Şimdi Ara

FUJİTSU SİEMENSLER NEDEN SEVİLMİYOR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
12.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 3 sene önce aldim 1gb ram 125 mb Ekran karti 80 gb harddisk. made in germany. günde ortalama 20-22 saat acik kalir. hele son bir kac aydir haftada 1 kapatiyorum.gece felan hep acik.bilgisayarin batarya olan kismi yerden yüksekligi 2,3 cm ön taraf 0,7 cm yüksekliginde. cok ince.gayet iyi performansi var.ama
    inceligininde bir dez avantaji:
    tek sorunum sistem bosta iken bile fan slow modda calisiyor sesi beni uyuz ediyor.bulamadimki söyle bir fan kontrol programi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: milanrapaic

arkdaşlar ben pavilion kullanıyorum ama amiloya hastayım...Fujitsu sahibi arkadaşlar kıskanıyorum sizi...Pa1538 almak istiyorum ama bu modeli kimse almamışmı yoksa alan deli gibi memnun da bırakmak mı istemiyo nedir anlamadım ama Amilo Pa1538 ile ilgili hiç 2. ek satılık ilanı görmedim biliyormusunuz.Ne açık arttırma sitelerinde ne de sahibinden de...Burada da yok...''0'' olarak da çok az yerde satılıyor artık onlarda peşin fiyatına taksit yapmıyorlar...birde kimse iyimidir kötümüdür birşey demiyor forumlarda...Kimse almamış anlaşılan :) fiyatıda ucuzlamadı hiç hala aynı 770+kdv civarı... Bence sevilmeyecek bilgisayar değiller.estetik harikası incecik kasa (amilo için konuşuyorum) uygun fiyatlı.Toshiba ve Sony gibi uçuk değil.mizim memlekette audi yi de kimse sevmez millet Mercedes hastasıdır...İnsanlar Kepekli ekmek yemez beyaz ekmek yer...Kötü bile olsa bir ''ismi'' olana, bilinilirliği olana karşı bir zaaf var...Fujitsu siemens işte o kepekli ekmek durumunda şu an...Belki gün gelir devran döner...

biraz geç oldu dostum.

bizzat kullandığım bilgisayar kendisi.. üç aydır kullanıyorum. ısınma problem yok. sadece bir sefer 50 derece üstüne çıktı.

içinde kullanılan harddisk WDC, optik sürücü optiarc, wireless modülü Atheros markalarından seçilmiş. Hepsi de kategorilerinin en iyi markaları. Sonuçta sağlam bir makine kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: robotica

quote:

arkdaşlar ben pavilion kullanıyorum ama amiloya hastayım...Fujitsu sahibi arkadaşlar kıskanıyorum sizi...Pa1538 almak istiyorum ama bu modeli kimse almamışmı yoksa alan deli gibi memnun da bırakmak mı istemiyo nedir anlamadım ama Amilo Pa1538 ile ilgili hiç 2. ek satılık ilanı görmedim biliyormusunuz.Ne açık arttırma sitelerinde ne de sahibinden de...Burada da yok...''0'' olarak da çok az yerde satılıyor artık onlarda peşin fiyatına taksit yapmıyorlar...birde kimse iyimidir kötümüdür birşey demiyor forumlarda...Kimse almamış anlaşılan :) fiyatıda ucuzlamadı hiç hala aynı 770+kdv civarı... Bence sevilmeyecek bilgisayar değiller.estetik harikası incecik kasa (amilo için konuşuyorum) uygun fiyatlı.Toshiba ve Sony gibi uçuk değil.mizim memlekette audi yi de kimse sevmez millet Mercedes hastasıdır...İnsanlar Kepekli ekmek yemez beyaz ekmek yer...Kötü bile olsa bir ''ismi'' olana, bilinilirliği olana karşı bir zaaf var...Fujitsu siemens işte o kepekli ekmek durumunda şu an...Belki gün gelir devran döner...

biraz geç oldu dostum.

bizzat kullandığım bilgisayar kendisi.. üç aydır kullanıyorum. ısınma problem yok. sadece bir sefer 50 derece üstüne çıktı.

içinde kullanılan harddisk WDC, optik sürücü optiarc, wireless modülü Atheros markalarından seçilmiş. Hepsi de kategorilerinin en iyi markaları. Sonuçta sağlam bir makine kesinlikle tavsiye ederim.

Peki oyun oynuyormusun? denediğin oyunlar ve elde ettiğin performans nasıl? Mesela GTA San Andreas...Ya da Call Of Duty 4 vs vs...

• Alt model Pa 1510 kullanan biri olarak. Nazar değmesin diyorum makineme. İllaki sorunla karşılaşanlarda olmuştur ama 1 yıldır günde neredeyse 14 saat civarında çalışan yeri geldiğin 7/24 emulede bir kaç ay çalışan, can sıkıntısından söküp dağıtıp tekrar toplamama rağmen bana sorun çıkartmayan artık duygusal bağ kurduğum emektarımı bir kez daha kutluyorum. Lütfen marka fanatikliği olarak algılamayın. Çevrem de pek çok kişiye bilgisayar almasında yardım eden biri olarak, bu bir kaç sene boyunca HP,Asus,Dell,Benq,Casper,MSI,Acer,FS markalarındna çeşitli dönemlerde kullanmış ,deneme imkanı olmuş biri olarak fs diğerlerinden kötü falan değil. Ha donanımca daha güçlü makinalarda kullandım oanların yanında sönük kaldı ama bana hiç bir sorun çıkarmadı. Şimdi 1-2 eklem yapıp daha uzun süre kullanmayı planlıyorum. İLk olarak rami 2 gb yapacağım,sonrada işelmcisini tl-56 yada üstü seri bir işlemci ile değiştireceğim. Oyun oynayan biri olmadığım için ekran kartının benim açısından bir sıkıntısı yok.

Herkese saygılar.

• neden sevilsin ki??

kendi sitesinde bile xp uyumlu driver lar yok. o berbat vistaya mahkum ediyor insanları.

bir arkadaşım almış. xp yükledik tabi sonu hüsran. amilo pi 2515 modeli. kendi sitesinde sadece chipset driver mevcut.

bu markadan uzak durun derim...
  • Arkadaşlar notebook alacağım ve araştırıyorum. bi ara fiyat uygun geldiği için fs yi çok inceledim. benim bildiğim avrupada notebook üreten sadece vestel. fs de evet siemens adı var ama almanya da değil çin de üretildiğini düşünüyorum. zaten almanya da üretilse fiyat sony yi geçerdi. made in germany yazısına kanmayın etiketleme işini heryerde yapabilirler.

fs hakkındaki düşüncelerime gelince:

1.tip yok. görüntü okadar sade ki, sadece gazete okunabileceğini düşündürüyor.
    2.hiç reklamlarını görmedim. tüketiciye güven veren reklamlardaki taahhütlerdir.
    3.özellikleri çok kısmışlar. bana eski reno toros tarzı takoz bir ürün çağrışımı yaptırıyor.
    4.fiyat olarak da artık diğer markalara yaklaşmış durumda.
  • vestel kendisi mi üretiyor onları? neresini üretiyor? tuş takımını üretiyordur en fazla...montaj atölyesi...
  • quote:

Peki oyun oynuyormusun? denediğin oyunlar ve elde ettiğin performans nasıl? Mesela GTA San Andreas...Ya da Call Of Duty 4 vs vs...

http://www.turkforum.gen.tr/vforum/unreal-tournament-3-demo-t250558.html?s=7f8e2a938b87ae8e874c96fee3d8feb7&

linkteki oyunu sorunsuz oynadım. sistem gereksinimlerine dikkat!

• amilio 1450 g kullanıyorum bır yıldır format bıle atmadım gunde 8 saat nette olmama ragmen hafta sonları tam gun dersek taş gibi bilgisayar. en azından toshiba gibi çin malı değil. Sayın toshibacılar neden peki toshiba cep telefonu kullanmıyorsunuz teknosada 159 ytl ye düşmüş.
  • japonyada sıemens'siz sadece fujitsu
    notbok çok pahalı ;
    benim çalıştığım firmada gerek lcd monitörler olsun gerekse notbok olarak fujitsu sımens kullanıyorlar;
    ama kimse memnun değil.
  • Fujitsu Siemens'in çıkardığı en iyi dizüstü bilgisayarlar M serisidir. Özellikle M1420 ve M1425
  • Merhaba,

Yaklaşık 3 yıldır Amilo 1451g kullanıyorum. Bilgisayara şimdiye kadar 2 defa format attım. Birincisi üzerinde gelen XP Home Edition ı kaldırmak içindi. İkincisi ise yeni aldığım 7200 RPMlik harddiski taktıktan sonra oldu.

Bu zaman zarfında bilgisayarımda en ufak bir takılma, kilitlenme ya da herhangi bir arıza olmadı. Yazın sıcağında kışın soğuğunda kullandım bana mısın demedi.

Evet ısınıyor, ama bu ısınmadan dolayı hiç arıza vermedi. Artık 3 yıllık bir makina olduğu için hava çıkışları tozlandığından mıdır nedir artık boşta bile 60 derece sıcaklıklarda geziniyor. İşim gereği çalıştırdığım hesaplama programı CPU ya yüklendiğinde işlemci sıcaklığı 80 dereceyi geçebiliyor. Ama yine de işini yapıyor, hesabı tamamlıyor.

Bilgisayarımı ilk aldığım zamanlarda TeknoSA'nın satmış olduğu 2045 modellerinden milletin canı fena yanmıştı. Bilgisayarı aldıktan sonra "Eyvah ben ne yaptım" demiştim. Şimdi düşünüyorum da iyi yapmışım.

• ablam kullanıyor 3 senedir pek sorun çıkarmadı klavyesinde bi ara sorun vardı ama kendiliğinden düzeldi bi kere yere düşmüştü hiç bişey olmadı bi tek ekranını tutan yerdeki dekoratif parça çıktı bu arada ısınma sorunu pek yok yatağın veya koltuğun üzerinde 3-4 saat çalışınca ısıdan reset atıyor o ayrı ama bence genel olarak güzel
  • bu bilgisayarı gecen yazın ortalarında 1500 ytl ye aldım...

her şeyinden memnum... özellikle hızı süper, hatta arkadaşlarmın bilgisayarları bana çok yavaş geliyor 10 dakika bile kullanamıyorum...

ama 1 ay önce ekranın solunda yeşil bir çizgi oluştu... tum ekran boyunca aşağıya kadar 2 - 3pixel kalınlığında falan... bu pixeller olu pixel değil..

bunu biliyorum ama ekranın duruş pozisyonuna göre ortaya çıkıyor inceliyor ya da kalınlaşıyor...

vatan a goturcem garanti kapsamında ekranı değişmezlerse elimden gelen herşeyi yapıcam...

çünkü böyle bir şey yaşamak gerçekten çok üzücü üstelikte bilgisayarımı sewiyorken...

FUJİTSU SİEMENSLER NEDEN SEVİLMİYOR?

• daha önce forumda birine olduğunu görmüştüm bu fabrika hatası gibi bişey çok normal ledlere bişey oluyomuş arkadaş servise gönderdi düzeldi
  • ben de amilo 1450g kullanıyorum 2 yıl oldu, memnunum ama 2 gb ram taktıktan sonra mavi ekran hataları ortaya çıktı.bir de migrosta 799 ytl ye satılan modeli inceledikten sonra bir daha bu markayı almam.üsteliik onu da öneren ve görmeden alan da arkadaşım olur.daha sonra iki arkadaş tavsiyeme güvenip yeni tip acer aldılar ve makineler güzel.
  • Ben de Amilo 1451g yi yaklaşık olarak 1 yıldır kullanıyorum.Daha önce gidip FS alırmısın derlerdi hadi oradan derdim fakat kullandğım süre içerisinde en ufak bir problemle karşılaşmadım.

Bence taş gibi makina bir kere made in Germany benim için yeterli.Ayrıca yorumları okudum dizaynının kötü olduğu söylenmiş fakat benim kullandığım amilo metalik gri bir kasaya ve çok şık bir görünüme sahip.
  • gg ye girerseniz satılan parçaların hep fujitsu siemens parçaları olduğunu görürsünüz.Bu da sorunun cevabını verir.
  • amilo pi 2530 2.2ghz core 2 duo kullanıyorum. xp sürücülerini bulmak sorun olmadı. kendi forumunda kullanıcılar koymuşlar. acer laptopımın servisini 40 kere arayıp saçmasapan bir şey için mecideköye çağırmışlardı. fujitsu siemens bir telefonla gelip evden almayı vaadediyordu. bende fujitsu siemens aldım. fiyatıda gayet uygundu.
  • Merhaba Villeneuve bende Amilo 2530 u yeni aldın XP yüklemek istiyorum bu konuda yardımcı olur musun nerden temin edebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.