Bugün Abyss ile ilgili baya bi kötü haber aldım umarım asılsızdır Rusyada haberlere falan çıkmış sanırım. Ne hikmetse en popüler serverların akibetleri böyle oluyor. Abyss Extreme BNB(Gerçi bnb nin kapanma sebebi farklıydı ya neyse :D ) Umarım açılır server en kısa sürede... Tam A gradelerimi alacaktım :D 3 gün sürekli trade yaptım alabilmek için itemleri 40kk dan 300-400 kk lık material çıkarttım kapanırsa acaip kötü olur benim için....
FBI Neden böyle serverları kapatıyor?
quote:
Orjinalden alıntı: bistur_moonstar
Selam Tahminimce serverı yada servis sağlıyıcılarını değiştiriyorlar. Bu arada en son girdiğimde 4S (4sepulcher) denemesi yaptık. İyi de gittik ama süremiz yetmedi :(. Bir dahakine daha hizli olmamız lazım :) Tabii server gelirse :P İşte girişte toplaştığımız ekip..
Hakkaten ali ya ilk deneme girdik ama ii yardırdıkbutun odalari geçmiştikki zaman doldu nese gelsin daha ne odalar geçeriz
quote:
Orjinalden alıntı: gunesahmet
Bugün Abyss ile ilgili baya bi kötü haber aldım umarım asılsızdır Rusyada haberlere falan çıkmış sanırım. Ne hikmetse en popüler serverların akibetleri böyle oluyor. Abyss Extreme BNB(Gerçi bnb nin kapanma sebebi farklıydı ya neyse :D ) Umarım açılır server en kısa sürede... Tam A gradelerimi alacaktım :D 3 gün sürekli trade yaptım alabilmek için itemleri 40kk dan 300-400 kk lık material çıkarttım kapanırsa acaip kötü olur benim için....
Ben başladımya ondandir ahmet abi
Serverın durumu bellı olsa ona gore yeni server arayısına gırerdım benım gıbı dusunen cok kısı vardır.Bu bılgıye ulsmamızda zor gıbı en azından suresını bılebılseydık fena olmazdı...
quote:
Orjinalden alıntı: Shalis
Serverın durumu bellı olsa ona gore yeni server arayısına gırerdım benım gıbı dusunen cok kısı vardır.Bu bılgıye ulsmamızda zor gıbı en azından suresını bılebılseydık fena olmazdı...
ya birak server arayısını bana o kadar koymaz şimdi serverin kapanması neden dersen daha 35 lvl im 1 sene oynayanlar war onlara yazık bekleyek bakalım nolcak sonumuz
ya bylr ben abyss e bslamak ıstıyom ama bır orda ortada klcgmdn krkym bıde c6 bulamadım ( buldm ama cagdas cdyı vrrse coq super olacak :D (cagdas benı eklesene msnıne mtolgatatar@hotmail.com) ksadasındanm bnde cgds murat ın arkı sende tnyn ekle benı bisi knscm xD)
quote:
Orjinalden alıntı: _DeAThBoY_
ya bylr ben abyss e bslamak ıstıyom ama bır orda ortada klcgmdn krkym bıde c6 bulamadım ( buldm ama cagdas cdyı vrrse coq super olacak :D (cagdas benı eklesene msnıne mtolgatatar@hotmail.com) ksadasındanm bnde cgds murat ın arkı sende tnyn ekle benı bisi knscm xD)
nldu apche xD
bana bişe olmadı sana olmus zaten olan
konuyu daqitmayalim bak simdiden diyom nası olsa daqilacak
nlms bana ya :D ama nese salla bana olmstr :D cgds sen benı ekle ytr :D
quote:
Orjinalden alıntı: Grejuva_tr
burak basınız saolsun kanka..
bu arada saol kanka siz saolun ...
quote:
Orjinalden alıntı: ertan_ozer
FBI Neden böyle serverları kapatıyor?
FBI deil ancak bildigim kadarıyla abyss nin durum iyi degil, Fbı zaten rus serverına veya rusyadaki hiç bir şirkete karışamaz Rus polisi var La2crazy yolları taşlı
hmmm la2crazy ne yapsak acaba gelmio bi turlu takilcak biyer bulalim bari acilana kadar
ben la2crazydeyim 7x spoilci "Dwarfy
Ya birakin gidin serverdan süphelenen varsa bir zamanlar beni bu servera kovanlar bile geldi kaliteli oldugundan simdide kapanmaz merak etmeyin ben takip ediyom
hehe neyi takip edion polis butun makineleri alıp götürmüş diyorlar abyss nin butun sunucuları kapalı
quote:
Orjinalden alıntı: _DeAThBoY_
birde türkçe yazabilsen ....
bu ne hiz a.q 6 yildir acik diyolardi bi girdim 5 gun dayanamadi