Bildirim
Fujitsu Siemens Amilo Pro 2045 e format atamıyorum...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Abi bence aldığın cd tam kurulum cd si değildir yine recovery cdsidir.Ben acer a kendi sp2 li xp pro cdsi ile format attım.. -
walla cd de sorun yok diğer laptopımı ve desktopımı defalarca formatladım cd ile...sorun XP nin harddisk yok demesi... 2045 i formatlayan yokmu aramızda kimse... -
aondur arkadaş bu problem sata HDD kaynaklanıyormuş bu problemin cevabını bende arıyorum -
Anakart cd sinin içinde sata driverları vardır onları bir diskete kaydedin. Windows cd den boot ettikten sonra orda size altta raid yüklemek için f6(yanlış hatırlamıyorsam başka bir f de olabilir ) bas der ona basın bi süre sonra başka bi ekran çıkacak ordaki talimatları takip ederseniz sorununuz umarım çözülür... Kolay gelsin... -
arkadasım bende denedım ve sonra vazgectım...sata dıskten sonra combo drıver dısketı ıstıyor ve zaten sata drıverı dıskete sıgmıyor...ben yabancı sıtelerde xp cd sıne sp2 ve drıver entegre edılerek cozuldugunu okudum ama yaptıgım 3 denemede sadece bana 3cd ye mal oldu bır sonuc alamadım ama belkı sen yapabılırsın..nlite programı ile yapılıyor denemek isteren...umarım acıklatıcı ve yardımcı olmusumdur. fujıtsu-siemens.com a girersen orada notebook forum bolumu var ve herkes aynı soruyu soruyor ama cozen galıba sadece bır kısı var...aslında bu durumdan muzdarıp bırcok ınsan var galıba ve aslında bır araya gelıp bunu basarsak ve cd'yı cogaltıp bırbırımıze dagıtsak super olur...benımle aynı fıkırde olanların msjlarını beklıyorum...ya da cozen arkadas varsa yorumlarını beklıyorum bende... -
Bende uğraştım ama yapamadım recovery cd sinden kurdum çalıştı... ama bu işin bence tek yolu var fujitsu-siemensin XP Pro Service Pack 2 li recovery cd sini bulmak... olan varsa bi zahmet:D -
Merhaba,
Amilo 2045 bende de vardı bir kaç gün kullandım. Klavyesinde sorun vardı değiştirelim dedik yeni bir kutu açtığımızda yine aynı sorunu görünce toshiba aldım. Klavyede yazı yazarken bazen karakterleri basmıyor. Belli bir karakterde arıza yok. ama seri olarak tuşlara bastığınızda bazı karakterleri algılayamadığından yazdığım dökümanda bir de hata aramak için göz atmak zorunda kalıyordum. Sizlerde aynı sorun oluyor mu? Gelelim sizin meslenize. amilo 2045 ile gelen winXP home ile boot ettiğinizde format atabiliyor ve sistemi yeniden kurabiliyorsunuz. Fakat XP pro da harddiski görmüyor. Ben bu sorunu önce home u kurup üzerine Pro yu windows kur'u windows ortamından başlatarak çözdüm... -
arkadaslar notebooklarda format atarken eger hdd goremıyorsanız hangı marka model olursa olsun bios dan advenced bolumunden ascıı ve ya sata modulu nu bolumlerını dıseble yada enable dıye degıstırıp denersenız hdd yı goruyor ve format atılıyor deneyın olacak tır yanı hdd sını gormenızı saglıyor .......ben de bunu sıemens destek hattın dan ogrendım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X