Bildirim
Fujitsu'dan Windows 7 işletim sistemli tablet: Stylistic Q550
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
windows 7 bu tablette çok güzel kullanılır (?) profesyonel alana hizmet debilir gerçi ama sıradan bir kullancı için bir tablette windows 7 fazla!!! -
Yanlış bir adım. İnsanlar artık Android x86 ve Meego projeleriyle netbooklara bile bu tarz sistemlerin kurulması yönünde ilerliyorlar , fujitsu gidiyor W7 tablet çıkartıyor.
Açıkçası bir tablet alacaksam işletim sistemi kesinlikle Linux tabanlı olan Android olur. Her bakımdan üstün. -
ben x6 1090t kullanıyom yine donan bir işletim sistemi olan windows 7de tabletler hiç kalır yani cok donmuyorda arada takılıyor belki hddendir ssd yok çünkü -
windows xp ile çalışan tablet hangileri var. mouse takılabilen.??? -
css acar mi -
bunların inceleme videoları youtube ta var. Stabil gözüküyor. -
-
Windows7 li tablet pek tutulacak gibi gelmiyor daha stabilr ve tabletlere özgü sistemler varken -
Bazılarına göre w7 li tabletler gereksiz ama ben 1 aydır işimi görecek w7 li tablet arıyorum. Daha piyasaya yeni yeni çıkıyorlar(Tr ye gelmek bilmeselerde). İş amaçlı kullancaksanız W7, ama ben eğlence amaçlı kullanacam diyorsanız w7 sizi sarmaz... -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf_alp
windows xp ile çalışan tablet hangileri var. mouse takılabilen.???
-
fujitsu nun eski serisi stylistic lere. bakqbilirsiizn -
bir kız arkadaşım Fujitsu fabrikasında calışıyor hemen bi bilgi alayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X