Şimdi Ara

Full Int Force

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Neyse aklima bir build esti hatta Youtube de gordum sanki guzele benziyor.
    Full Int Force = 100Light , 80 Cold , 100 Force , 20Fire (Wall için) Yanliz..

Bu build ne yapabilir, eger karsidakinde Holy Speel varsa (Isimiz zor)..

Onceden 100Light , 100lvl Fire(Cok fazla Nuke oldugu icin), 100lvl Cold dunuyordum...

2si arasinda takildim lutfen

Yourmlariniz eksik etmeyin..

iyi forumlar..

• Biraz sıradan tercihin dışına çıkan buildlerde bence en iyi yöntem deneme yanılma , cold ve light ı olduğu için pvm de zorlanmazsın , seri şekilde lvl atlar ama pvp olayında işin sadece nukelere kalması nasıl desem pek akıllıca değil bence tek tek 1 vs 1 kıyaslaması yapmayacağım ; Eu larda bol miktarda efektli skilleriyle ve neredeyse karşındaki charların % 70 inde bulunanan holy spell ile hiç şansın yok heleki pill bug da söz konusuyken . China lara gelirsek pill bug olmasaydı eh belki iş yapardın ama China larda bireysel savunma yönünden Eu lar kadar zayıf değil (anlık olarak) yani debuff ları yedirip 1 2 güzel isabet kaydedemezsen pvp yi alman imkansız . Biraz başka yönlerden bakalım ; rakibini etkisiz hale getirebilecek hiç efektin yok bu buildde ; belki 100 lvl update i ile force a stun eklendi ama tüm umudunu bu skill e bağlamak saçma olur neden dersen , stun 5 sn sürüyor , senin 1 nuke atman 3 ila 5 sn arası ayrıca stun skillinin cool down süresi 20 sn yani o kadar bel bağlanacak bir skill değil ama pill bug halledilirse efendime söyleyeyim stun skill i eklenirse oldukça hoş işler yapabilirsin ama yine söylüyorum karşında holy si olan bir eu varsa yine çok fazla şansın yok çünkü debuffları vermezsen nukelerin yavaşlığı ile asla karşındakini öldürecek damage i bırakamazsın ki zaten karşındakilerde senin nuke atmanı izlemezler . Son söz olarak sınamayı kurt yemez ya demişler ; bir dene bakalım en azından içinde kalmaz .

• Joymax a yaptıgımız pil bug hatası ile ilgili şikayetimize dun gelen cevap "legend IV update i yada ondan sonra gelecek yakın tarihli bir update ile düzelteceklerini , sorunu bildiklerini ve bu konuda çalışmalarının devam ettiğini bildirdiler".

Pek inanasım gelmesede en azından fakirin ekmeği umut diyelim.

Ayrıca force ve nuke ler sayesinde iyi bir build olacağını düşünüyorum. Ama light yada fire konusunda iyi bir tercih yapman lazım firewall özellikle eu lar ile yapılan savaşlarda önemli bir rol oynayacağa benziyor bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Biraz sıradan tercihin dışına çıkan buildlerde bence en iyi yöntem deneme yanılma , cold ve light ı olduğu için pvm de zorlanmazsın , seri şekilde lvl atlar ama pvp olayında işin sadece nukelere kalması nasıl desem pek akıllıca değil bence tek tek 1 vs 1 kıyaslaması yapmayacağım ; Eu larda bol miktarda efektli skilleriyle ve neredeyse karşındaki charların % 70 inde bulunanan holy spell ile hiç şansın yok heleki pill bug da söz konusuyken . China lara gelirsek pill bug olmasaydı eh belki iş yapardın ama China larda bireysel savunma yönünden Eu lar kadar zayıf değil (anlık olarak) yani debuff ları yedirip 1 2 güzel isabet kaydedemezsen pvp yi alman imkansız . Biraz başka yönlerden bakalım ; rakibini etkisiz hale getirebilecek hiç efektin yok bu buildde ; belki 100 lvl update i ile force a stun eklendi ama tüm umudunu bu skill e bağlamak saçma olur neden dersen , stun 5 sn sürüyor , senin 1 nuke atman 3 ila 5 sn arası ayrıca stun skillinin cool down süresi 20 sn yani o kadar bel bağlanacak bir skill değil ama pill bug halledilirse efendime söyleyeyim stun skill i eklenirse oldukça hoş işler yapabilirsin ama yine söylüyorum karşında holy si olan bir eu varsa yine çok fazla şansın yok çünkü debuffları vermezsen nukelerin yavaşlığı ile asla karşındakini öldürecek damage i bırakamazsın ki zaten karşındakilerde senin nuke atmanı izlemezler . Son söz olarak sınamayı kurt yemez ya demişler ; bir dene bakalım en azından içinde kalmaz .

Yorumun için tessekurler.

• Benimde içimde Force Cold Fire nuker yapmak varBu aralar wizard char alıp denemeyi düşünüyorum
  • 10lvl pill olmadığı için işe yarar diye düşünüyorum.
  • Force nuker denedim.Gerçekten süper damageler vuruyor.Yapmanı öneririm. Ama Full Farm olmadan pwpde zevk alınmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

10lvl pill olmadığı için işe yarar diye düşünüyorum.

9lv pillde işi görür. çünkü 10lv debuffın en az 25 saniyesini sileceğini düşünüyorum. o 5 saniyede de ölmezsin zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Biraz sıradan tercihin dışına çıkan buildlerde bence en iyi yöntem deneme yanılma , cold ve light ı olduğu için pvm de zorlanmazsın , seri şekilde lvl atlar ama pvp olayında işin sadece nukelere kalması nasıl desem pek akıllıca değil bence tek tek 1 vs 1 kıyaslaması yapmayacağım ; Eu larda bol miktarda efektli skilleriyle ve neredeyse karşındaki charların % 70 inde bulunanan holy spell ile hiç şansın yok heleki pill bug da söz konusuyken . China lara gelirsek pill bug olmasaydı eh belki iş yapardın ama China larda bireysel savunma yönünden Eu lar kadar zayıf değil (anlık olarak) yani debuff ları yedirip 1 2 güzel isabet kaydedemezsen pvp yi alman imkansız . Biraz başka yönlerden bakalım ; rakibini etkisiz hale getirebilecek hiç efektin yok bu buildde ; belki 100 lvl update i ile force a stun eklendi ama tüm umudunu bu skill e bağlamak saçma olur neden dersen , stun 5 sn sürüyor , senin 1 nuke atman 3 ila 5 sn arası ayrıca stun skillinin cool down süresi 20 sn yani o kadar bel bağlanacak bir skill değil ama pill bug halledilirse efendime söyleyeyim stun skill i eklenirse oldukça hoş işler yapabilirsin ama yine söylüyorum karşında holy si olan bir eu varsa yine çok fazla şansın yok çünkü debuffları vermezsen nukelerin yavaşlığı ile asla karşındakini öldürecek damage i bırakamazsın ki zaten karşındakilerde senin nuke atmanı izlemezler . Son söz olarak sınamayı kurt yemez ya demişler ; bir dene bakalım en azından içinde kalmaz .

mustafa hocam malesef 100 lv stun gelmiyor.bu benim şahsi görüşüm joymax hatayı 2.kez yapıyor gibi.
    Yani force nuker için bu daha kötü

Ksroda 2007 aralık ayından beri 100 lv var.

Yeni gelen force skill yok!!
     Full Int Force

/>
    Vital spot - Faint

Stun Level 11 ( Probability 80%, 5 Secound )

Bu skilin resmini ve adını Joymax firması 100 levelde gelicek olan skiller arasına koymuş.
    Bizlerde sevinmiştik 100 lvde gelicek diye.

Ksro sitesinde Legend VII yani 100 lv gelişinde aynı skilli gösterdiklerini gördüm ama skill Ksroya gelmedi.
    Şimdi aynı hatayı 2.kez yapıyor galiba diyorum.
    inş geçmişten ders çıkartır ve bu skilli oyuna ekler eğer eklemez ise gerçekten tam bir fiyasko olacak.

Full Int Force

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 8 Mart 2009; 0:19:07 >

• 100 BİCHEON
    100 COLD
    100 FORCE

HYDBİRD İNT !!
  • @sın2018
    Biliyorum üstat ben de aynı şekilde düşünüyorum , cümlemin başındaki belkiyi başka verde vurgulamalıydım kısa yazayım diye tam açıklayamadım düşüncemi ; cümleye yüklemek istediğim anlam " belki gelecek o skill belki gelmeyecek ama sadece o skill e bel bağlamak yine mantıklı değil çünkü 20 saniyelik cool down süresi ile sürekliliği olan bir skill değil " -di .

Ayrıca konuya ekleme yapmak gerekirse pvp nin sadece 2 olayı var o da rakibi etkisiz hale getirmek ve debuff ları iyi değerlendirmek . Eu lar gelmeden önce tüm capların kralı olan glavier lerin şimdilerde istenmeyen build haline gelmesinin sebebi bu ; ne aktif olarak rakibi etkisiz hale getirebiliyorlar ne de rakibe acıyı tattırabilecekleri debuffları yok . Force debufflar için mükemmel seçim lakin rakibini etkisiz hale getiremedikten sonra bir değerleri yok bazı buildler için olabilir ama pvp de sadece nuke kullanan bir buildin pek şansı yok , heleki aylardır süren pill bug ı gibi basit bir olaya el atmayan joymax a güvenip iş yapmak akıl karı değil ama bu laflar her zaman majority nin laflarıdır ve yenilikler minorty ile gelir tekrar ediyorum sınamayı kurt yemez , dene bakalım kaybını olası kazancını hesapla baktın seni fazla etkilemez forcu kapamak aç gitsin bre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.