Şimdi Ara

fujitsu split ve carrier inverter hangisi arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

klima araştırmalarımda son geldiğim noktada iki cihaz arasında kararsız kaldım ve kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Kullanım alanım 20 m2 çift camlı arakat. Bütçe de 1.300 lere çıkardım zorlayıp. Isınmayı klima ile sağlamak istiyorum , yer izmir.

Carrier - X-POWER GOLD 53 NQV 025M --> inverter , 9900 / 13650 btu ve 1270 tl fiyat

Fujitsu.da invertera çıkamıyorum bütçe olarak. onun da :

ASY-09 UC split klima bu da 8900 / 10100 btu 1315 tl fiyat.

Fujitsu ısıtma kapasitesi daha düşük zayıf mı kalır. Sanki carrier iyi seçim olacak gibi. önerilerinizi bekliyorum.

Bunlar dışındaki tavsiyelere de açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_falcon_x -- 18 Ocak 2011; 23:14:31 >

• fikri olan yok mu arkadaşlar
  • 20 metre kare alana bence 12.000 btu lazım altı risk olur, ilk önce bunu iyi düşünün.

alınacak markalar ise belli iyi gezin ucuz buldugunuzu alın.
  • ilk yazdığım carrier inverter klimanın ısıtma btu.su daha yüksek , 13650 yazıyor teknik özelliklerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_falcon_x

ilk yazdığım carrier inverter klimanın ısıtma btu.su daha yüksek , 13650 yazıyor teknik özelliklerinde.

ben o markaya güvenmiyorum, şahsi düşüncem, her ne kadar klimanın mucidi carrier olsada üstünde çok sular geçti o günlerin.
  • en az 14000 btu al

inverter de olsa maxımum kapasiteye aldanma
    max kapasite ilk çalıştırdığında bir anlıktır sürekli o kapasitelerde çalışmaz
  • araştırmalardan çıkardığım sonuç , inverter alırsam tam limitte değil daha güçlü bir klima almak fayda sağlar yönünde. oda 12000 btu istiyorsa , 12 lik inverterin hiç güç düşüremeden sürekli yüksek çalışma için güç harcaması gerekir sanırım. yüksek btu.lu inverterin de fiyatı bütçemi aşacağından inverter olmayan split klima daha baskın gelmeye başladı kafamda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.