Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: suspicious

bu arada g****** uydurdugun cok acıkkı c4 den c5 e gecılırken bıle kapanmadı dıyosun.. bellı oluyo cok bıldıgınız bıseyler oldugu.. abyss hıcbızaman c5 olmadı c4 den dırek 6 ya gecıldı.. hadı buyrun bakalım...

heh ya arkadasım c4 den c5 e c5 den c6 ya aklımda ole kalmıs farketmez bole 1 hafta surelik kapandımı ??? kapandıysa sonuna kadar haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arei -- 20 Kasım 2007; 18:08:19 >
  • abyss gelene kadar baska bı serverde takılacaksanız benım tavsıyemwww.l2virgin.com hem guvenlı hem guzel 8x ve 35x olmak uzere ıkı serverı var genellık 8x de ama turk sayısı coq az 50 yada 60 ytane eyer bu serverde bu gurup oynarsa coq ii olr bole ortam bıde bole guvenlı server coq az bulunur xD
  • Haha Yasin abi benmde canım cekior ama napalım beklemek gerek ...
  • Burdaki resimde Event zamanı Pumpkin keserken :D.

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS
  • Burada ise kıçı kırık Thiefon u kestiğim an ( buffsuz) . Adamda Hierophant buff + songs + elf buff lari war ...Vede vurduğum damageye iyi bakın :D:D.

• o typhoon harbi .... , ancak dikkatimi çeken ingwe fln onların clan kesin 10 yaşındaki velet hero chatte paso cocuk cocuk yazılar yazıolar foruma şikayet etmiştim silmişler Bence o damage den sonra oyunu bıraksın camdan aşşaga atlasın, triple double shot dan boyle dmgler çıkıyo bilirim
  • Iki tane Okcu ile nasıl adam kesilir . Pwned by TrapRock :D.

• reklam kokan hareketler bunlar
  • Laflarına dikkat et . Ben kendimi ovmuorum server kapanmadan once anılarımı ve anılarımızı ortaya koyuorum .Görmek istemiyosan bu topic e girme .
  • Sen ilk önce kendi artistliğini düzelt moruk .
  • anam anam tamam ben bişi demedim bi espirik ettik semih batırdın ortalıqı optum seni
  • ya yapmayin sadece bi oyun kırıcı oluyorsunuz birbirinize karsi
  • gettirrtmeyin bana cücemi, :P alayınıza patlatırım stunu uleynn...
    Relax olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrit -- 20 Kasım 2007; 23:18:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeseCrate

Lush oyunmu oynuyorsun yoksa kendinin reklamınımı yapıyorsun hala anlamadım ?? abys ile ilgili ögrendigin yeni bişi varsa buraya yaz haa yoksa da bu saçma sapan resimleri buraya her seferinde kendini övücü laflar yazarak koyma... en sinir oldugum şeylerdendir ve burda benim gibi düşünen bir kaç arkadaşımda olduguna eminim .. resim konupta işte iki okçu nasıL indirilir dmg dikkat gibi laflarının denmesi... Kendini öven insan o igrenç egolarını tatmin edememiş bir zavallıdır benim gözümdee...

Semih hayirdirlo ne oluyor adam katsin birak ne guzel iste ben zevk aliyorum ne mutlu bizeki boyle grubumuz var LusH resimleri katarken tek kendi icin katmiyor bizim adimizada katiyor bundan emin ol
    Erhan abi aoba Health plis
    su server acilsin yapcam elysian health kurtlus yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 20 Kasım 2007; 23:45:46 >

• eferim hakan bu thiefon resimlerinin yenilerinide ekleriz buraya insallahhele bir srwer gelsin ya da yeni gidecegimiz yere thiefonuda cagiririz
  • Hahaha Yasin abi sen bu herife kafayı takmışsın .
  • yok be hakan o bana kafayı takti:)))beni eğlndiriyor ama o bebe:)))adama ogan deli dmg weriyor adamın gözü görmüyor bana saldryor tamam gariban bir songcuyum ama ole hemende olmuyozo yukrdaki resim warya 2 okcu dediğin orda drkt bana saldrdi tabi ogan kesti kalkti ogani kesmesi lasim gene bana saldrdi gene yerde beni cok sewiyor gittiğimiz yere onuda cağıracam
  • Merhaba Arkadaşlar,
    SS lere bakarken matrak 2 resim gordum... İBOW çakarım tokadı... Zoo da benim craftera dayamış Kriss i (ki daha sonra +4 olup satıldı...) CL craft ettiriyor belese :P
    Oyun yok ya bayağı bişeyler olmuş dünyada yaw :P MS Expression Studio diye bisey cikmis :P

• quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

anam anam tamam ben bişi demedim bi espirik ettik semih batırdın ortalıqı optum seni

haha :D ben batırırım ama en sevmedigim olaydır ya resim koy ama yorum yazma :)

quote:

Semih hayirdirlo ne oluyor adam katsin birak ne guzel iste ben zevk aliyorum ne mutlu bizeki boyle grubumuz var LusH resimleri katarken tek kendi icin katmiyor bizim adimizada katiyor bundan emin ol
    Erhan abi aoba Health plis
    su server acilsin yapcam elysian health kurtlus yok

Tamam Lo :D Özür diliyorum takılın :) umarım en kısa zamanda açılırda emekleriniz boşa gitmez :) Benide anlayın artık bir gün başka birgün başka yazıyorsam o hafta iyi degilimdir .. Malum sorunlarım var ve halada o sorunları çözmüş degilim... Kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 21 Kasım 2007; 13:40:45 >

• alicim hgldin.imam efendi bir duaya cıkta srwer geri gelsin:))semih kardesim burasi bizim clan hall gibi burda genel olrak herkes birbirini tanıyor o nedenle konan resmlrde we yorumlrda bir sakınca yok.nostalji yapıyoruz iste.olurda srwer geri gelir ya da yeni bir srwrda hep beraber oldgmzda sende bizimle olursan senin chrinda o resmlerin icinde olur sende buraya koyar ince youmlr yaprsın we hep beraber eğleniriz. bu srwrda thiefonu kesmk onlrın ekibi kesmk kolay deilbunu yapabilen ender ekiplrden biriyiz kolay gelmedik buralara.gündüz iş aksam oyun buna ragmen kısa sürede baya yol kat ettik müsade edinde makarımızı yapalım sizlerde katılın hep beraber olsun.gereksz polemik yasamayalım.bizleri tanıdıkca bu gibi seyler sanada hos gelecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.