Arkadaşlar merhabalar, yıllardır fitness yapmış birisiyim, fakat pek istikrarlı sürdüremedim, hep aralıklarla yapıp bıraktım, yine aradan sonra geri dönmeyi düşünüyorum, ve programımla ilgili size sorularım var: Isınma - 10 dakika Chest Press - 4x12 - 6-7-8-9 Kg Dumbbell Row - 4x12 - 6-7-8-9 Kg Shoulder Press - 4x12 - 6-7-8-9 Kg Dumbbell Biceps Curl - 3x12 - 5-6-7 Kg Triceps Dips - 3x12 Dumbbell Squat - 4x12 - 6-7-8-9 Kg Mekik - 3x20 Soğuma - 10 dakika Son yaptığımda bu programı uyguluyordum ve buna dönmeyi düşünüyorum, fakat birkaç sıkıntım var, bacaklarım gövdeme kıyasla daha çabuk gelişiyor, son bıraktığımdan beri gövdemdeki kasların bir kısmı eridi fakat bacaklarım çoğunlukla aynı, programa dönüp gövdem gelişene kadar bacaklarım iyice kalınlaşıp kötü bir görüntü oluşsun istemiyorum, bacağıma az yoğunluk verip gövdeye yoğunlaşmak için nasıl değişiklikler yapabilirim? Ayrıca daha belirgin kaslar ve yağ oranımı düşürmek de istiyorum, bunun için bu programı uygulayıp protein ağırlıklı sağlıklı beslenmem yeterli midir, yoksa ek öneriniz var mı? |
Bildirim