Şimdi Ara

Ful STR BOW MU BLADER Mİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 25 lvl bow char kasiyorum.aynı aman da farm yapiyorum..mastery lvl 17 bow ve 17 fire ...yaklasık 13 k sp var...

şimdi size sorum blader mi kasim bow mu ayriyetten el yakma olarak ne kullanayım??

bow o kapladığı arrowlar snirimi bozuyo bladerde ayrıyetten sheild almak lazim.. yani yukarı tükürsem bıyık aşşagı tükürsem sakal misali..

şimdiden teşeküürler.

• Üst konuları okuyarak gerekli bilgileri edinebilirsin.
  • onların hepsini okudum orda herkes kararsız

bişi daha sorucam 12 k sp yeterli mi kas kas lvl atlayamıyorum

edit ayrıca bow blader kıyaslaması cok net değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMaSter -- 30 Mart 2009; 13:52:16 >
  • El yakma olarak çin str bir char her zaman fire ı secmelidir. Bunun bircok nedeni var ayrıntıye girmicem. build secimine gelince de eger kasıcak charın varsa blader kas ama yok kendi kendini kasıcak diyosan blader i kasamazsın bowcu aç. gerci build bi yere kadar . item olduktan sonra her char kasılır ama benim bahsettigim ortalama sonuclara gore..
  • Build seçimi tamamen senin zevkine bağlıdır.

Bow ile herşey yapabilirsin ama yarım yapabilirsin uniq kesersin(wizard,rogue kadar iyi olamazsın ama kesersin),pvp yaparsın(blader ve warrior kadar iyi olamazsın).Çok zevkli chardır tavsiye ederim.

Blader ise kasması çok zor yüksek lvl uniqleri özel bir durum olmazsa kesemeyen bir chardır.Ama pvpde çok başarılıdır tanktır senle pvp yapmak bile istemez çoğu kişi.
  • cok saolun ..

bişi daha sorcam
    12 k sp beni nereye kdar götürür onu merak ediyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Build seçimi tamamen senin zevkine bağlıdır.

Bow ile herşey yapabilirsin ama yarım yapabilirsin uniq kesersin(wizard,rogue kadar iyi olamazsın ama kesersin),pvp yaparsın(blader ve warrior kadar iyi olamazsın).Çok zevkli chardır tavsiye ederim.

Blader ise kasması çok zor yüksek lvl uniqleri özel bir durum olmazsa kesemeyen bir chardır.Ama pvpde çok başarılıdır tanktır senle pvp yapmak bile istemez çoğu kişi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12k sp 35 levele kadar bile yetmez
  • farm yapmak cok sıkıcı
  • Sen Bow'a Devam Et 31 LWL'den Sonra Hoşuna Gitmeye Başlar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrMaSter

farm yapmak cok sıkıcı

12k yapmışsın, yani daha hiç birşey yapmamışsın.. Gerçekten sabır hatta ötesinde birşey farm yapmak..

Blader mi bow mu dersen zevk meselesi.. İkiside benim için en gözde iki build..

Uniq yönünden bow, pvp yönünden blader.. Blader ayriyetten görsellikte sağlıyor..
  • ohoo 12k yapmışsın ağlıyorsun hocam :D 160k kastım.. 200k yapıcam 1 hafta içinde. hala Fullemiyor beni ne ayak bilmiyorum
  • Bowa devam et sen
  • bow daha hızlı kasar blader pvp de daha iyidir. kendn sec
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

ohoo 12k yapmışsın ağlıyorsun hocam :D 160k kastım.. 200k yapıcam 1 hafta içinde. hala Fullemiyor beni ne ayak bilmiyorum

galiba ben fazla sp kasıyom en az 750 k sp blade ye kastım wize 1100k sp kastım....sp kasmak alışkanlık haline geldi,,
  • Acemisin galiba blade oynama kasmak zor'dur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

Acemisin galiba blade oynama kasmak zor'dur.

ben oyuna ilk başladımda full str 27 level Wizim vardı...hala durur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

Acemisin galiba blade oynama kasmak zor'dur.

Yüksek level olunca çok iyi işler yapar.. Kasmak zor ama hakkını veren bir build..

Birde iyi kullanabilirsen sorun yoktur..
  • Yada Sen Önce Bow Full Farm Yap Sonra Onunla Blade Yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.