Şimdi Ara

Full HD mi, HD ready mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digitürk, kablolu , ve bazan da dvix ve DVD izleyicisiyim ve bunları değiştirmeyi düşünmüyorum.
    Burada okuduklarımdan SD yayınlar için HD Ready almanın doğru olacağını anladım ve akşam İstanbul Bilişimin azizliğine uğramasam bir HD ready (32 LG LG5000) siparişi vermiş olacaktım.
    Ancak veremeyince bugün Teknosa mağazasına bakmak istedim ve orada gördüklerim kafamı karıştırdı.
    Teşhirdeki Full LCD ler daha iyi bir görüntü veriyor gibiydi. Sorduğumda yayının normal bir DVD den geldiğini söylediler.
    Bunun sebebi ne olabilir HD ready yönündeki kararımı değiştirmelimiyim? Tecrübe eden ya da bilen arkadaşların aydınlatmasını rica ediyorum.

• size kesinlikle tavsiyem şu olur ki;
    ne alcaksanız yani hangi marka olursa olsun...full hd alın neden full hd varken hd ready alasanızki? ilerde belki p3,blu vb cihazlar bağlıyacaksınız? mağzadaki görüntüye gelince genelde mağzalardaki tv ler birbirine paralel bağlantılıdır ve full hd terminal santralleri var ordan görüntüyü dağıtıyolar...ondan olabilir ayrıca sd görüntüyü full hd bir tvde 1080p çıkışlı bir dvd de blu kadar olmasada gayet iyi bir görüntü alınır ben full hd tv kullanıyorum ve 1080p çıkışlı player ayrıca lcd tv lerde görüntüyü iyi alabilmek için bütrün bağlantılar hdmı üstünden olursa gayet iyi oluyor scart la yapılan bağlantılar lcd le pek uyuşmuyor...gelen yayın sd olsa bile hd terminal üstünden tv ye aktarılırsa scart a göre daha iyi sonuç alınıyor...birde p3,blu "dısc de dahil" gibi cihazları düşünün...
    lafın kısası kesinlikle full hd alın derim boşu boşuna sıkıntı çekmeyin aklınızda ? kalmasın

• 32 inç bir tv de 720p ve 1080p arasındaki farkı anlamak için tv nin içine girmek lazım desem yeridir HD ready bir tv fazlasıyla işinizi görecektir
  • full hd için ideal ekran 46 inchten başlar...

herkese keyifli seyirler...
  • Sanırım ready konusundaki fikrimi değiştirmeyeceğim. Rehberi okumamıştım. Çok açık bu konuda. Söylediğiniz p3,blu vb cihazlar ile şimdilik alakam yok .
    Elimdeki cihazlar için ise HD ready daha uygun görünüyor. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

full hd için ideal ekran 46 inchten başlar...

herkese keyifli seyirler...

Bence bu çok doğru bir tanımlama olmamış.
    Ekran boyutu,İzlenilen mesafe burada önemlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hd uyumlu mu
    4 yıl önce açıldı
    Next 64 HD mi Next 2000 wifi mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki 32LG6000'de ps3 nasıl olur?

2 aya doğru ps3 almayı planlıyorum ama hala net bir şey öğrenemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.