Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • typon o serverde coqmu ııdı gm gıbı bısıı ya kıme sonrsam typonda typon butun mllt krkuyo bea xD aclrsa server bende baslıcam sırf o adamı kesmek ıcın olumune kasacam hrs yptm xD
  • İlk once full supportli 1pt kur a gradeli sonra yanina git adam 1kere tek gezmiyor :)
    hem diyelim oldurdun orda durma kac arkadan 3pt daha gelir
    Typhoon iyi degil 78lvl sws 78lvl bd 78lvl wc 78lvl bishop ve vs... Team iyi
    Bizim clanda dikkat edersen agizlarindan her zaman biz cikiyor ve soyledikleri cumle
    Takimindaki en zayif oyuncu kadar guclusun bunun icin yardimlasma en ust duzeyde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 21 Kasım 2007; 19:40:52 >
  • Heh.Aynen o herif Gm gibi bisey . Herife küfür etsen direk Chat BAN (1440 minute = 1 gün ) . Biz ona Kısaca Mr.Chatbanner dioz .
  • Bu resimde de Typhoon un clanindan olan birisi Ingwe . Beni Chatban la tehdit etmisti...

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DeAThBoY_

typon o serverde coqmu ııdı gm gıbı bısıı ya kıme sonrsam typonda typon butun mllt krkuyo bea xD aclrsa server bende baslıcam sırf o adamı kesmek ıcın olumune kasacam hrs yptm xD

hehe ewt adam cok iyi gm gibiama korku dersen o bizde yok reelde korkumuz yok sanalda neden olsun neden bahsediyoruz cnku admın ekibi saglam clanin en saglam takımı bunlar cidden cok organizeler we wakitleri cok.ama biz bu ekibi yendik.arada item farki olmasına ragmen hep wurguldgmz gibi biz ekip olarak yere serdik bunlrı.once serwer bir gelsin hele sende gel sende kes ama yukrdada bahsedildigi uzere adam tek gezmiyor,korku onda war

• Katılıyorum Yasin abime :)).Adamlardan birini kes 5 dk sonra direk yanındalar :D.
  • onu bırak hepsi en fazla 13 yaşında, hero chatteki yazılarına bakarsanız 3-5 velet hero olmuş gibi
  • en başta onların çoğu oyun bağımlısı olmuş asosyal çoluk cocuk.. hero chat den de kendilerini belli ediyolar, geveze geveze konusuyolar diğerleri ise 2-3 kere cevap veriyo yada vermiyo. typhoon un admin ile bi bağlantısı var.. PoliceMan(GM) ona 7 günlük Account ban çaktı ama hemen donate ile olayı halletti bu ilginç di...
  • quote:

nce serwer bir gelsin hele sende gel sende kes ama yukrdada bahsedildigi uzere adam tek gezmiyor,korku onda war

KargaLar Sürü İLe KartaLLar YaLnız Uçar

quote:

PoliceMan(GM) ona 7 günlük Account ban çaktı ama hemen donate ile olayı halletti bu ilginç di...

Donate ile ban açtırmak abbysin ilk kuruldugu zamandan beridir var ... O yüzden ilginç olan bir durum yok ..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 22 Kasım 2007; 10:36:05 >

• sen bizide karga yaptin be:)) wala bu oyunda ekip olarak bişler yapabilirsin.oyunda asoku tek yakalayabilirsin ama thiefonu tek yakalayamazsın.ya adamların yasları küçük wakitleri bol we cidden asosyaller.neysede bizim kimseden korkumuz yok iyi bir ekibiz.yeni gelen arkdslrda baya güsel gidyordu daha da iyi olcktık ama srwer nazara geldi.bakalım bekliyoruz ne olacak. şimdilik partlerimizi brada we msnde yapıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

sen bizide karga yaptin be:)) wala bu oyunda ekip olarak bişler yapabilirsin.oyunda asoku tek yakalayabilirsin ama thiefonu tek yakalayamazsın.ya adamların yasları küçük wakitleri bol we cidden asosyaller.neysede bizim kimseden korkumuz yok iyi bir ekibiz.yeni gelen arkdslrda baya güsel gidyordu daha da iyi olcktık ama srwer nazara geldi.bakalım bekliyoruz ne olacak. şimdilik partlerimizi brada we msnde yapıyoruz

Benim o laftan kastım sizin düşmandı adam tek gezmiyormuşya ondan dedim :D
  • biliyorum takildim sadeceyalnız saka maka thiefonu o komik herolari dahi özledim walayawas yawas enazından abyss kalitesinde bir srwer bulmk lasim şöle cümbür cemaat gitmk lasim.ara fazla uzadı
  • Hakkaten bende katılıyorum yeni server bulalim valla beklicezmi yoksa hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: bistur_moonstar

Merhaba Arkadaşlar,
    SS lere bakarken matrak 2 resim gordum... İBOW çakarım tokadı... Zoo da benim craftera dayamış Kriss i (ki daha sonra +4 olup satıldı...) CL craft ettiriyor belese :P
    Oyun yok ya bayağı bişeyler olmuş dünyada yaw :P MS Expression Studio diye bisey cikmis :P

Vayy alim y asen ne zaman çaktın bu tokatı bana saglam oturtmusun valla bende ne resimler varda koymayayım çok fena Ama bu da çok şekil çokmışş zorba darkelf senii vurulurmu bayana

• quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

biliyorum takildim sadeceyalnız saka maka thiefonu o komik herolari dahi özledim walayawas yawas enazından abyss kalitesinde bir srwer bulmk lasim şöle cümbür cemaat gitmk lasim.ara fazla uzadı

abyss kalitesinde bir server arıyorsanıwww.supremel2.com öneririm çok mükemmeL bir server :)

• L2 Supreme c5 değilmiydi :S.
  • yenı servere gecersenız ltfn haberım olsun bole bı takımla oynamak gercekten ıstıyorum 2 yıldır bu oyunu oynuyom gercekten ıı takımlarım oldu ama hıcbırı bukadar buyuk deeldı enfazla 3 veya 4 kısıdı xD
  • ewt c5 hakan bende war ama tek oynamam gerci abyssten cocuklr war orda talamscadan.ama c5 orası.nyse toplaniriz bir konusur karar werir ona göre gideriz.artık harekete gecme zamanı geldi sanırım.ibocum o elf kime tokat attgni bilmiyor.kesecem onu hele bi serwer gelsin onu bütün dark parcalarına ayırcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DeAThBoY_

yenı servere gecersenız ltfn haberım olsun bole bı takımla oynamak gercekten ıstıyorum 2 yıldır bu oyunu oynuyom gercekten ıı takımlarım oldu ama hıcbırı bukadar buyuk deeldı enfazla 3 veya 4 kısıdı xD

buradan haber wercez zaten nereye gidecegimizi sonucta biz gidersek hep beraber gideriz.
  • arkadaslar abyss TrapRock ekibi msn adreslerinizi pm atarmısınız bi konuşalımda karara bağlayalım olmazmı.
    MSN leri bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.