Şimdi Ara

Fule Yakın Köylerimize Online Klan Arıyoruz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze Teşeşkür ederiz. Aradğımız kriterlerde klan bulunmuşdur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsitaneTR -- 2 Mart 2015; 12:25:08 >

• full online klan bulmak zor bulsanda coluk cocuk cok fazla var oyunda onların yaptıgı işlerde belli , ayrıca günlük 10 saat diyorsun bunu yapabilmek icin isşiz olmak gerekli insanlar okula gidiyor işe gidiyor :) umarım bulursunuz
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsitaneTR -- 2 Mart 2015; 12:25:31 >
  • Pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

#2UGORJJO etiketli klanıma bakar mısınız? Nick'in Gürcan klanın lideriyim. Bende bilgi işlem alanında çalışıyorum genellikle tüm gün onlie oluyorum. Her gün klan savaşlarımız oluyor. 30-36 yaş arası 3-4 arkadaşımız var. Yaş ortalamamız oldukça yüksektir.

İyi oyunlar.
  • Özelden yada konunun atlına değerli yorumlarını, klan davetlerini yazan, oyuncu arkadaşlara teşekkür ederim..

Öncelikle; Aradığımız Şartlara uygun tekliflerinizi bekliyoruz...
  • Dostum 88 winli klanimiza bekleriz normalde alim yapmiyoruz ama yeni guncellemeden dolayi klandaki oyuncu sayisinun onemi icin alimlara basladik CanYouTounchWe beklerim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncell..
  • TURKIYE #99G8GQUG Klanı , günde 14- 15 saat onlıne oluruz , yaş ortalaması en dusuk ben sayılırım :) 34 , lvl koyler fena degıldır cogumuz TH9 olduk bıtırdık vs , savas sureklı olur fakat lıder kontrolunde koordınelı ve dısıplınlıdır .

Gelırsen buyur konusuruz detayını vs...

Not : Klandakılerın cogunlugu arkadas akraba kufur hakaret kesınlıkle yoktur , Bu arada topladıgımız nesne gorevınden koyumuzdekı duvardan ne kadar onlıne oldugumuzu ne kadar kastıgımızı farkedebılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon3781 -- 27 Şubat 2015; 8:19:28 >
  • Özelden yada konunun atlına değerli yorumlarını, klan davetlerini yazan, oyuncu arkadaşlara teşekkür ederim..

Öncelikle; Aradığımız Şartlara uygun tekliflerinizi bekliyoruz......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsitaneTR -- 27 Şubat 2015; 9:10:33 >
  • AsitaneTR zaten tarafımdan size Arağınız şartlarda teklifte bulundum :)

Saygılarımla..
  • Mesleklerinizi yazmışsınız ama ağır işssizsiniz bana göre.Yaşımla da ilgili yorum yapacak olsanız dahi size bundan ekmek çıkmaz merak etmeyin.Gidin o zaman MADE in TURKEY'e :) Gün boyu online olcak sizinle muhabbet edecek klanmış
  • Türkiye en iyi klan listesini açın kafanıza yatan klana davet atın. ;) Yada bir kaç isteğinizden ödün verin hem savaş hem gelişim klanı 'savarona' ya katılın. Forumun klanı ve tamamen birlik içerisindeler Birde ITTIFAK isimli klan vardı oraya göz atın. Kendi klanıma aldırmak isterdim sizi ancak 15 kişilik mevcut düzeni bozacağını sanmıyorum klandaki oyuncuların. Kolay gelsin.

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 27 Şubat 2015; 12:09:02 >
  • Fenerbahçe klanına gel dıyıcem ama bızım aradığımız şartlara da sen uymuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsitaneTR

Herkeze Teşeşkür ederiz. Aradğımız kriterlerde klan bulunmuşdur..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsitaneTR -- 2 Mart 2015; 12:25:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.