Şimdi Ara

General Electric ve Bazı Buzdolabı Modelleri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili beyaz eşya forumunun üstadları;

Yaza evleneceğim ve baktığım modeller arasında en çok 3 kapılı ve gardırop tipi geniş modeller hoşuma gitti. Çünkü bütün isteklerimi karşılıyorlar.

Elime geçen bir fırsatı ve beğenmiş olduğum modeller hakkında sizlerin fikirlerini merak ediyorum. En kısa zamanda bu konuyu aydınlatmam gerekiyor.

Bütçe maks. 3000TL

Modeller:

General Electric PFCE 1: http://www.enplus.com.tr/urun/?15920/general-electric/buzdolabi/pfce-1-buzdolabi
    General Electric PSE 27 SS Gardırop tipi
    General Electric GCE 23 LS Gardırop tipi http://www.enplus.com.tr/urun/?15916/general-electric/buzdolabi/gce-23-lgtf-buzdolabi

Yalnız yukarıdaki modellerin üzerinde küçük çizik veyahut darbe olduğu için yarı fiyatına alabiliyorum. Çizik darbe derken kazalı gibi değil. Yanında çok çok hafif bir göçük, önünde de 1 parmak uzunluğunda belli belirsiz çizikten bahsediyorum. Firma 2 yıl General Electric garantisi de veriyor. Ürünlerin üzerinde ambalajı var.

Ne dersiniz arkadaşlar. Bu modeller hangi ülkede üretiliyor? Böyle bir fırsat değerlendirilir mi? Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum..

Ayrıca şu modeller de beğendiklerim arasında

Daewoo RFF26A1 http://www.daewoo-demaks.com/ProductDetail.aspx?urunid=17
    LG GR-M652YVX -Bosch ve Siemens olanı da var
    Electrolux ENB 52810 X http://www.enplus.com.tr/urun/?14085/electrolux/buzdolabi/enb-52810-x-buzdolabi
    White-Westinghouse HBE5100SBRE

Karşılaştırırken GE'lerin yarı fiyatına olduğunu düşünün. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himpton -- 20 Aralık 2011; 23:01:19 >

• Arkadaşlar cevaplarınız benim için çok önemli.

General Electric nasıl bir markadır ve bu şekilde, garantili alınabilir mi??
  • Bence en iyileri sırasıyla ilk linkteki General Electric, WhiteWestinghouse, ardından da Electrolux.

2 yıl garanti sözkonusu ise sorun olacağını sanmıyorum.
    İçiniz rahat etmeyecekse Electrolux ve WW arasından karar verebilirsiniz. Aynı ürünün muadil olarak Frigidaire versiyonu da mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bence en iyileri sırasıyla ilk linkteki General Electric, WhiteWestinghouse, ardından da Electrolux.

İçiniz rahat etmeyecekse Electrolux ve WW arasından karar verebilirsiniz. Aynı ürünün muadil olarak Frigidaire versiyonu da mevcut.

Peki Candoğan Bey,

General Electric PCE 23 LS için ne diyorsunuz? Bu buzdolapları hangi ülkede üretiliyor ve garantisi olan en kötü ihtimalle refurbished diyebileceğimiz bu 2 yıl garantili ürünleri almamda bir sakıncası var mıdır? General Electric kalitesi nasıldır??
  • diğer modelleri bilmiyorum ama ben electrolux enb52810x kullanıyorum. gayet memnunum şimdilik. sessiz çalışıyor bana göre. sebzelikleri geniş. cam ve plastik aksam gayet kaliteli. belki aydınlatması daha iyi olabilirdi.
  • Sığıp sığmama konusunu bilemiyorum. Buzdolabı çok büyük gerçekten. General Electric PSE 27 SS modeli için anlaştım. Servis daha yerleştiremediğimiz model olmadı dedi. Kapısını vs. hep söküyorlarmış. Ses konusu dışında başka birşeyin problem olacağını zannetmiyorum kendi açımdan. Sadece fazla yer kaplayabilir. Çünkü buzdolabı gerçekten çok büyük.

Model --- En x Derinlik x Boy --- Hacim

PSE 27 SS --- 91x82x177 см --- 737 Lt (470+267)

PFCE 1 --- 90.5x74.5x177.5 cm --- 635 Lt (423+212)

• quote:

Bence en iyileri sırasıyla ilk linkteki General Electric, WhiteWestinghouse, ardından da Electrolux.

hocam saydığınız tüm markalar türkiyede vestel tarafından üretilmiş fason ürünlerdir bizzat üretiminde elimizden geçtiler bilginize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

quote:

hocam saydığınız tüm markalar türkiyede vestel tarafından üretilmiş fason ürünlerdir bizzat üretiminde elimizden geçtiler bilginize...

Nasıl yaa.. General Electric dolapları Türkiyede Vestel tarafından mı üretiliyor. Yoksa sadece bu modeller mi?

Mesela PFCE 1? PSE 27 SS??

Eğer öyleyse parasını ödememe rağmen vazgeçebilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: himpton

quote:

Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

quote:

Nasıl yaa.. General Electric dolapları Türkiyede Vestel tarafından mı üretiliyor. Yoksa sadece bu modeller mi?

Mesela PFCE 1? PSE 27 SS??

Eğer öyleyse parasını ödememe rağmen vazgeçebilirim..

tüm modelleri üretilmiyor olabilir fakat özellikle general ve elektrolüx vestel üretim bantlarında nofrost modellerinden bazılarını üretti özellikle general kombi çift kompresörlü modellerini ürettirmiştir 2005 yıllarında hala devam ediyormu bilgim yok hocam sizi de yanıltmış olmayayım size tavsiyem aldığınız ürünün menşei si nereye aitmiş iyice öğrenin derim..

• Hocam nerede uretilirse uretilsin GE GE'dir. Dunyanin her tarafinda kalite aynidir. size tavsiyem fransiz tipi olandan alin. yani ust tarafi cift kapili, alt tarafi freezer olandan bahsediyorum..
  • Almış olduğum GE PSE 27 SS modeli Meksika üretimiymiş arkadaşlar.

Hatta arayarak sordum, Türkiye'De satılan bütün GE modelleri Meksika üretimidir dendi.

Bu arada önümüzdeki hafta PFCE 1 Fransız tipi olan gelecek. Eğer beğenirsem ve içime sinerse ona geçebilirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: himpton

Almış olduğum GE PSE 27 SS modeli Meksika üretimiymiş arkadaşlar.

Hatta arayarak sordum, Türkiye'De satılan bütün GE modelleri Meksika üretimidir dendi.

Bu arada önümüzdeki hafta PFCE 1 Fransız tipi olan gelecek. Eğer beğenirsem ve içime sinerse ona geçebilirim.

Teşekkürler.

ürünün menşeisini öğrenmeniz isabet olmuş ne aldığınızı bilmek sizin hakkınız.

iyi günlerde kullanın hocam hayırlısı olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.