Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3
    polis butun makineleri alıp götürmüş diyorlar abyss nin butun sunucuları kapalı

oguzkaan %90 olay bu Abyss kapandı. ancak geçici olabilir
  • Dear players!

Administration of game portal The Abyss asks to forgive for technical problems on all servers of our project.
    Today servers will not be available.

We trying to do everything possible to return to normal state as soon as possible.

Than you for understanding!

ben 2 yılı gecti abyss x3 deyım.. felaket tuccarlıgı yapıp durmayın .. uydurup uydurupda buralarda abyss kapandı dıye anonsda yapmayın.. adamlar ole bısey olsa kalkıp yukarıdakı gıbı yazı yayınlamaz.. ayrıca 1 gün sonra kalkıpta oy vermek icin linkleri koymaz.. bıraz beynımızı kullanalım lutfen.. x3 abyss in kalesi ve en cok oyuncu ceken rate inde en buyuk clanların basında gelen bhod clanının forum unda bıle kımsenın bılgısı yokken sız nasıl oluyoda haber alıyosunuz buyuk adamlarsınız valla.. ayrıca bu ilk degil.. c3 den 4 e gecerkende 3-4 gun kapalı kaldı böle.. ayrıca bı kere hack yemıstı o zamanda 3-4 gun kapalı kaldı.. kaldıkı abyss gıbı buyuk bı server ı kapamak akıllıca degıl.. herkes bı yorum yapıyo ama bırının ortalıga yaydıgı bıseyler ıste ona o onu soluyo oburu ustune katıp sallıyo.. abyss in gm lerinden bırının msnı var adama sordugumda o bıle sorunu bulamıyoruz elımızden gelenı yapıyoruz benım gıbı sende bekleyeceksın derken basklarının abyss kapandı demesıne sınır olmuyo degılım.. ayrıca FBI rusyaya gıremez kımsede kapatamaz kurucunun harıcınde rahat olun.. bhod a gore forumda en gec 20 sıne kadar sorun gıderılecek dıye söz alanlar bıle olmus yazısıyolar.. herneyse hepberaber bekleyip gorecegız..

• saat 05:12

BHOD clanından (abyss ın en tanınmıs ve guclu rus clanı) Esmiralda ile icq da yaptıgım konusma...

DRE@M (05:08 AM) :
    esmi
    DRE@M (05:08 AM) :
    here?
    Esmiralda (05:08 AM) :
    yeh
    DRE@M (05:09 AM) :
    honey in turkey ppl saying abyss closed
    grrrr
    you have some new info?
    I getting crayz
    Esmiralda (05:10 AM) :
    no.. on forum only flood=\ tomorrow i want to speak with Ner and ask him if he knows smth
    cuz i no nothing as u
    DRE@M (05:10 AM) :
    ok pls if you get some info pls share with me too
    sure
    DRE@M (05:11 AM) :
    thx sweety

anladığınız üzere kimse bişey bilmiyo adam akıllı.. onun için bekleyin arkadaşlar...
  • suspicious

kafamızdan uydurmuyoz herhalde, tanıdıgımız bir kaç rus var onlar soyluyor umut yok diyorlar ki abyss nin kapanması veya acık kalması bana yarıcaktı ondan dolayı sende konusmalarımı yorumlarken beynini kullan ancak hiç bir sunucusunun açık olmaması enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 19 Kasım 2007; 6:07:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

suspicious

kafamızdan uydurmuyoz herhalde, tanıdıgımız bir kaç rus var onlar soyluyor umut yok diyorlar ki abyss nin kapanması veya acık kalması bana yarıcaktı ondan dolayı sende konusmalarımı yorumlarken beynini kullan ancak hiç bir sunucusunun açık olmaması enteresan

konuşmalarının yorumlanacak bı yerı yokkı beynımı kullanıyım.. %90 kapandı, makinaları toplandı.. maşallah istihbaratta çalışıyosun sanırım.. makinaların topmalanmasına kadar vardırmıssın olayı.. tebrıkler.. neyse herkes kıme ne gerekıyosa ole yorum yapar bu saatten sonra sanırım.. gücüme gidende 2 günlük adamların çok bilmiş gibi ortalarda dolanması.. neyse devam biraderim devam..
  • Arkadaşım olayı yanlış anlamışsın serverı FBI kapatmamış Rus Polisleri makinelere el koymuşlar ve Rus arkadaşlardan birisi söyledi haberlere falan çıkmış makinelerden DB yi barındıran makine Rusyadaydı zaten. Kısacası Dosyaların en önemlisi olan Databasse makinesi gittikten sonra diğer makineler kalsa ne olacak. Bende istemiyorum kapanmasını benimde emek verdiğiim charlarım var serverda. DAhası tam a grade olmuşum parayıda denk getirmişken serverın kapanması en çok beni üzer. Mantıklı düşünürsen eski sitenin ip si ile yeni sitenin ipsi farklı en azından burdan anlarsın makinelerin gittiğini. Daha bişey söylemeye gerek yok sanırım.
  • Gelecek Gelecek Ben biliyom
    imzayi bosa yazmadik hayir yani
  • ehuehuehueh ahmet abi ben diyorumda kimse inanmiyo servera ben qirdiqim icin kapattilar diyorum hala anlamiyolar bekliyecez qorecez abi 5 qun daha qelmesse o zaman bisi dusunuruk ...
  • Sagolasin oguzhan arkadasim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 19 Kasım 2007; 14:07:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

oguzhan senden yazini silmeni rica ediyorum tamam hakli olabilirsin ama sen bu aciklamalarla yigitide kayirmis oluyorsun o buna deymez emin ol
    1arkadas olarak senden rica ediyorum yaziyi degisir veya sil

• Bende başlamıstımki Server Kapandı Neyse artık başka bahara l2Solide geçiyorum ben isteyen gelebiir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArJi

Bende başlamıstımki Server Kapandı Neyse artık başka bahara l2Solide geçiyorum ben isteyen gelebiir

Zack'e slm söle "Q" olarak ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertan_ozer

quote:

Bende başlamıstımki Server Kapandı Neyse artık başka bahara l2Solide geçiyorum ben isteyen gelebiir

onun mucks ben loyalde satmisti bizi
  • Zack iyidir ya
  • Uyuz Olduqum Sey Serverin Kapanması DeqiL Julya ( Ali) Denen Sahsın Gene Haklı Cıkması Server kapancak dio kapanıor bilemiom artık :D ama bir acıdan sevndm hepimiz beraber sole guzel 10 numara bi mid rate servera geceriz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arei -- 19 Kasım 2007; 17:20:23 >
  • ya bişi soracam bu server kesın gıtmedı daha sıtesınde ole bısı yazmıyo sız nıe hemen gıttı dıe satıonuz kı serverı 5 gun kapandı dıe bıseyden vazgececeksen hıc oynama daha ii yane
  • abyys acıldıgından bu yana c4 c5 olurken bıle 5 gun kapalı kalmamıs bi server we okadarda buyuk kadrosu war sence tesadufmu 5gun kapalı olması we makınlerın russ polısler tarafından goturulup ıncelemeye alınması

kımse g**** uydurmuyo herkesın bıldıgı war konusuyor..
  • serwerın gelmesini bekliyoruz.ama denilen gibi bi kapanma olsa enazından bununla ilgili bir yazı yazarlrdı.ya da olay netlerşirse yazarlar.gayet güsel kaliteli bir srwerdi tabi burayaı güsel yapan arkdslrımız kardeslrmzdi.onlrda bir arada olup oynamayı özledim.umarım sonuc bizim acımızdan hayırlı olur.olmazsada can sağlığı illa bir yer bulunurbiz zaten gidersek ekip olarak gideriz sadece emeklrimize yazık olur okdr.ama noblesmis itemmiş giden sadece onlar.biz burda güsel bir aile yakaladık sanırım hiç bir kayıp bundan degerli deildir.herkese saygılar sewgiler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

quote:

Orjinalden alıntı: ertan_ozer

quote:

onun mucks ben loyalde satmisti bizi

Hadi ya soliddeyken baya yardımcı olmuştu bize hatta bir ara muhabbet çıkmıştı gm playerlera yardım ediyor diye.sonrada serverin tadı kaçtı bıraktık zaten.ama tanıdığım kadarıyla iyi biri.

• yenı servere gecersenız haberım olsn bnde szle oynamak ıstıyorum yklsk 2 yldr l2 oynuyorum ama coq az serverde bole ortam var xD zaten bu server acılırsa bnde baslıcam kskandım xD
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.