cln ca baslamak ıcın l2 heaven serverını onerıyorum 5x ve yan serverlerıde 200x 280x ve de 350x +( npc buff )
Sen onları servermi sandın onlar rateler.adena spoil sp etc.. yani yan server falan değil.
Bugün abyss in sitesine yeni biseyler yazmıslar.
Dear users of The Abyss portal.
We Apologize for so long delay in work of the project, it is caused by that that the equipment which has failed has appeared not so simply to replace. For delivery of serviceable accessories some more working days is required.
We hope for understanding.
See you soon on open spaces of our game worlds!
Yours faithfully, Administration of the project.
Last change date: 25.11.2007
Adamlar çalışıyorlar.....
abyss açılacak. Merak etmeyin. Ama abyss acilana kadar ayri gayri olmaz. İnsansiz bi server olan l2virgin de olacaz. Clan da actik. Clan adi turkce olarak . TURKIYE :D. Dionda clan hall aliyorum. 8 milyon param olsun :D. c6 fakat c3 tarzinda low rate server isteyenlere l2virgin. taaaaki abyss acılana kadar. Serverda kariyer hedefi yoktur. Abyss gelince bırakacaz. TEk amac RB kesmek ve eglenmek. Not: RPG oynamak için. Serverda yabancilarda varmis RUS ve Yunan gördüğüm yerde pk licam:D
Bu arada antalya tayfası Licea Topalsinek Zencefil Shalis Rode ve ismini hatırlayamadığım 3-4 arkın charı bizde bi yere gitmedik bekliyoruz abyssi.
Bu arada burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum bize yardımlarını hiç esirgemeyen Hybrit, Darkology ( abimiz ) Lush Nanda kısaca clanımızdakı herkese.
Kalij i eklemeyi unutmussun :) Sabırla ve inatla abyss i bekliyoruz. Umarım bir an önce açılır ve rb lerimize ve guildimizle beraber aksiyonlara cabucak geri döneriz :)
umarım abyss açılır. Bizde bekliyoruz. Fakat bu bekleyiş sırasında l2virgin serverinda olacaz. GM ler eski SS leri gösterene charini lv55 yapma garantisi veriyorlar. Sizde l2virgin forumuna eski SS lerden koyup gm e forumdan mesaj gönderin. Charlarının lv55 ve Full Top B grade itemlerle virgin de yaşamaya başlasın. l2virgin de clani kurdum. Adi Turkiye. Bu akşam clan lv 4 yapayım Crest de ekleyecem ve Nosferin in ally e katılacaz. Ayrı gayrı kalmayın. Clandaki muhabbet bile yeter. l2virgin cok kalabalık olmasada ortamı güzel.
ahh abyss ahhh
bende basliyom ya karar verdim l2 virgin forever ama bana bi kac nick verin coqunlukla acık olanlar ole yanlız kalmayalım ya :D
pm nanda,oguzhan,morfeusgt ...
bugun babam lokantaya goturcek tahminen yarinda bu aksama kadar yokum
nick:wermacht gunde 14-16 saat oyundaim.haftasonlari haric haftasonu aksam giriorum.
ben aldim nickleri 10 dk ye heralde oyuna girerim hangi class eksik ona gore bısı acayım
eeee noldu simdi abbys'nin sonu hala ses seda yokmu ....
Abyss geldi hayırlı olsun hepimize bizim forum burası burada devam :D
GENE RB YAPTIK AKSAM YENİ ABYSS İN İLK RBLERİYDİ UMUTLUYDUM AMA GENE;
CİMRİ GENE CİMRİ BOSSLAR YAW
İNSAN ACILIŞ SEREFİNE 1 GUNLUK RATE YUKSELTİR BE
artik bi clanda toplanalim clan lvl6 oldumu olympiad ve diger guard felan seyleri acabiliyon galiba o zaman clanin adam kapasitesi artar.. Herkese Kolay gelsin
7x de toplanabilirim ama clan lv6 henuz yapilamiyor. Lv80 ve clanlv6 icin fixleme gerekiyor. GM ler bunu halledecektir kısa bir surede
clan lvl5 de guzel clan skilleri geliyor gercekten guzel passive skiller bilmiyorum abyss de lvl5 oluyor mu ama lvl5 olunca hem kapasite articak hemde clan 2 ye ayrilicak 40 a kadar olanlar ve 40+ olanlar olarak ayrilabilecek