Şimdi Ara

Full Hd mini uydu cihazı tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ıp tv olması şart değil ama görüntü kalitesi ve kanal geçişlerini çok beğendiğiniz , usb belleğe görüntü aktarabilen (Dizi veya filimleri) mini uydu alıcısı tavsiye edermisiniz ?
    Teşekkürler

• Next 2000 hd aldim ben mini memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Next 2000 hd aldim ben mini memnunum
    Bende Next 2000 Hd Fta aldım, her şey çok güzel fakat kanal geçişlerinde ses 2-3 saniye sonra geliyor.
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Guncelleme yap gecen hafta yeni guncelleme yayinlandi internnetten yapabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Guncelleme yap gecen hafta yeni guncelleme yayinlandi internnetten yapabilirsin
    27 nisanda satın aldım, satıcı firma güncellemeyi sen mi yaparsın diye sordu, sen yap dedim tamam dedi,
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Sen suan internete bagli isen guncelleme kismina gelip guncelleme denetlemesi yaparmisin zaten varsa en son guncellemeyi yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen suan internete bagli isen guncelleme kismina gelip guncelleme denetlemesi yaparmisin zaten varsa en son guncellemeyi yapar
    Sadece çanak kurulumu yaptım dostum, diğerlerini bilmiyorum, nasıl yapılacağını araştırayım
  • quote:

Çok teşekkürler dostum, dün internete bağladım, güncelleme yaptım sorun tamamen çözüldü, Çanakta birde Azerbeycan, uydusu için Lnb var, önceki NextStar Ye 18000 HD CX cıhazımda 2.ci Lnb bağlantısı olduğu için hem Türksat hemde Azersat izleyebiliyordum, bunda öyle bir şey bulamadığımdan Azarbwycan kanallarını izleyemiyorum, Ip Tv de de bu uydu yok, sence bir çözümü var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.