Şimdi Ara

Full hd için sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Full hd filmleri sorunsuzca izleyebileceğim dvı destekli keseye uygun bir sistem tavsiye edermisiniz.

• İşlemci =AMD Athlon II 240 AM3
    Anakart = Gigabyte MA785GM-US2H/DDR2(HD4200 O/B Ekran Kartı)
    Bellek = Hi-Level 2GB 800MHz Sogutuculu RAM
    HDD = Samsung 320GB 16MB Sata2
    Kasa = CoolerMaster Elite RC-339 KKPA 420Watt ATX Kasa
    Monitör = Acer 23" LCD Monitör Siyah 5ms DVI FullHD

Toplam : 932.79TL
    EXA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 31 Ekim 2009; 4:14:11 >
  • Zotac MAG HD-ND01 Nettop
    http://www.pclabs.com.tr/2009/10/27/zotac-mag-hd-nd01-nettop-incelemesi/
    Bu inceleme yazısında kitap büyüklüğünde ve içinde bir adet fan olan ZOTAC pc nin fullHD mkv leri rahatça oynatabildiği yazıyor.

nettop ların geleceği çok parlak görünüyor. Şunu kabul etmek lazım, oyun manyağa ya da bilgisayar delisi değilsen, sıradan bilgisayarlar, ihtiyacları rahatca karşılayacak düzeylere ulaştı sonunda. Bunun yanına gücünün yettiğince bir lcd tv taktınmı monitör niyetine, cillop gibi olur. Yok lcd tv in varsa ve daha önceden dvi dan bilgisayarına bağladıysan, zaten lcd tv lerin normal bir bilgisayar monitöründen hiç farkı olmadığını da biliyorsundur. Ben şimdilik imzamdaki notebook ile idare ediyorum, bu tür bir sistem için hazırda bekliyorum. Tam salonluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Silence.

İşlemci =AMD Athlon II 240 AM3
    Anakart = Gigabyte MA785GM-US2H/DDR2(HD4200 O/B Ekran Kartı)
    Bellek = Hi-Level 2GB 800MHz Sogutuculu RAM
    HDD = Samsung 320GB 16MB Sata2
    Kasa = CoolerMaster Elite RC-339 KKPA 420Watt ATX Kasa
    Monitör = Acer 23" LCD Monitör Siyah 5ms DVI FullHD

Toplam : 932.79TL
    EXA

Gayet iyi
  • İyi güzel söylüyorsun da, netbooka verilecek paraya zaten son model sistem topluyoruz arkadaşım.
    x4 620, 2x1gb 1333mhz hilevel, m4a785td-V(432tl) toplam. Myshop.com.tr ve akakce.com...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

İyi güzel söylüyorsun da, netbooka verilecek paraya zaten son model sistem topluyoruz arkadaşım.
    x4 620, 2x1gb 1333mhz hilevel, m4a785td-V(432tl) toplam. Myshop.com.tr ve akakce.com...

dediğin sistemin fiyatı iyi gerçekten ona söz yok...
    Fakat arkadaş benim dediğim kullanıcı grubuna giriyorsa , o zaman bir bilgisayarın kitap büyüklüğünde ve neredeyse sessiz olması daha hoşuna gidecektir. netbook la senin sistem zaten performans olarak karşılaştırılamaz.

• Aynı zamanda sessiz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.