Şimdi Ara

full hd monitörlerde oyun içi görüntü farkı (derdimi anlatabilmek için uzun oldu kb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, kardeşime 4 yıl önce topladığımız bilgisayarda philips marka 21.5 ' full hd monitör kullanmakta. şimdi en basitinden cs go da bile silahın üstünde güneş yansıması parlaklık vs çok güzel görünüyor, kendi 6 yıllık laptobumdan kalkıp bu bilgisayara oturduğumda cidden farklı bir oyun oynuyormuş hissi yaşıyorum. 1 hafta önce kendime iyi bir sistem topladım, 4 yıl önce kardeşime aldığımız bilgisayardan çok çok üstün özelliklerde. aldığım monitör SAMSUNG S22D300H. şu linkteki :http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7524 ve hdmi kablosu ile bağladım pc ye. şimdi oyun özelliklerini diğer bilgisayardan daha fazla açabilmeme, full e dayamama rağmen görüntü mat görünüyor, silahın üstünde bulunan güneş yansıması vs göremiyorum. sanki eski laptobumda aldığım görüntünün full hd ve büyük hali. o kadar. cs go örneğini verdim çünkü grafiksel açıdan düşük olmasına rağmen kardeşimin bilgisayarında cidden çok iyi gözüküyor. bu fallout 4 vs de de aynı, o eski bilgisayarda low da bile olsa ayarlar renkler canlı parlak nefes kesici görünüyor. bende ise solgun ve düz. monitörün ayarlar kısmından ne yaptıysam düzeltemedim bu olayı. monitörün dandikliğinden kaynaklı mıdır bu? iade edip şunu alsamhttp://www.vatanbilgisayar.com/benq-215-rl2240he-1ms60hz-full-hd-gaming-led-monitor-sarisiyah.html o görüntüyü yakalayabilir miyim? veya farklı bir yolu var mıdır? iki monitörde full hd ve 5 ms olmasına rağmen arada bu kadar fark olması canımı sıktı.

kardeşimin monitörü : philips 226VLA diye geçiyor. şu olabilir:http://www.vatanbilgisayar.com/philips-215-226v4lab-genis-ekran-led-monitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huoralcarin -- 20 Aralık 2015; 21:51:11 >

• Onu bilmemde grafik takintin varsa ips monitor al kardesininkini katlar zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

Onu bilmemde grafik takintin varsa ips monitor al kardesininkini katlar zaten.

Monitör için şu ankini iade edebilirsem 500 tl gibi bir bütçem var, gaming olarakhttp://www.vatanbilgisayar.com/benq-215-rl2240he-1ms60hz-full-hd-gaming-led-monitor-sarisiyah.html#ozellikler bunu buldum, fiyat performans açısından iyi deniyor. ips midir bu? o kadar para verdik tabi ki grafikleri iyi görmek isterim

• İps yazmior 2.elde bakabilirsin online frag kasiosan 120hz den asagi alma tabi grafik kartinda iyiyse 120fps den asagi almaman lazim hakkini vermek icin

Yok standart oyuncuysan ips 60hz yeterlidir.
    2.elde olsa sanalpazar araciligiyla alabilirsin belki sansina garantisi devam eden bisey bulursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

İps yazmior 2.elde bakabilirsin online frag kasiosan 120hz den asagi alma tabi grafik kartinda iyiyse 120fps den asagi almaman lazim hakkini vermek icin

Yok standart oyuncuysan ips 60hz yeterlidir.
    2.elde olsa sanalpazar araciligiyla alabilirsin belki sansina garantisi devam eden bisey bulursun.

standart oyuncuyum öyle çok abartmaya gerek yok görüntü net ve canlı olsun yeter bana :) elektronikte ikinci el sevmiyorum bu yüzden sıfır 500-550 tl lik bir şey olabilir, gönderdiğim gaming monitöre bakcağım. tabi iade edebilirsem şu ankini. herhangi bir sorunu yok sadece ben beğenmedim. iadeye tabi midir bu? bakınca özellikleride güzel aslında ben mi yanlış yapıyorum bişeyi

• Seninki mat ekran, kardeşininki parlak ekran olabilir veya kardeşindeki monitörün panel kalitesi daha iyidir. Monitörün görüntü kalitesi teknik özelliklerine bakarak anlaşılmaz gidip canlı olarak görmen lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.