Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benıde aranıza alrsanız sevınırım xD ama bıseyı bastan belırtmek ısterım ben oyn bagımlısı deelem oncelılı olan gercek hayat benım ıcın okulum var ve bu sene coq zor o yuzden sadece cuma cumartesı ve pazar agırlıklı gırerım oyuna sonradan bısı cıkmasın dıe belırtıyım dedım xD
  • msn ım mtolgatatar@hotmail.com eklersenız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DeAThBoY_

msn ım mtolgatatar@hotmail.com eklersenız sevınırım

hepimiz icin öncelik gercek hayat.hepimizn dsrda sorumlulukları warama ekip olayında dewam olayı lasım.selam oguzhan.burdan haber werecez once bir toplanalım konusalım.bir yerde karar kılıp orada baslrız.burdan duyuru yapılır.burasi bizim clanhall oldu
  • Abi valla sabırsızlanıyorum ekip tekrar toplansin istiyorum 15 gün aranızda oldum ama bu özlememe yetti adnan bize clan hall alamadi ama burayı yaptı :) burda dahi sizlerle olmak cok güzel Allaha emanet olasınız.

Sabırsızlanıyorum acil server pls...
  • Olurda Abyss in kapandigi %100 belli olur Arkadaslar abilerim akrdeslerim oyuna devam etmek isterse 4x veya 7x olabilir
    http://www.la2crazy.com/
  • morfeus bu server kac x
  • ya beyler bence bu server guzel morfeus un verdıgı ben yarın oyunu yuklemıs oluyom abyss kesın gıttıgıne gore bı yer bulalım bence
  • Abyss meçhul gazi..
    Ben derimki la2crazy 4x yakışır..
  • 4x oynamisken 1x oynuyak 1x oynamisken orjinale geceleim sonucta biz oyun oynamak icin l2 oynamiyok sohbet stres mavra icin bence 7x kafi ama 4x teki 5k ppl de aksiyon kokuyor 7x te 3k ppl var foruma baktigimda 4x teki ticaret ve sosyallik daha cok sanirim ben oynuyacagim serverin once forumlarina bakarim forumdan serverin aksiyonu belli oluyor zaten
    Bu arada Buyuklerim 1sey demedikten sonra bana p.k duser once clan leaderimin son sozunu bekliyorum ve herkeste ole
    Ondan sonra hersey belli olcak 1ay beklerse bizde bekleriz np
    Server linkinide korkarak koydum kizarlar falan ama su an en cazibi bu sanirim acikcasi bundan sonra baslicagim serverlarada korkuyla yaklasiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 22 Kasım 2007; 20:43:42 >
  • Farketmez morfeus seninkide doğru.ortam olsun en önemlisi ve 7x e başladık diyelim 1 hafta sonra vazgeçen bi takım olmaması lazım.
  • http://www.la2crazy.com
    Biz başladık!!!!
  • 7x'e mi başladınız ?? 4x mi ?
  • valla bende yarn yukluyom oyunu kesın bı yer solıyın bende baslıyım bosu bosuna kasmıyalım ksın yer olsun
  • 7x
  • tmm bende yrn gelıyorum chr th adım CooLZerO
  • 1de 1sey paylasmak istedim Sanirim acayip 1donemdeyim msn falan konusurken sacmalarsam ters laf verirsem simdiden ozur dilerim Ergenlik donemimde gecti Nedendir bende anlamadim eski kişiligim ve yeni kişiligim arasinda gidip geliyorum Ama gelecek icin tabiki yeni kişiligim onemi
    Neyse derine dalmiyim ben
  • La2Crazy 4x "cLaqueS .. Silver Ranger olucak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4lon3 -- 22 Kasım 2007; 23:08:52 >
  • Ya arkadaşlar Yavru ismini kim kullanıyor ya bu isim bende Extreme tempestten 4 senedir bu isim bende kim kullanıyor !!...!!
  • Bi süre L2 düşünmüyorum ben, yepyeni bir hayat buldum şuanda pek l2 ile ilgilenmeyi düşünmüyorum bu sıralar ama benim Yavru isimli karakterimi kimseler yar etmem ona göre.. L2crazy deki yavru ben değilim..
  • 7x te basladik Sanirsam artik yavastan yavastan kasariz Tam gaza gelmistim tum planlarlarim gitti be
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.