Şimdi Ara

Fujitsu Amilo Pro V3505 alayim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ilk defa laptop alacagim, butcemi biraz zorlarsam bu bilgisayari alabiliyorum. ozellikleri fena degil gibi gelmisti ama fujitsu hakkindaki yorumlari okuyunca kafam karisti cok fena.. ne dersiniz alayim mi bu aleti ? yardim ederseniz mutlu olurum..
    tesekkur ederim.

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wladislas -- 24 Ekim 2007; 23:38:38 >

• 1.66 ghz. at çöpe.. 1.5 milyara bunu mu buldun ?
  • dogru söylüyorsun.. ben de gecen hafta asus f3sc aldım..
  • fs mi başka marka mı bulamadın kardeş....bedava verseler alma derim..üstüne para verirseler belki olur..........
  • Bende biraz daha araştırmanızı öneririm özellikle eğer 1.8 milyar gibi bir fiyata kadar çıkabilirseniz piyasada daha elle tutulut makinalar bulabilirsiniz zannımca.Ben 2 yıldır fujitsu siemens kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım kendi makinamda ama yinede temkinli yaklaşmanızı öneririm. FS'in özellikle ucuz olan bilgisayarları genelllikle felaket oluyor. Benim makina için 2 yıldır driver çıktığını görmedim. makinamın fanı eskisi gibi çalışmıyor ama güvenip servise götüremedim.bu kadarını söyleyeyim.
  • valla arkadaslar, her gecen gun kafam karışıyordu.. baktım olacak gibi degil, gittim aldım asus f3sc. . inşallah pişman olmam. şimdilik de fena gitmiyor aslında.. özellikleri de iyi sayıılır, zira çıkarabilecegim son parayı verdim.. ana özelliklerini şöyle sıralayabilirim:

islemci: Core 2 Duo T7100 1.8 Ghz 2 MB (core 2 duo olması kafamı karıştırdı)
    hdd: 120 GB 5400 RPM
    ekran kartı: Nvidia GeForce 8400M G, DirectX 10 128MB Paylaşımsız
    ram: 1024 MB DDR-2 667 Mhz

1540'a mal oldu toplam..

kazık mı yedim yoksa ? ?
  • bence normal
  • Hayır normal bencede.Eğer vista yüklüyse paranız olduğunda 1 gb ram daha eklerseniz daha güzel olur.hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.