Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir tiyo vereyim. 3. clas görevinde 700 moba geldiğinde 4s ye git ve 4s nin sonunda raidi kesebilirseniz 700 mob yerine geçer^^ Yni 700 mob kesmene gerek kalmicaktir. Serverda yenisin ki 42 ye seni çekmeye doom cryer gerekecek ve partiye almalari için yakuza , aslansamet, esmerafet, esmerbomba ... (daha bi çok hatirlayamadiğim nickleri var) bunlardan birine pm atip 4s için yardım istersen yardımcı olabilir die tahmin ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hybrit

dostum sana bi lafimiz yokki..

gelipte 2. classi yapamayip yada 52 olupda b gradesi-itemi olmadı diye arkasına bile bakmadan gidenlere sadece yakında koca bir liste yaparım sanırım..insanları teşhir etmeyi sevmem ama onlardan bir çoğunun bu forumları okudğunu biliyorum, canları sağolsun...

erhan tanıyanlar arkadaşlar bilir kötü düşünmez ama bu ortamıda az çok biliyoruz. belli bir süre giremeyince birde ortada clan üstelikte bayağı kalabalık bir clan olunca insanlar yanlış düşünebilir. sadece dostane bir açıklama yapmam gerekiyordu. bilginiz olsun açısından.

zaten ne modemmiş anlamadım ki servis çalışıyo bizde sorun yok diyo ben 2 arkadaşa verdim kendim dahil 3 yerde denedik 10 dk da bir bağlantı kopuyor. zaten halledemezlerse bir kaç güne yenisi alcam olmucak böyle. bidahada cnet alırsam iki olsun

( bende hazır net yokken evde titan questi bitirim bari )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle_sky -- 25 Ocak 2008; 17:23:18 >

• L2NUKE x100 INTERLUDE SERVER!!!www.l2nuke.com GRAND OPENING: 12 April 2014!!!! DAHA FAZLA BILGI ICINwww.l2nuke.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: l2nuke

L2NUKE x100 INTERLUDE SERVER!!!www.l2nuke.com GRAND OPENING: 12 April 2014!!!! DAHA FAZLA BILGI ICINwww.l2nuke.com

millet sublimityde, açarsanız fail olur hocam ben söyleyeyim
  • Açılmadan fail oldu zaten.
  • HAYDI KARDESLERIM SERVER ACILDI :Dwww.l2nuke.com
  • l2sublimity gayet iyi server. Suan server gayet hareketli ve eylenceli duruyor :)
    Es tarzi gibi
  • Bu server da aktif Türk guildi varsa gelmek isterim bende.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.