Bildirim
Fujitsu ve diğer klimalar hakkında sorularınıza cevap
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
abi 25 metre kareye 14 lük inverterli olurmu ısıtma için lazım adanaya bu cihazlara sempatim var ama arkadaşın şarp klima öneriyor 2 arada kaldım birde 14 lük invrt.fujitsu hemen hemen 26 btu ısıtıyor galiba bu sıcaklık sürekli verebiliyormu kompressörleri kuvvetlimi -
hiç bir inverter maksimum btu devamlı vermez -
quote:
Orjinalden alıntı: mahçup
abi 25 metre kareye 14 lük inverterli olurmu ısıtma için lazım adanaya bu cihazlara sempatim var ama arkadaşın şarp klima öneriyor 2 arada kaldım birde 14 lük invrt.fujitsu hemen hemen 26 btu ısıtıyor galiba bu sıcaklık sürekli verebiliyormu kompressörleri kuvvetlimi
kardeş her şey btu demek değil 25/30 mt2 çarp topla 15000/20000 bu böyle değil her cihazın m3/h üfleme db leri var bunlarıda tutturamasan cihaz istediğin kadar iyi çalışsın sonuç sıfır olurbunları bilmeyen biçok servis ve teknisyen var bu yüzden doğru adres doğru yeri bulmak çok önemli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X