Şimdi Ara

Full İnt Bow ?Full İnt Spear ? Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bi char açtım farmıda bitmek üzere ama hala karar veremediğim konu full int spear mı olsam full int bow mu ?
    sizce pvp de (itemler falan eşit düşünürsek) hangisi kazanır ?
    hunter-thıef de , kale savaşlarında vs gibi şeylerde hangisi daha iyidir ?(bu tür savaşları acaip severim)

• bowdan int olmaz bow str olur nukerden spear da olmaz full int ss hybrid int spear(ki hiç tavsiye etmem) bow ve spear full int olmaz tek atarlar.Nuker ss olur .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

bowdan int olmaz bow str olur nukerden spear da olmaz full int ss hybrid int spear(ki hiç tavsiye etmem) bow ve spear full int olmaz tek atarlar.Nuker ss olur .

neden olmasın kardeşim sen açıp oynayıp denedinmi ki bu charları ?

UP
  • Full int bow pvp charı değildir yardımcı bi chardır solo kasamaz her zaman partye ihtiyacı vardır ben full int spearı tercih ederdim
  • Kesinlikle full int spear öneririm.

Full int bow sadece uniq charıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRaDeNiZ_08

quote:

bowdan int olmaz bow str olur nukerden spear da olmaz full int ss hybrid int spear(ki hiç tavsiye etmem) bow ve spear full int olmaz tek atarlar.Nuker ss olur .

neden olmasın kardeşim sen açıp oynayıp denedinmi ki bu charları ?

UP

full int spearım var hem fikrimi belirttim ne karşı çıkıyosun madem soruyorsun böyle cevaplar verme full int bowda da korunması yoktur armor giysen bile seni düzerler derim.

• full int bow pvpde kötü diyenlere cvbım var troyda 90 lwl blade b/s +7 int bowa yatıyordu gözümle gördüm haa hep bowmu adlı hayır walla hızlı ve sağlam olsun diyorsan 2 seçenek var

1 cold lihgt heuksel nuker
    2 cold lihtg bicheon nuker

1.seçenekde daha hızlı kasar ancak 2 seceneğ göre daha çok yatarsın
    2 secenekde daha yavaş kasr ancak 1 seceneğe göre daha az yatarsın

ama uniq diosan sanırm int bow ac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 28 Aralık 2008; 13:27:24 >
  • Cold Light Heuksal onerırım kale savasında pwpde felan serıdır ve saglamdır:) Uniq ıstıyosan Full İnt Bow
  • quote:

• Full İnt S/S Öneririm
  • illa spear ya da bow diyosan kesinlikle spear ( en azından fazladan hp n olur)

Ama benm tavsiyem full int s/s
  • değişik bi şeyler deneyin
    ben belkide wizard/cleric yapacağıma bard/cleric yaparım çarımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.