Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4x e başlayın 7x yeni cıkan server oldugundan online sayısı az ve %50 den fazla rus var , 4x de admin yunan oldugu icin %50 si yunan %20 rus ve 4bin online ın altına inmiyo, 4xi tercih ederim tabi rusça biliosanız 7x^^
  • ismi ibrahimmişee madem sen oynamıcan bırak cocuk oynasındaha karar werilmis bişey yok toplanıp karar werecez 7x 4x 1x baslicaz artik bir yere.rusca bilmeye gerek yok zaten ne konusacaz keser geceriz illa inglzce kullanan adam wardır.hele bir konusalaim kesin karar werelim tabiki bu yazılnlrda dikkate alinacktr.
  • keltir kesmkte ayrı bir zewkmiş
  • 4x ede girdim 15lvlim durmadan quest yapiyom :( baslamisken 4x'e basliyalim
    no grade d grade c grade wepaonlar free ama s/a eklenmiyor sanirsam
    1rd quets item satiliyor b grade weppaonda saitliyor sanirsam 39kk
    Babam tlfon etti hafta sonu toplu yemek var gelsin 2gun calissin internetin parasini odesin dedi keyif meyif kalmadi yaw of of ofki of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 23 Kasım 2007; 12:11:04 >
  • 4x güzel hoşuma gitti 7x te gerçekten ortam yok.hemde online sayısı arasında baya bi fark var.4x actionın bol olduğu bi server kısaca.

++++++

4x te kasan arkadaşlar varsa nickleri verirlerse beraber pt kurarak kasabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4lon3 -- 23 Kasım 2007; 13:17:40 >
  • Tüm dostlara merhaba. Yarın sabah 8 de deniz otobüsü ile istanbula geri dönüyorum. Abyss in hala açılmaması baya bi moralimi bozdu. İnşallah açılır. Eğer açılmayacağı kesin ise yeni bir yer bulma zamanı gelmiş demektir. Her sene server değiştirmek çok hoş degil ama yapacak da çok birşey yok. Öncelikle başlanacak serverin bazı özellikler taşıması gerekiyor. Bunları sayıyorum.

1- Uzun suredir açık ve sağlam bir serverin yeni açılan serveri olmalı. (3x-4x bi server yeni bi server açıyor 7x-8x gibi. ) Tüm server ile aynı anda gelişmek ve onlardan 1 adım öne geçmeliyiz. LAG olmamali veya az olmali. Online sayisi 1k+ yeterlidir.
    2. Serverin drop/para ratesi ii ayarlanmış olması gerekli. 7x bi serverda 1x drop rate olmamalı.
    3. Kalabalık ve Char paylaşimi yapılmış şekilde başlanmalı. (Support charların ve avci charların paylaşılması gereklidir.)
    4.Düzenli online şart. Ve Epic raidler için her akşam en geç 10 da full online olunması gerekli.
    5. Clan lideri veya Captanlar tarafindan herkeze görevler dagitilacak. Bu görevlerin yapılması gereklidir. 1 ekip catada taş toplama görevi alabilir. Veya quest item toplama görevi gibi.
    6. Tüm clan beraber lv almali. 1 kişi 70 diğer 30 olmamali.
    7. Bu konu üzerinden server tavsiyelerinizi bekliyorum. Yeni bir konu açacam ve bizimle olacak gherkezin servera aynı anda başlamasını rica ediyorum. Hemen Clan kurup hep beraber kalkinacaz. Yeni bir server olursa hemen clan hall alacağız. ilk günlerde herkez parasını clana vermeli clann hall için. Clan hall alırsak online az ken buff sorunu olmaz. Clan hall bufferlarinda PP buff ve EMP , ayrıca global bir gk olur. Clan hall en dandik şehirde bile olsa farketmez. Ama en ii clan hall giran dir:d

Bu arada tatildeyken bir rüya gördüm. Yeni bir clan kurmuşuz ve 40 heromuz var. Tüm dostlar hero olmuş. Her kez charinda uzmanlaşmiş. Sub lar yapılmuış S ler çekilmiş. Serverda 10k+ online var ve 1 clan ile 100+ clana karşı duruyoruz ve caleyi kaptırmıyoruz. İlginç bir rüyaydı belki bir gün olur. D Hepinizi öpüyorum kend,inize iyi bakın. Pazar günü sanırım yeni server belli olur. Katılım olmassa ben officale gideceğim. Aylık 25 lira yani günlük 75kr. Ama dostlar olmadiktan sonra.... neyse hayde bulun saglam bir server. Oyun başlasın go go go :d

• Anthon seni hemen hemen tanıyorum.Yazılarını okudum.Şu anda la2crazy 4x teyim.Server bana abyss'ten daha iyi geldi.Örnek vericek olursak noob playerlar için kuponlar bulunuyor.yani No grade,d grade ve c grade weaponları bedavaya alıyorsunuz.Zaten para sıkıntınızda olmuyor pek fazla.material alım satımıyla çok ii paralar kazanabiliyorsunuz.sanırım 1inci class quest itemi satılıyor ama ben questi kendim yapmayı tercih ettim.birazdan başlıycam.sizide en kısa zamanda 4x te görmek isterim.saygılar..iyi yolculuklar.
  • Ado abi Mrb Ellerinden opuyorum
    Dediklerine +1 katip hafif ters dusen 1oneri onerecem Tabiki daha iyi serverlar olabilir arastirmak lazim
    Ama bende la2crazy 4x taraftariyim simdilik ama baska server neden olmasin.....
    Bekliyoruz buyuk ani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

Anthon seni hemen hemen tanıyorum.Yazılarını okudum.Şu anda la2crazy 4x teyim.Server bana abyss'ten daha iyi geldi.Örnek vericek olursak noob playerlar için kuponlar bulunuyor.yani No grade,d grade ve c grade weaponları bedavaya alıyorsunuz..

kağıt dedigin Shadow weaponlar yani silahı kiralıyorsun ancak ayarlarıyla oynanmış sonsuza kdr kalıo ( satamazsın pk olunca takamazsın ) Ondan 40 a kdr sadece cstng veren armor olman yetio
  • Arkadaşlar bizde la2 crazyi deniyoruz şu anda ama farkettinizmi mana drug yok bence cok büyük problem bu
  • Arkadaşlar bende 7x oneririm. charların coğu d yada c grade iyi oragize olunursa buranın kralı olabiliriz. Organize olmadan burada para yapmak cok zor. 1. class quest itemi satılıyor 500.000k ancak bu miktari kazanmak hicde kolay degil bu serverde. item fiyatlari abyss gibi hatta daha dusuk fiyatlar fiyatlarin dusuk olmasının nedeni alım gucu olmamasından kaynaklaniyor.arti bir yanı burada baslanırsa diğer oyuncularla arada lvl farkı olmaz a grade set giyen kimseyi gormedim. avadon giyen bile birkac kisi denecek kadar az. sürekli yeni katilimlar var dun saydın dwargen de 18 tane yeni char girdi sadece ben 7 lvl oluncuya kadar. Burada da no,d ve c grade weaponlar bedeva sade kendi charın için kullanabilirin
  • Önemli oldugunu dusunduğum için eklemek istedim. 7x daha sonra başlamayı dusunen arkadaslar Account larınızı alın daha sonra karar verdiginizde oynarsiniz çün ki abyss den geleneler coğu orada popiler olan Account ları alıyorlar
    http://www.la2crazy.com/index.php?p=registr#
  • 7 x temiyiz yani son olarak?

nickleri belirtirseniz pt kurarız
  • Gur. Sende istikrar yok!!!
  • Orjinalden alıntı: snakker

Önemli oldugunu dusunduğum için eklemek istedim. 7x daha sonra başlamayı dusunen arkadaslar Account larınızı alın daha sonra karar verdiginizde oynarsiniz çün ki abyss den geleneler coğu orada popiler olan Account ları alıyorlar
    http://www.la2crazy.com/index.php?p=registr#

hehe iyiki AsoK u almisimmalum cok populerdi

• ya beyler bı server soyleyın kuracam hemen oynıcam ya su cumartesı pazarı bos gecırmeyek xD
  • Hehe bende almişam SnakkerTURK malum beni taniyanlar bilir bu nick banlanmıştı.
  • bilmemmi:)
  • valla su cln toplansada bı server bulsalar ya cumartesı pazar ole bos bos gecsın ıstemıyom xD
  • OMG ne ara La2Crazy nin GM i oldum ben yaw siz daha bekleyin.bknz=GM=BloodSeeker 1x de:D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.