Şimdi Ara

full mp3 promosyon kodları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Artık iphone ve ipad'inize müzik kopyalamaya son, sınırsız müzik dinleme imkanını ayağınıza getiriyoruz. Üstelik kotadostu çevrimdışı çalışabilme özelliğiyle.

Cihazınızın hafızasını müzik dosyalarıyla video dosyalarıyla doldurmanıza gerek kalmayacak. Sevdiğiniz herşeyi burada bulabileceksiniz.

Yerli müzik, yabancı müzik, ilahiler, dizi müzikleri, klipler, filmlerden kesitler, komik fıkralar vs.vs. ses ve video klipte ihtiyacınız olabilecek herşey burada.

Sevdiğiniz müziklerin sadece mp3'lerini değil kliplerini de izleme imkanınız var.

Müzik dinlerken programı açık tutmanıza gerek yok. Siz diğer uygulamarınızı kullanırken veya internette sörf yaparken o arkaplanda çalmaya devam eder. Üstelik arkaplanda kontrol edebilme imkanınız var. Parçalarınız arasında gezinmek için programı açmanıza gerek yok.

Kotanızı harcamak istemiyorsanız çevrimdışı özelliği ile oluşturduğunuz şarkı listesini arabelleğe alır ve internet bağlantısına ihtiyaç duymadan yolda, işyerinde, evde, arabada istediğiniz heryerde dinleyebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken çalma listelerinize isim verip içine sevdiğiniz şarkıları ekle demek.

itunes url :
    http://itunes.apple.com/tr/app/full-mp3/id518636348?mt=8

promosyon kodları:
    K9XJLMA46A4K
    PF9L7AYK3W4H
    KT496673P93J
    4LR7TXLT3PET
    LEE77W3PKXHH
    9R4HYL6TK6HE

• PF9L7AYK3W4H kullanıldı
  • 9R4HYL6TK6HE

Saygılar
  • LEE77W3PKXHH kullandım. Teşekkür ediyorum.
  • K9XJLMA46A4K kullanıldı. Teşekkürler. Programla ilgili görüşümü de ilk fırsatta yazmaya çalışacağım.
  • KT496673P93J

Kullanıldı bisey sorcam acaba uygulamayı silersem bir daha indiremez miyim
  • App Store nasıl izin veriyor bu tarz programlara anlamıyorum. Hadi onu da bir kenara bırakalım telif hakları yüzünden Türkiye'den program yapımcısına dava açılmaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix Hediye Kodları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

App Store nasıl izin veriyor bu tarz programlara anlamıyorum. Hadi onu da bir kenara bırakalım telif hakları yüzünden Türkiye'den program yapımcısına dava açılmaz mı?

İşlemez zira Fizy'nin mobil versiyonu gibi düşün. Arkadaşlarda buna benzer bir uygulama yapmışlar ama logo kötü olmuş bunuda belirtmeden geçmek istemiyorum.
  • Telefondan promosyon kodunu nasıl giriyoruz acaba
  • Bütün reedem kodları kullanılmış. Bana lütfen kod gönderin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizy varken böyle uyduruk şeylere ihtiyaç var mı ? fizy aynı işi görmüyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Bütün reedem kodları kullanılmış. Bana lütfen kod gönderin.

Niye sana senin ozelligin mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

App Store nasıl izin veriyor bu tarz programlara anlamıyorum. Hadi onu da bir kenara bırakalım telif hakları yüzünden Türkiye'den program yapımcısına dava açılmaz mı?

İşlemez zira Fizy'nin mobil versiyonu gibi düşün. Arkadaşlarda buna benzer bir uygulama yapmışlar ama logo kötü olmuş bunuda belirtmeden geçmek istemiyorum.

Fizy veya benzeri bi uygulama varmı app store'da??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.