Şimdi Ara

Fujitsu MI1450G mi , İnspiron6000 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kampanya olayları çoştu iyice :)

fujitsu MI1450G 918+KDV
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=21.102.011
    dell inspiron 6000 999+KDV
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=%20LSDTINS6000TXH
    önerisi olan varmı hangisi alınır ?

fujitsu MI1450G

Karakteristik Fujitsu Siemens AMILO A1450G CENT 1.6 512 80 15.4 DVDRW XPH
    CPU Cinsi - HIZI Pentium M 725A 1.6 Ghz 400 MHz
    Ekran Boyu(Inch) 15.4"
    Ekran Tipi WXGA Crystal View (1280 x 800)
    Ekran Karty INTEL GMA 900 128MB Tümleşik
    Bellek(MB) 512 MB
    Bellek Tipi DDR2 2 SO-DIMM Slot
    Floppy YOK
    Sabit Disk 80 GB 5400rpm
    Optik Sürücü DVD-RW Double layer
    Faks-modem 56K
    Ses Tümleşik
    Network 10/100 Mbit, Intel Pro 2200b-g Kablosuz ağ
    Port 4 in 1 kart okuyucu(SD,MS,MMC,MSPRO), 4 x USB, IEEE 1394, S-Video
    Pil Ömrü 3 saat (Yaklaşık-Kullanyma Bağlıdır)
    ağırlık(KG) 2.6kg

Dell 6000 i, herkes biliyordur zaten ?

Intel® Centrino (Sonoma)Mobil teknolojili
    - Intel® Pentium® M İşlemci 740 (1.73GHz, 2MB L2 cache)
    - Intel® 915GM Express chipset
    - Intel® PRO Wireless 2200BG Kablosuz LAN (802.11b/g)
    Microsoft® Windows® XP Home Türkçe

15.4" Wide XGA TFT LCD, 1280x800 çözünürlük
    512MB DDR-II 400MHz bellek, 60GB 5400rpm sabit disk
    Intel 915GM Express paylaşımlı maks. 128MB 3D VGA
    DVD-RW Dual (+/-) writer sürücü
    MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör ve mikrofon
    56K faks-modem, Gigabit LAN, 802.11b/g kablosuz LAN
    Bluetooth, S-Video out, IEEE1394
    Türkçe Q klavye, touchpad mouse
    6 cell Li-Ion pil, DELL Media Direct multimedia tuşları
    Meteksan.NET 3 AYLIK İnternet paketi
    2 yıl garantili (İnfronic güvencesi ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikp -- 12 Aralık 2005, 10:46:53 >

• evet aynı kararsızlığı ben de yaşıyorum. h.sonuna kadar tercihim dell'ken FS'nin kampanyası aklımı karştırdı.

FSnin daha fazla avantajı varmış gibi duruyo ancak en buyuk dezavantajı "HIZI Pentium M 725A 1.6 Ghz 400 MHz " gibi duruyor. İşi bilen arkadaşlar bunun ne kadar fark yaratabileceğini yazarlarsa inanın bende cok mutlu olucam.

Diğer taraftan arada 100 dolar farkta epey FS'i epey cazip hala getiriyor.. (H.sonu FS pcdepoda 900$'a indi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cercan

evet aynı kararsızlığı ben de yaşıyorum. h.sonuna kadar tercihim dell'ken FS'nin kampanyası aklımı karştırdı.

FSnin daha fazla avantajı varmış gibi duruyo ancak en buyuk dezavantajı "HIZI Pentium M 725A 1.6 Ghz 400 MHz " gibi duruyor. İşi bilen arkadaşlar bunun ne kadar fark yaratabileceğini yazarlarsa inanın bende cok mutlu olucam.

Diğer taraftan arada 100 dolar farkta epey FS'i epey cazip hala getiriyor.. (H.sonu FS pcdepoda 900$'a indi)
    ayrıca ekran olayını atladım..

İkisini yanyana koyup ekranlarını karşılaştırdım. F/S Dell'e basıyo.
    FS'teki 80 Gb hard diskte cabası (hatta bir yerde SATA oldugunu iddia ediyolardı) (evet SATA

Dellin artılarına gelirsek bi kere adı DELL orda nkazanıyo ayrıca göze biraz daha estetik geliyor ve de işlemcisi tabe.

FS'in bunca artısına rağmen aklım hala dell'de..

• quote:

ayrıca ekran olayını atladım..

İkisini yanyana koyup ekranlarını karşılaştırdım. F/S Dell'e basıyo.
    FS'teki 80 Gb hard diskte cabası (hatta bir yerde SATA oldugunu iddia ediyolardı) (evet SATA

Dellin artılarına gelirsek bi kere adı DELL orda nkazanıyo ayrıca göze biraz daha estetik geliyor ve de işlemcisi tabe.

FS'in bunca artısına rağmen aklım hala dell'de..

Alıntıları Göster
    fs nin ekranı parlak ekran bu çok şeyi değiştirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladin

fs nin ekranı parlak ekran bu çok şeyi değiştirir

Alıntıları Göster
    ben f/s1450g ye karar veriyorum galiba. ekran ve disk artısı ayrıca çanta ve card reader la gelmesi beni cezbedio açıkçası şu anda. fiyatıda az da olsa daha ucuz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikp

ben f/s1450g ye karar veriyorum galiba. ekran ve disk artısı ayrıca çanta ve card reader la gelmesi beni cezbedio açıkçası şu anda. fiyatıda az da olsa daha ucuz ...

Alıntıları Göster
    Çantayı neresi veriyo?

all in one tarzı card reader ikisinde de var zaten hoca..
  • quote:

Çantayı neresi veriyo?

all in one tarzı card reader ikisinde de var zaten hoca..

Alıntıları Göster
    gold da çanta + wab cam + 256 usb memory + blootooth ile satışda

http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=Taşınabilir%20Bilgisayar&MARK=FUJITSU-SIEMENS
    card reader olayını biliomda. şu cyrstal wiev nedir , olsa nolur ,olmazsa ne kaybederiz hiç bi fikrim yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikp -- 12 Aralık 2005, 17:44:56 >

• quote:

gold da çanta + wab cam + 256 usb memory + blootooth ile satışda

http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=Taşınabilir%20Bilgisayar&MARK=FUJITSU-SIEMENS
    card reader olayını biliomda. şu cyrstal wiev nedir , olsa nolur ,olmazsa ne kaybederiz hiç bi fikrim yok ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar F/S notebooklarda kalite nasıl bilmiyorum.Ama Dell bildiğim kadarıyla dünyada bu alanda ilk 5 te.Yani karar verirkene sadece fiyat olayına takılmayın derim.Sonuçta para verip alıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: baycimx

Arkadaşlar F/S notebooklarda kalite nasıl bilmiyorum.Ama Dell bildiğim kadarıyla dünyada bu alanda ilk 5 te.Yani karar verirkene sadece fiyat olayına takılmayın derim.Sonuçta para verip alıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    fs tercih etmelisin özellikler daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bufalobill

fs tercih etmelisin özellikler daha iyi

Alıntıları Göster
    merhaba, valla 1 aydır dizüstülere bakıyorum. her gün inen çıkan fiyatlar, 64 bit-32 bit savaşları vs. sonunda bir adım ileri gidemedim.
    bu fujitsu siemens amilo M1450G CENT 1.6 512 80 15.4DVDRW kullanan var mıdır? Görüşlerini yazarsa çok memnun olurum. pcdepo'da an itibariyle fiyatı 865$+kdv gözüküyor. (hediye yok yanında)
    gold'da ise 256 mb usb bellek, canta, bluetooth ve webcam'le birlikte 950$+kdv.
    yurtdışı sitelerden bu model ismiyle fazla bir bilgi bulamadım. kullanan ve yorum yapabilecek durumda bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim...

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nenadkrstic12 -- 13 Aralık 2005, 1:18:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nenadkrstic12

merhaba, valla 1 aydır dizüstülere bakıyorum. her gün inen çıkan fiyatlar, 64 bit-32 bit savaşları vs. sonunda bir adım ileri gidemedim.
    bu fujitsu siemens amilo M1450G CENT 1.6 512 80 15.4DVDRW kullanan var mıdır? Görüşlerini yazarsa çok memnun olurum. pcdepo'da an itibariyle fiyatı 865$+kdv gözüküyor. (hediye yok yanında)
    gold'da ise 256 mb usb bellek, canta, bluetooth ve webcam'le birlikte 950$+kdv.
    yurtdışı sitelerden bu model ismiyle fazla bir bilgi bulamadım. kullanan ve yorum yapabilecek durumda bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim...

tesekkurler

Alıntıları Göster
    865+kdv?

yanlış girdiler herhalde.. yoksa iyice paranoya olmaya başlıyorum.. nedir bu indirim furyası kafam karıştı..

F/S in ekranınına aklım takıldı.. eminim masaüstü lcd den kalkıp dell in başına oturunca sarmıyacak.. F/S ekranı daha yakın sanırım kalite acısından..

ayrıca chipseti hakkında ne düşünüyorunuz.. birinin veri yolu 400 mhzken (FS) diğeri 533 (dell - sonoma)
    çok farkeder mi sizce...

ayrıca F/S nin RAMler konsunda ayrıntı da göremediöm hiç bir yerde..

Global forumlara baktıgımda F/S adını konsunu hiç bir yerde göremedim.

Bu işte bi iş var ama halaa çözemedim.. alacam dell'i gidicek walla..

• quote:

865+kdv?

yanlış girdiler herhalde.. yoksa iyice paranoya olmaya başlıyorum.. nedir bu indirim furyası kafam karıştı..

F/S in ekranınına aklım takıldı.. eminim masaüstü lcd den kalkıp dell in başına oturunca sarmıyacak.. F/S ekranı daha yakın sanırım kalite acısından..

ayrıca chipseti hakkında ne düşünüyorunuz.. birinin veri yolu 400 mhzken (FS) diğeri 533 (dell - sonoma)
    çok farkeder mi sizce...

ayrıca F/S nin RAMler konsunda ayrıntı da göremediöm hiç bir yerde..

Global forumlara baktıgımda F/S adını konsunu hiç bir yerde göremedim.

Bu işte bi iş var ama halaa çözemedim.. alacam dell'i gidicek walla..

Alıntıları Göster
    yanlışlık olmasın 899 +kdv pc depoda.

ama haklısın bu indirim furyası adamın kafasını acaip karıştırıo. 1-2 ay dır laptop inceliom almak için , 1 arpa boyu yol almadım henüz. sonun da bu 2 makinadan birini alcam gözümü karartıp.

böle ekran kartı 128 mb paylaşımlı makinelerde capture yada grafik programları çalışırmı kasarmı yoksa , bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikp -- 13 Aralık 2005, 10:44:54 >

• quote:

yanlışlık olmasın 899 +kdv pc depoda.

ama haklısın bu indirim furyası adamın kafasını acaip karıştırıo. 1-2 ay dır laptop inceliom almak için , 1 arpa boyu yol almadım henüz. sonun da bu 2 makinadan birini alcam gözümü karartıp.

böle ekran kartı 128 mb paylaşımlı makinelerde capture yada grafik programları çalışırmı kasarmı yoksa , bilgisi olan varmı ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar FS nin servisini bir ziyaret ederseniz onlarca laptop görebilirsiniz fazla sağlam değiller ama bu konuda DELL e güvenmek gerekiyor.

marka belki önemli bir unsur değil ama DELL olduğu için değil güvenilirlik ve sağlamlılğı ile bir bilgisayar olduğu için tercih etmek gerekiyor....

DELL inspiron 6000

FS

• quote:

Orijinalden alıntı: kutlualper

arkadaşlar FS nin servisini bir ziyaret ederseniz onlarca laptop görebilirsiniz fazla sağlam değiller ama bu konuda DELL e güvenmek gerekiyor.

marka belki önemli bir unsur değil ama DELL olduğu için değil güvenilirlik ve sağlamlılğı ile bir bilgisayar olduğu için tercih etmek gerekiyor....

DELL inspiron 6000

FS

Alıntıları Göster
    dun gece 865+kdv olarak görmüştüm belki o kadar modele baktım ki başka bir modelle karıştırdım. şu anda 899+kdv gözüküyor. bu bilgisayarı hiç kullananın olmaması da ilginç ya. yurt dışı forumlarında da bilgi vermemişler. hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: nenadkrstic12

dun gece 865+kdv olarak görmüştüm belki o kadar modele baktım ki başka bir modelle karıştırdım. şu anda 899+kdv gözüküyor. bu bilgisayarı hiç kullananın olmaması da ilginç ya. yurt dışı forumlarında da bilgi vermemişler. hadi hayırlısı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nenadkrstic12

ewet çok kıllandırıcı bir durum esasında. FS nin kendi sitesinde de yok böle bir model. 1451G filan var...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nenadkrstic12

ewet çok kıllandırıcı bir durum esasında. FS nin kendi sitesinde de yok böle bir model. 1451G filan var...

Alıntıları Göster
    arkasındaki marka onemli bende de var diye demiyorum ama dell inspiron 6000 bence ideal tercih
    dell dell dir kardeş...

• quote:

Orijinalden alıntı: inadinadadas

arkasındaki marka onemli bende de var diye demiyorum ama dell inspiron 6000 bence ideal tercih
    dell dell dir kardeş...

Alıntıları Göster
    bu arada pcdepo nun sattığı dell 6000 ler 533 mhz veriyoluna sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladin

bu arada pcdepo nun sattığı dell 6000 ler 533 mhz veriyoluna sahip

Alıntıları Göster
    sadece pcdepo değil hepsinde veriyolu aynı..

400 mhz yok zaten Turkıye'de..
    sadece piller farklı sostum..
  • bugün gold a gidip FS 1450G yiinceledim biraz. tuşlar filan çok tatmin etmedi beni ama ekrna olayı başarılı gerçeten. görümtü net , parlak ve hiç bi açıdan görüntü kaybı yok. akşama dell 6000 ini de incelicem. boyut farkını merak ediom özellikle
  • quote:

bugün gold a gidip FS 1450G yiinceledim biraz. tuşlar filan çok tatmin etmedi beni ama ekrna olayı başarılı gerçeten. görümtü net , parlak ve hiç bi açıdan görüntü kaybı yok. akşama dell 6000 ini de incelicem. boyut farkını merak ediom özellikle
    bir arkadaş bimexten almış 400 mhz ddr kullanıyor remlere baktık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.