Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede 61 emp ve 65 sorc war tekrar basLasam mi dusunuorum
  • saol yasin abi h.b

valla gel derim muhabbet ortam sarıo.Olgun insanlarla oynayınca daha bi baska guzel tadı cıkıo oyunun ama gene de sen bilin

biseyler basardiginda sana saygi duyuluyor,sırf bu yuzden low rate rulaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cr0m -- 20 Ekim 2007; 2:50:12 >
  • basLadim bende ufaKtan ufaktan kasiom EkoLayzer ve emincan charLarim
  • HERKESE SELAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM

Nabiyonuz siz bakam benim yokluğumda böle delirtmişsiniz clanı :D

sizler dostlarım sizleri çok özledim Askerde olmam l2 nin ve en önemlisi sizlerin değerini anlamamı sağladı keşke bende orda olsaydım demeye başladım.

Geçmişte sizlerle ilk tanışmam extreme de oldu ve orda sizler en düşüğünüz 66+ idiniz bense bir ezik ve sizler beni hiç bir zman no grade den itibaren hiç bir şekilde kötü armor ile kötüsilah ile oynatmadınız herşeyin en iisini bana verdiniz. yeri geldi kendi eşyalarınızı çıkarıp bana verdiniz. sizler oynamayıp benim sizlere yetişmemi sağladınız. geliştim büyüdüm bir clanımız oldu herkes bizden korkardı ve sonra extreme kapandı. ama bu bizi l2 den ve birbirimizden soğutmadı birbirimize bi şekilde ulaştık ve bir server bulduk Abyss 7x :D kimsenin cebinde beş kuruş parası yokken elinde avucunda ne varsa herkes birbirine verdi. yeni chr lar açtık lwl 20den itibaren sadece boss kestik hep aynı grup aynı saatte online oldu ve ben askere gelmeden önce en son lwl 75 boss kestik ve bosstan düşenlerle eksiklerimizi tamamladık. biz bi ekiptik ve o ekip ayrılamaz ayrılmayın.

Beni bekleğinin yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz l2 tutkunları arasında ne yaptığını bilen ne yapacağınıda önce planlıyan ve olgun yaşlarda ve düşüncelerde olan nadir insanların arasına katıldınız bunun kıymetini bilin..

herkese bol eğlenceli oyunlar tekrar yazıcam buraya beni unutmayın

AQUZA , BAP, AQU, NURİALÇO, BANUALKAN, KAJMER,

HEPENİZ ÖZEL İNSANLARSINIZ..................................................

• Vayy apuum seni unuturmuyuz bak sen bizleri bekliyorsun sınır tepelerinde sizlerin sayesinde rahat uyuyoruz Hayırlısı ile teskereni al gelde kaldıgın yerden aynen devam edicen kurtuluşun yok bizden Hadi bakalım hayırlı teskereler diliyorum allaha emanet ol
  • herkeze Slm.. Anthon! Kurdugun yada Kurmaya CAliştigin Klanda olmak için neler vermezdim :) Fakat şu anda Şırnakta askerlik yapmaktayım.. askerlik yüzünden c5 ve tabikide c6 dan yoksun kaldım!.. 2 yıllık lineage2 deneyimine sahibim.. uzmanlik claslarım ise sadece 2 tane :) TH ve OverLord! 2 yılda sadece bu klaslarla oynadim diyebilirim.. 3 ay sonra cok şey degişir biliorum.. fakat geldigimde belkide hersey yerli yerinde olursa beraber oynama sansimiz olur! gorusmek üzre.. herkeze iyi günler :) bu arada nickim kybEN

Sevgiler Saygılar!
  • Ben abyss PvP serverındayım ama tek oynamak çok sıkıcı

Low rate'lerden birinde kabul edecekler varsa gelebilirim
  • Sen pvpcisin lwo rateye gelemen benim gibi 1 arazi olur 1gelirsin
  • Dragon 15x teydim 1 yıl kadar..

72 lvl sps full itemliydi..
  • bende epey uzun zamandır bu serverdayım x3 de oynuyorum (lvl 64 tyrant) gercekten cok iyi c6 ya gecince yeni skiller falan cok hos oldu herkeze tavsiye ederim bu serveri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khazad_Dum -- 26 Ekim 2007; 18:56:14 >
  • way apoo hadi bitir biran once de gel.bak neler yapacaz daha o resim sadece bi baslangıc borumuz ötüyor boss icin tank lasim alooo hade koss
  • hayrlısı ile bitirin su askrligi birde gelin traprocta askerlige baslayin
  • Ben derimki 7x gelin eger 300x de oynayıpta sikilan türkler varsa gelsinler, ayrica 300x kasmanın ne anlamı var bilmiyorum herseye sahip oluyorsun ama 7 x de biraz zor çabalaman lazim mücdele etmen lazim bir takim esyaya yada sete sahip olmak icin ben 1 senedir oynuyom daha bir A Class esya giydigimi bilmem B Classla dolasiyom XD biraz komik ama gercek ugrasman lazim hem dakkada bir ziırt pırt kesilmiyorsun 300 x de oldugu gibi zevk aliyon oynarken

LİLalo ===== ROZENCRANTZ
    female Dark elf Dancer lvl 75-76
    B Grad Zubei Set :P
    Clan:TrapRock (TR) Klanı
  • Ah ADO ah...
    Arkadaşlar clanin Cardinali benim.. ama ailevi meselelerden dolayi aktif takilamiyorum artik. Size 2 resim gönderiyorum.
    1. resim Nanda ve Bistur un klasik ask fotolari.
    2. resim ise Nanda ya bastiğim DragBow ardindan 2.denemede tutan SOM um... ama Adnan a oyunu biraktim deyince aninda satmiş ama sorun degil Şimdi sirada S grade [SWORD] craft var (Gündüzleri oyundayim pazarci olduk :) Bistur - 34 - 35 - 36 )

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bistur_moonstar -- 23 Ekim 2007; 0:08:46 >

• Bnde 7x teyim lvl 40 dancer adayı :P 2. class questinin bitmesine az kaldı..

Ortam gerçekten çok sıcak.Daha girer girmez servera d grade +3 set ve d grade silah + 1kk verdiler.Şuan Full plate set düzmeye çalışıyorlar.Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

NanDa,35,Kukuri,ROZENCRANTZ daha tanımadıklarımda var ama eminim onlarda çok değerli insanlar..
  • abyss serverı ücretlimi??loyalde oynamıslıgım var ve su an c6 interlude indiriyorum..Patch boyutları ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rampage4u

abyss serverı ücretlimi??loyalde oynamıslıgım var ve su an c6 interlude indiriyorum..Patch boyutları ne kadar?

bildigim kadarıyla serverler bedava

bana 10kk gibi bir miktar adena verebilecek(borç degil) biri varmı acaba ?
  • ben çok istiyorum ama 7x olan server yemiyo açıkçası .. 7x te mana pot sorunu oluyo mu çok ?
  • orda oluyormu olmuyormu bilmiyorum ama ben dragondaki enchanted mana potlar(en iyi mana pot)devamlı aralıksız kullanırken sh min manasının bitmesinden sikayetciydim sen bide mana potun hiç olmadıgını düşün
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.