Merhaba arkadaşlar Femset 2011-2012 butun kitaplarını dergilerini satıyorum.. YGS GIRDIM olMADI VE ACIKÖGRETIMLE HAYATIMA DEVAM ETME KARARI ALDIM ÇOPE GITMESIN DEDIM HEM BANA HEM ALCAK ARKADASA YARARIM OLSUN DEDIM BUTUN deRSANEDEN VeRILEN herSEY MEVCUT.. -FEMSET SORU BANKASI KITABI (CD KİTABIN ICINDE TUM SORULARININ ÇÖZUMU 4 ADET-EŞİT AĞIRLIK) -EŞİT AĞIRLIK DERS SİMETRİLERİ (EKSIKSIZ TERTEMIZ ) -DERGİLER (16 adet ) -AYRI ETTEN DIGER KURULUSLARDAN alINAN ESKI YILLARDA CIKMIS SORU KAYNAKLARI ( 5 ILA 8 ARASI KITAP HEDİYE EDILCEKTIR)
3 4 ADET FARKLI KURULUSLARDAN SORU BANKASI MEVCUTTUR KOMPLE SETI ALAN ARKADAŞIMA HEDIYE EDILCEKTIR
NOT : 70 TL HEPSİNİ BIRAKIYORUM
Yakın arkadaşımın babası vefat ettı 1 kaç arkadaş böle evimizde kullanılmayan ne varsa paraya çevirip arkaşımıza yardım etmek istiyoruz ilginiz için teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: leoplast
FEMSET SORU BANKALARI SATILDI ARKADAŞLAR
15 ADET EŞİT AĞIRLIK KONU HALINDE DERGİLER KALDI
EŞİT AĞIRLIK DERSLERİNIN SİMETRİLERİ KALDI
3 4 ADET FARKLI KURULUSLARDAN SORU BANKASI MEVCUTTUR KOMPLE SETI ALAN ARKADAŞIMA HEDIYE EDILCEKTIR
NOT : 70 TL HEPSİNİ BIRAKIYORUM
Yakın arkadaşımın babası vefat ettı 1 kaç arkadaş böle evimizde kullanılmayan ne varsa paraya çevirip arkaşımıza yardım etmek istiyoruz ilginiz için teşekkür ederim...
hocam kargoyla birlikte toplam kaca mâl olur bize ?