Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _DeAThBoY_

ya bişi soracam bu server kesın gıtmedı daha sıtesınde ole bısı yazmıyo sız nıe hemen gıttı dıe satıonuz kı serverı 5 gun kapandı dıe bıseyden vazgececeksen hıc oynama daha ii yane

Serverın gittiği kanısına vardık sadece varsayım olarak kesin değil elbette ancak site nin sadece domaini yönlendirilmiş durumda dikkat et. Yani eski siteyle ilgili hiçbirşey yok Bu durumda Makineleri gitmiş oluyor... Spybloga yönlendirilmiş durumda domain.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

serwerın gelmesini bekliyoruz.ama denilen gibi bi kapanma olsa enazından bununla ilgili bir yazı yazarlrdı.ya da olay netlerşirse yazarlar.gayet güsel kaliteli bir srwerdi tabi burayaı güsel yapan arkdslrımız kardeslrmzdi.onlrda bir arada olup oynamayı özledim.umarım sonuc bizim acımızdan hayırlı olur.olmazsada can sağlığı illa bir yer bulunurbiz zaten gidersek ekip olarak gideriz sadece emeklrimize yazık olur okdr.ama noblesmis itemmiş giden sadece onlar.biz burda güsel bir aile yakaladık sanırım hiç bir kayıp bundan degerli deildir.herkese saygılar sewgiler...

Cevap yazmamalarının tek sebebi olabilir SQL dosyalarını almayı planlıyorlar sanırım onu geri alırlarsa o zaman yine açarlar serverı. Önemli olan playerların dataları onlar olmadan diğer makinelerin bir önemi yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: gunesahmet

quote:

serwerın gelmesini bekliyoruz.ama denilen gibi bi kapanma olsa enazından bununla ilgili bir yazı yazarlrdı.ya da olay netlerşirse yazarlar.gayet güsel kaliteli bir srwerdi tabi burayaı güsel yapan arkdslrımız kardeslrmzdi.onlrda bir arada olup oynamayı özledim.umarım sonuc bizim acımızdan hayırlı olur.olmazsada can sağlığı illa bir yer bulunurbiz zaten gidersek ekip olarak gideriz sadece emeklrimize yazık olur okdr.ama noblesmis itemmiş giden sadece onlar.biz burda güsel bir aile yakaladık sanırım hiç bir kayıp bundan degerli deildir.herkese saygılar sewgiler...

Cevap yazmamalarının tek sebebi olabilir SQL dosyalarını almayı planlıyorlar sanırım onu geri alırlarsa o zaman yine açarlar serverı. Önemli olan playerların dataları onlar olmadan diğer makinelerin bir önemi yok...

Ben onların yerinde olsam diyelim makineler gitti.Toplarım tekrar yeni sistem yeni aletler.Sitenin indexinede çakarım aynen servere wip attık.kamaelede geçerdim.kimse bişi demezdi paşa paşa abyss devam ederdi.

• Kapanırsa Emeklere yazık olur!!!!!!

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS
  • kameal e geçelim demekle geçilmiyor yokki saglam dosyaları abyss gibi bir serverde yarım yamalak bi paket kullanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arei

abyys acıldıgından bu yana c4 c5 olurken bıle 5 gun kapalı kalmamıs bi server we okadarda buyuk kadrosu war sence tesadufmu 5gun kapalı olması we makınlerın russ polısler tarafından goturulup ıncelemeye alınması

kımse g**** uydurmuyo herkesın bıldıgı war konusuyor..

arkadaşım abyss hıcbızaman c5 olmadıkı nasıl yanı :) yanlısın var.. c3 den c4 e gecıldı ve 1 haftaya yakın server kapalı kaldı...!!!!!!!! ondan sonra dırek c4 den c6 ya gecıldı.. bu arada hacklendıgı zamanıda bılıyorum 4 gun kapalı kaldı server daha sonra yenı ip icin dosya ındırttıler.. adamlar toptan server ı kapatmıs olsalar yazarlar senden bendenmı cekınıcekler.. bı sorun oldugu ortada çözme kararlılıgındalarkı hala elımızden gelenı yapıyoruz herseyın normale donmesı ıcın dıyorlar ve link verıyorlar oy için.. arkadaşlar gidin baska serverlarda vakıt gecırın en azından tekrar faal olana kadar abyss ama acılacak rahat olun..

• bu arada g****** uydurdugun cok acıkkı c4 den c5 e gecılırken bıle kapanmadı dıyosun.. bellı oluyo cok bıldıgınız bıseyler oldugu.. abyss hıcbızaman c5 olmadı c4 den dırek 6 ya gecıldı.. hadı buyrun bakalım...
  • srwerın geleceği ile ilgili konusmalr suan için yersiz bence.bekleyip görmkten baska bir yol yok.gönül burdan dewam etmek hep beraber ama illa biz ekip olarak gideriz bir yerlere olmadı orjin;)boşyere atişmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertan_ozer

quote:

Orjinalden alıntı: gunesahmet

quote:

Ben onların yerinde olsam diyelim makineler gitti.Toplarım tekrar yeni sistem yeni aletler.Sitenin indexinede çakarım aynen servere wip attık.kamaelede geçerdim.kimse bişi demezdi paşa paşa abyss devam ederdi.

Burda bakkala gidip dondurma alıp onu çilek ile birlikte çilekli dondurmaya upgrade etmekten bahsetmiyoruz dikkat edersen.

• =GM=Setteros

E-mail: setteros@theabyss.ru
    В связи с аварией у провайдера сервера портала отключены.

Ожидаемые сроки восстановления: 2 дня.

Обращаем ваше внимание:
    не открывайте посторонние ссылки, не верьте слухам. Мы не рассылали никаких писем о закрытии, офисы никто не взрывал и т.д.

19.11.2007 21:54, The Abyss
    Просмотров: 1

buyrun bakalım ingilizcesi olan konuşsun yada ruscası olan.. adam 2 gun ıcınde will work dıyo kı adam abyss ın demırbas gm lerınden.. ama sızler rus istihbaratından oldugunuz ıcın onun bılmedıklerını bılıyosunuz emınım oda yanlıs bılıyodur.. bu arada su makınaların toplandıgını ıddaa eden arklar polısler tasırken agır geldı sızde o an yardım ettınız sanırım ordan bılıyosunuz:) ya kımse bısey bılmıyo bende dahıl bunu soluyorumda.. adamın icq sunu ve mail adresını verdım en yetkılı agız.. turk mılletı degılmıyız bız herseyı bılırız dımı:) bekleyelım arkadaslar bekleyelım.. kulak asmayın kım ne dıyosa.. kapanırsa kapanır acılırsa acılır.. ama sagdan soldan duyma bılgılerle sonuca varmayın barı yetkılı agızlarla konusun..hadı kolay gelsın...

• In connection with the accident at the server provider portal disabled.

Expected timing recovery: 2 days.

Please note:
    do not open extraneous references, not believe rumors. We will not send any mail to shut down, nobody bombed offices, etc.

google ile bu kadar oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 19 Kasım 2007; 21:56:06 >
  • 1-2 Gün tatil yapalım dedik konuyu camurlastırmıssınız. Okuduklarıma inanamadim . Kavga dövüş. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Abyss kapansa bile sonucta bizim 7x de oluşturduğumuz grup ortam takım larımız kaybolmayacaktır. Bu sadece bir oyun. Abyss gider başka biri gelir (Örn: Extreme). Ama abyss in ben kısa bir süre sonra açılacağına inanıyorum. Açılmassada canı sagolsun. Başka bir yer buluruz. Yeni ve saglam bir serverda Kısa bir sürede eski günlerimize döneriz. Ayrıca abyss 7x in konuşulduğu ve benim açtığım konuda 3x e adam cekmeler ve forumdaki herkezle kavga ortamı yaratan suspicius arakdaşımıza sadece SUS demek istiyorum. Bu şekilde 3x serverina türk arkadaşları çekemessin. Forumda herkezle kavga eden bir kişilik görünümündesin. Abyss serverinin avukatımısın?. Maaş mı alıyosun gm den? Kavga etmek için kendine yeni bir topic ordan devam et. Bu arada dostlar tatilime devamediyorum. Son 4 gün. Abyss açılsada açılmasada 4 gün sonra görüşmek üzere. abyss yokkan herkeze benden tavisye l2 oynamayın. Tatil yapın gezin dolaşın. Dinlenin. Enerji depolayın. Ben size clan hall alacam geri dönünce :D

• Buda bir anı ... :)

• Bu resimde de bi gün hero chatten konuştuğumda Ruslardan bi kerette gelen PMLER .. :)

• YA Allah rizasi icin bu topice 1daha girme iş yapim derken ciş yapiyorsun
    Allah rizasi icin girme istemiyom ben bu şaftan sonrada girmezsen herhalde
    Mustafa kemal adina girme buraya
    fatih sultan mehmet adina girme bu buraya
    ...... yeter sanirim
    Sende biliyorsun belli zaman once 2k+ cektigini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 20 Kasım 2007; 1:13:43 >
  • bak güzel kardeşim senin gibi insanlar yüzünden bu memleket böyle oluyor git kardeşim git girme buraya manyakmısın nesin sen ya sen kendini tatmin edicek bi yer arıyosun heralde sapık ruhlumusun nesin sen kendine zorla hakaret ettirme git kac rateye gideceksen
  • Biraz daha devam ederseniz beyler birbirinizi vatran haini falan ilan edeceksiniz. Yeter bu kadar geyik bence konuyu kapatın burda tadında kalsın herşey. 10 yaşındaki çocukların mahalle kavgasına dönmeye başladı bi kendinize çeki düzen verin. Sonuçta hepiniz yetişkin insanlarsınız. Daha medeni olun ve tartışmalarınızı saygı çerçevesinde tutun.
  • la musti senide tatürtmüsler :) boswerin yaw sallayın.ağzı olan konusuyor işte.bizim manteletimizi anlamak icin bazı seyler gerkli(beyin olmazsa olmazı) bunlrı anlmkta zorlananlr war sanırım.biz bakarız corbamıza ama abyss ama baska yerde.bizim ekip her rate de basarılı olur adı ustunde ekip diyoruz.3 u de sallarız 7 yide sallarız biz bi EKİBİZ.bizde saygı sewgi war arkdslık dostluk war.yaw kısaca biz bir aileyiz.yer we mekan sorun deil.ama lütfen bizleri sewiyesiz tartısmalara cekmeyin.sonucta burada ew sahibi biziz we ona göre bazı misafrlerimizn hoş olmayan konusmalarını cekiyoruz.ama bu hep cekecegiz anlamına gelmes. sizleri daha sakin we edepli olmaya dewt ediyorum.herkese saygı we sewgiler...
  • Buda serverdaki en büyük ve güçlü allylerin kapısması ( clan wars ) .. TOI 13 ( Baium zamanı iken ).

• hakan bu resmleri koyuyosun böle canımız cekiyor :))şimdi konmaz bu resimler srwer yok youn yok olmuyor :)))
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.