Şimdi Ara

Full Nuker kasan varmı ? nasıl bi Builddir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ardkşlar ful nuker ( cold - lihgt - fire ) kasan ardkşmız varsa yorumlarını alabilir miyim. kasmada uniquede fw de pvpde nasıl bi karakterdir kasmaya değer mi . bi int charıma 1.1m sp kastım. düşüncem full nuker ama lwl kasmadan size bi danışayım dedim.
    100 LW baz alınarak cevap veriniz.

teşekkür ederim saygılar.

imza = seri kasmalar ,bol SUNLAR

• Snowsuz hiç birşey benim için nuker.Her açıtgım çar fuul nukedi snow bıtınce herkez kesıyordu unıg diyince nereye gitsem yanıma wız çar gelirdi tabi haliyle en çok vuran kazanıyordu.En son onunda çözüm yolunu buldum gelen gidene pk.
  • Pvp yapılmaz, ileride sıkılırsın..

Benim için en iyi nuker, Fire/cold/pacheon full int . Zaten yakında kasacağım böyle bir karakter ne demek istediğimi anlasınız o vakit.
  • snow açmicamı kim söledi build olara cold'da var ve 100e max olacak snow + snow bitince ice wall veya fire wall düşünüyorum xD

silah olarak s/s düşünüyorum . . . ve öle olr gerektiği yerde de spear.
  • en buyuk zevkim uniqe pek pvp yapmam. ama job savaşlarını severim.

cold açılcak kesin firede açmak istiyorum. lihgtde hız ve mage atak olmasa onu açmazdım.

cold fire blade düşündüm o zmnda hız problemi olacak surekli drug alamam.

lihgt mage atağı hemde firenin ölümcül nukeleri . çok büyük hasar verir düşüncesindeyim. yani bi nevi uniqe için kasmak istiyorum. wizler tek başına bi iş yapmıyor yuksek lwl uniqlerde :D
  • bence fire+cold+weapon veya light+cold+weapon dan şaşmamak lazım..Full nuke ile unique de başarılı olabilirsin ama pvp de hiç şansın yok..Bir wizarddan farkın kalmaz açıkcası..Üstelik wizard kadar damage de veremeyeceksin..Full nuke yerine wizardla oyna hiç olmazsa uniquelerde rahat olursun..Yan skill cleric olursa FW job gibi alanlarda guildine yardımın dokunur..

Nuker oynadığım dönemlerde sırf bicheon skillerim sayesinde pvp de başarılı oluyordum..Heuksal da iyidir..Baya fazla damage verirsin..Unique'de veya kasarken full nuke kullanırım dersen spear takarak daha fazla damage verme yoluna gidebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 1 Şubat 2010; 12:32:04 >
  • Fire hiç bulaşma nuke haricinde diğer skilleri nukera gereksiz cold light bicheondan iyi nuker yok şuanda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim şu an Light-Cold-Heuksal full int charım var.Gayet de memnunum açıkçası.Heuksalı açmamın nedeni;Birinci olarak spear sworda göre yüksek vuruyo,ikincisi de heuksalın hp arttıran passive bir skili var.O da hp artışında önemli bir role sahip.Bu şekilde pvp'de ve kalede de işe yarıyo bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 1 Şubat 2010; 14:43:24 >
  • Benim şu an Light-Cold-Heuksal full int charım var.Gayet de memnunum açıkçası.Heuksalı açmamın nedeni;Birinci olarak spear sworda göre yüksek vuruyo,ikincisi de heuksalın hp arttıran passive bir skili var.O da hp artışında önemli bir role sahip bence.Bu şekilde pvp'de ve kalede de işe yarıyo bence...
  • birazda zevk charı istiyorum ama . açıkcası wizim var ama tek başıma ne lorda gidebiliryorum nede demona.

90 lwlim

oysa 90 lw nukerim olsa daha girişken olurum.

uniqeye yatır batır ztn çekemem ama full nukelerle iş götütürüm diye düşünüyorum. lihgt = mage atack + fire = daha buyuk hasar.

fire ile lihgt birleşince çok hasar verir düşüncesndeym + cold ve kalkan ilede defansımı sağlamlaştırmak istiyorum .
    ezik uniqelerde spear kullanırım nasıl xD
  • aazam benim şuan 95lvl full int nukerim var light cold bicheon fakat heuksal olmak istiyorum görüşlerin nelerdr merak ediyorum seninde charın full int heuksalmış..
  • Geerece'de bLacK__DeViL var arkadaşım Fire Cold Blade Çok Memnun Sunlu adamlarla pwp yapıyor Bence bu buildi dene derim
  • Kasmadım; ama genel olarak düşünecek olursak silah yeteneklerin yok dolayısla stun, bleed, ittirmei yatırma, saydırma ve buna benzer hiçbir şeyi yapamıyacaksın ve rakibin senin aksine zaten iki saatte attığın skilli(nukeyi kastediyorum) iki de bir kesicek, stun yapıcak vs.

Kısaca nukelerin ağır kalacağından bence PvP'de iş yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ying Xiong -- 30 Kasım 2010; 21:22:07 >
  • değerli ardkşlarım ağırlıklı olarak uniq için düşünüyorumyeri geldi spear daha fazla mage için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM

değerli ardkşlarım ağırlıklı olarak uniq için düşünüyorumyeri geldi spear daha fazla mage için.

Blade fire Cold Yap hem pwp hem unıq kesersın
  • Weaponsuz zevk alamazsın. Ama hızlı kasarsın. Gerçi sadece uniqueden nasıl zevk alacaksan onu da bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Pvp yapılmaz, ileride sıkılırsın..

Benim için en iyi nuker, Fire/cold/pacheon full int . Zaten yakında kasacağım böyle bir karakter ne demek istediğimi anlasınız o vakit.

işte oyundan anlayan birisi ;) bu buildin takma adı Chn Wizard
  • ben iris serverında oynuyorum 95 lwl cold-light-fire nuker charım var pwp'de bıraz ezık kalıyorum ama unıq ve gw lerde cok ıse yarıyorum hemde elıme yerden sun sword sun spear sun bow ne gelırse takıp kasılmaya bakıyorum...ama boyle bır char kasacaksan arkadsım sana bır tavsıyem kesınlıkle sp farm yapmadan baslama...
  • Demişsin zaten pvp sevmiyorum diye o zaman boşuna silah skilli açma.Job warda da zaten kimse belli biriyle vs yapmıyo uzaktan uzaktan çakarsın bide bufflanırsan yüksek damageler elde edersin.Ama bi süre sonra uniqueden de job wardan da sıkılırsın bence fire-cold-bicheon nuker en anlamlısı.
  • cold fire bicheon ölümsüz full int yakında video yapıcam 97 lvl ken 100LvFF leri nasıl kestiğimi görceksiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.