakmayınız,ahmet izmirli arkadaş tecrübe etti,siz kulanıcılara bakın satıcılara degil.

• generalmi yoksa fujitsumu sizce daha iyi, konularda her ikiside aynı densede fiyat farklılıgı ilgimi çekti
  • Arkadaşlar bence artık General Kullanıcıları diye yeni topic olması g
  • Arkadaşlar bence artık General Kullanıcıları diye yeni topic açılması gerekiyor. Siz ne dersiniz.

Fujitsu topiğinde General reklamı oluyor. Bende Fujitsu kulanıcısı olmamam rağmen General'i fiyatından dolayı

tutuyorum ama bence artık bu topicte olmamalı.
  • sebeb, fabrikası bile hatta gelen kolisinde bile General-Fujitsu yazıyor,

ha birde bir önermede bulunayım lütfen bir yere not alınızabkay fujitsu, ısısanda daıkın markasını kaybedecekler bu kafa ile giderlerse.
  • Arkadaşlar Sadece ilgilenen arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. 2 ay önce aldığım Fujitsu ASYA18LC model klimayı 28 m2 çatı katı yalıtım sız kuzey ve batı cepheli salonuma taktırdım. Kullanmaya başladım. İzmirde oturuyorum

Ekim-Kasım Döneminde elektrik faturam 40 tl geldi klima kullanımı olmadan,
    Kasım-Aralık döneminde Klima kullanıldı 73tl geldi

diğer ayları kullandıkça yazcam klima almak isteyen arkadaşlara bilgi olması açısından.
    Bende klima almak isterken böyle bir bilgi çok aradım.
  • bencede artık general kullanıcıları klübü olması lazım arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.