bendede var alalı 2 gün oldu ama sanki bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi wireless ı kullanıyorum ondan olur mu ? özellikle şu USB port tarafı ısınıyor
Omega nın en son sürümü olan 26,42yi tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: discrepancy
Omega nın en son sürümü olan 26,42yi tavsiye ederim.
Sağol aklımızda olsun. Kaydedilmiştir.
hocam nerden aldiniz bu bilgisayari yahu. bulamiyorum bir turlu yardimci olabilirmisiniz...
kardeş pil ups görevi kesinlikle yapmaz. akımın dengesiz gelirse pilde olsa gider makine. pil olmasada. pilin tek bir görevi var. şebeke elektriğine takmadan çalıştırabilme. :)
quote:
Orjinalden alıntı: ozanov
hocam nerden aldiniz bu bilgisayari yahu. bulamiyorum bir turlu yardimci olabilirmisiniz...
Ne yazıkki artık pcdepo.com da kalmammış ama vatan bilgisayar yada pcgold. da bulabilirsin
selam arkadaşlar.
kaç kişi olduk sayamadım :) giderek artıyoruz. ben ilk mesajıma takım kadromuzu yazıyorum. giderek artıyor takım.
kasayı teknik servise sordum hep aynı kasa. fiyat farkları vadeli satışlar ve kar marjlarından kaynaklanıyor. bunun satıcılara geliş fiyatı 999 usd gibi birşey(miş)...
pcdepo da ürün kalmamış evet. gold getirecekti en son 40 adet..kapanın elinde kalıyor reklam gibi oldu . kızacak arkadaşlar yine
ben pili çıkarıp UPS ile kullanacağım. pili de 2 günde bir şarj desarj .inşallah bir sorun olmaz.
discrepancy gmail hesabımıza pdf leri koymuş.. kararsız olan arkadaşlar bu pdf lere baksınlar.. FS1424@gmail.com pass: kharon ama ben daha detaylı olmasını beklerdim bu pdflerin ..çok yüzeysel.
başka arkadaşların da katılımını bekliyoruz..
bir de driverları eklemiş sagolsun discrepancy.. ooh ne güzel daha ne istiyonuss
usblerin olduğu taraf biraz ısınıyor ama biraz...sorun oluşturacak kadar asla deil..arkadaştaki acera el degmiyodu.. :)
ekrana 80 derece de baksan görüntü kaybı yok denecek gibi..zaten en güzel tarafı da bu...ekranı
quote:
Orjinalden alıntı: cempatik
kardeş pil ups görevi kesinlikle yapmaz. akımın dengesiz gelirse pilde olsa gider makine. pil olmasada. pilin tek bir görevi var. şebeke elektriğine takmadan çalıştırabilme. :)
pil UPS görevi yapar hatta en iyi UPS ten daha iyidir tabi abartı voltaj gelmediği sürece zaten abartı voltaj akım gelirse senin UPS leride götürür
pil in çıkış voltajı UPS lerden çok daha fazla saftır üzerinde ripple bulunmaz
kharon ve discrepancy sağolun şu kasa işini öğrendiğim iyi oldu kafamı karıştırıyordu.
bu gmail hesabı da güzel olmuş bende Yahoo Groups tan bir FS1424 grubu kurdum. FS1424 kullanıcılarını bekliyoruz. Ayrıca gerekli dosyalar, driverlar, pdf ler için server ayarlayabilirim.
dewree hocam bravo.. :) aldın mı sen de aleti?? üye oluruz... 11 mi olduk şimdi :)
quote:
Orjinalden alıntı: kharon
dewree hocam bravo.. :) aldın mı sen de aleti?? üye oluruz... 11 mi olduk şimdi :)
Hocam yarın veya ertesi gün alacam kuzen den kredi kartı bekliyoruz. 11 olduk diyebiliriz.
olmaz hacım almadan eklemem
msi casusu da olabilirsin
şimdiden hayırlı olsun.
Hocam sağol
daha almadan grubu bile kurdum acayip heveslendirdiniz napalım.
f/s call center dan öğrenip yazdım. adamda aynı şeyi söyledi. ups görevininin yanından bile geçmez die. ben onların yalancısıyım. :)
gorebildigim kadariyla urun en uygun fiyatla vatan bilgisayarda satiliyor, web adresihttp://vatanbilgisayar.com
card finansa 1,127 usd + kdv ----> 7 taksit, ben bunu tercih etmistim
veya 1,199 usd + kdv -----> 15 taksit
26 ya da 28 dolar + kdv'ye de hemen 256 mb'lik ekstra ram takiyorlar
4 gundur kullaniyorum cok memnunum
fan biraz gurultulu ancak internet exp, word vs ile calisirken devreye girmiyor.. fan devrede degilken cihaz son derece sessiz ve huzurlu :)
bence su anda piyasadaki fiyat/perf laptoplari arasindaki en iyi cihazlardan biri
Arkadaşlar Dün itibari ile aranıza bende katıldım .şu an için bir sorun yok gibi. biraz ısındı oyun oynarken. fakat bende bide pc var 2ghz(celeron) 1gb ram fx5200 ekran karrtı var command conquer zero hour u bizim 1424 ile uÇARCASINA OYNUORUM .meğer oyun hızlıymmış yahuu biz sürünmüşüz aylarca bizim pc de bu notebook süper .arkadaşlar doom3 deneyen varmı yada yeni oyunlardan herhangi birini.
nazgulmaster'ın başka bir 1424 thread'indeki mesajına cevap:
birkaç alman shopping sitesinde amilo 1424'ü hep double layer dvd burner olarak gördüm. alırken vatandaki elemanlar da double layer olduğunu söylediler.
ancak model ailesi ve kodu aynı olsa da komponentler farklı olabiliyor bazen. en iyisi double layer bi tdk disc alıp 8-9 gb burn etmeyi denemek :)
Ben double layer olduğu fikrindeyim dvd yazıcının çünkü Nero da 8,5 gb a kadar dvd yazma göstergesi izin veriyor. Birde everest ile dvd yazcıyı kontrol ettiğimde markasının Lg olduğunu ve double -layer dvd yazabileceğini öğrendim .
quote:
Orjinalden alıntı: callaway
nazgulmaster'ın başka bir 1424 thread'indeki mesajına cevap:
birkaç alman shopping sitesinde amilo 1424'ü hep double layer dvd burner olarak gördüm. alırken vatandaki elemanlar da double layer olduğunu söylediler.
ancak model ailesi ve kodu aynı olsa da komponentler farklı olabiliyor bazen. en iyisi double layer bi tdk disc alıp 8-9 gb burn etmeyi denemek :)
bende test ettim dvd yaktım galiba çift katmanlı çünkü 3 farklı ton görüyorum DVD nin altında
fsden bahsettiğini biliyorum. ekran kartları aynı olduğu icin örnek vermistim. şunu söylemeden gecemiyecem. benim grafikler tam anlamıyla perfect. yerde suda veya arabanın üzerindeki yansımalar bi harika. hele bide yağmur yağdığı zaman cama gelen damlalar...
quote:
Orjinalden alıntı: ozan535
kapisiz sana cvp verdim yukarıda.. başka arkadaşlarda yazarlar.
erte ben MSI değil FS 1424 den bahsediyorum zaten !!!