Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HEH SERVERE BU SEFERDE KGB EL KOYMASIN YAWW

BU GİDİŞ PEK HAYRA ALAMAET DEGİL BEYLER BANA OYLE GELDİ NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ?

İNŞALLAH ÇABUK GELİR CUMARTESİ PAZARIM YANMASIN OYUNSUZ
  • Yok merak etme oyle bisey olas FBI in logosu falan konurdu (server ele geçirilmemis) ama sitedeki uyari yazisi tamamen kendilerinin belli.
    Vallahi bu akşam için bekliyordum ama zor gibi görünüyor yarin ola hayrola.
  • Korkacak bişi yok arkadaslar bundan oncekı bakımda 3 gun surmustu ve gerı geldıgınde sıfır lagsızdı arada bole 2 3 gunluk bakıma alıyorlar
  • ehehehe bu is bana yaradi iş yoqunluqundan qiremiyodum bu iyi oldu fazla qeri kalmıs olamıyacam genel mudurumuz vefat ettide ...

Mercedes-Benz Mengenler Kocaeli ...
  • burak basınız saolsun kanka..
  • öncelikle selamlar herkese.. ( Abyss x3 rate )

2 yılı devirdim abyss de ve konuyu acan arkadasında dedıgı gıbı x300 rate harici diger rate lerde donate kesınlıkle yok.. gm kayırmaları ve benzeri sacmalıklar hıc yok.. x3 de oynuyorum 2 yılı bıttı.. 77 lvl stormscreamer sub charr 76 hierophant ve subcharr 66 hawkeye.. ayrıca nooblessim.. x3 gıbı bı rate de bunlar kolay olmasa gerek.. suanda blackhand clan ında 18 turk olmak uzere dıgerlerı yabancı (rus,brezilya,bulgaristan) toplam 23 kisiyiz.. goddarda clan hall umuz var.. amacımız daha fazla türk oyuncu çekmek.. ama forumlarda gordugum kadarı ile çogu turk arkadasım x3 vb low ratleri secmıyor.. daha cok x300 ve high rate leri seviyor.. benim tarzım degıl yanı ıkı gunde 80 lvl yapıp nooblessı almak .. ne heyecanı kaldı bu ısın? bız bırlıkte calısıyoruz ve dıger cok guclu rus clanlarına karsı ayakta kalmaya calısıyoruz.. 5k insanın onlıne oldugu ve rusların coıgunlukta oldugu bu serverda goddarda clan hall.. cokta kolay degıl.. ama ugrasıyoruz ve benım gıbı dusunen kolay yoldan 2 gunde 80 lvl yapıp oyunu bıtırdım dıye böbürlenen arkadaslar harıcındekılerı beklıyorum.. clanda herkes seviyeli ve olgun ınsanlar olup cogu evlı olmakla beraber terbıyelı ve sevecen ınsalardır.. kendını bu konumlarda goren ve bu oyundan zevk alan seven herkesı beklıyorum.. oyun ıcınde pm xsuspicious ...

• goddartta clan hall ve 2 yıllık sabrınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Bizde 7x deiz ve 1 yılı devirdik. Clan hallimiz yok ama en kısa sürede alacağız.
  • Clan hall i elden aliyorduk, taaki arkadaşım dedigim kisi (2 yıl tempest + 1 yıl kadar abyss 7x) clan halli acik arttirmaya koyana kadar 200-300kk icin satacak bi yapiyada sahipmis :(
  • ya o da harbi yamuk yapmis ben derim ki turkun turkden baska dostu yoktur ama var olanda yok mu tabiki var oyun icinde turklerden daha yakın olabilecek yabanci arkadaslar ancak bence turklerden baska kimseye guvenmemek lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: suspicious

öncelikle selamlar herkese.. ( Abyss x3 rate )

2 yılı devirdim abyss de ve konuyu acan arkadasında dedıgı gıbı x300 rate harici diger rate lerde donate kesınlıkle yok.. gm kayırmaları ve benzeri sacmalıklar hıc yok.. x3 de oynuyorum 2 yılı bıttı.. 77 lvl stormscreamer sub charr 76 hierophant ve subcharr 66 hawkeye.. ayrıca nooblessim.. x3 gıbı bı rate de bunlar kolay olmasa gerek.. suanda blackhand clan ında 18 turk olmak uzere dıgerlerı yabancı (rus,brezilya,bulgaristan) toplam 23 kisiyiz.. goddarda clan hall umuz var.. amacımız daha fazla türk oyuncu çekmek.. ama forumlarda gordugum kadarı ile çogu turk arkadasım x3 vb low ratleri secmıyor.. daha cok x300 ve high rate leri seviyor.. benim tarzım degıl yanı ıkı gunde 80 lvl yapıp nooblessı almak .. ne heyecanı kaldı bu ısın? bız bırlıkte calısıyoruz ve dıger cok guclu rus clanlarına karsı ayakta kalmaya calısıyoruz.. 5k insanın onlıne oldugu ve rusların coıgunlukta oldugu bu serverda goddarda clan hall.. cokta kolay degıl.. ama ugrasıyoruz ve benım gıbı dusunen kolay yoldan 2 gunde 80 lvl yapıp oyunu bıtırdım dıye böbürlenen arkadaslar harıcındekılerı beklıyorum.. clanda herkes seviyeli ve olgun ınsanlar olup cogu evlı olmakla beraber terbıyelı ve sevecen ınsalardır.. kendını bu konumlarda goren ve bu oyundan zevk alan seven herkesı beklıyorum.. oyun ıcınde pm xsuspicious ...

30x gibi serverlarda oyun asıl 80 lvl olduktan sonra başlıyor orda lvl sorun degil (598717823187293xp degil 35x ) dediysem 2 dakkalık da degil tabi ben cok uzun zaman mid rate server oynadım ordakiler nobles olduktan sonra bitirmiyor orası pvp server 80 lvl den sonra baslıyorsun pvp ye S gread enchant dır jewelslerdir boss settir siegelerdir ally pvpsidir vs vs mid rate için, ancak low ratede ise oyunu oynuyorsun sadece oyunun pvp sistemini kullanmıyorsun, bende su an abyss 7x oynuyorum ve 1-1.5 yıl oynadıgım mid rate serverların yukunu atıyorum gerçekten cok rahatlıyor insanı genelde oynadıgım serverlarda lider oldugumdan gerçekten bi yük vardır ancak abyss 7x de su an kendim ve 2-3 kisi için/ile oynuyorum ve harbi cok guzel ancak 7x e daha cok adam lazım
    Ayrıca tebrikler 3x de clan halldır nobles chardır fln gercekten zor benim ilk oynadıgım server bnb 3x di, tebrikler

ayrıcı m_c_g katılmıyorum sana oyun içinde çok adam gibi adamlar var örn: bulgarlar harbi adamlar, makendonyalılar olsun, yunanlıların %80i harbi adamlar güvenebilirsin tabi adamların kanına gitmedikçe

• quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

quote:

Orjinalden alıntı: suspicious

öncelikle selamlar herkese.. ( Abyss x3 rate )

30x gibi serverlarda oyun asıl 80 lvl olduktan sonra başlıyor orda lvl sorun degil (598717823187293xp degil 35x ) dediysem 2 dakkalık da degil tabi ben cok uzun zaman mid rate server oynadım ordakiler nobles olduktan sonra bitirmiyor orası pvp server 80 lvl den sonra baslıyorsun pvp ye S gread enchant dır jewelslerdir boss settir siegelerdir ally pvpsidir vs vs mid rate için, ancak low ratede ise oyunu oynuyorsun sadece oyunun pvp sistemini kullanmıyorsun, bende su an abyss 7x oynuyorum ve 1-1.5 yıl oynadıgım mid rate serverların yukunu atıyorum gerçekten cok rahatlıyor insanı genelde oynadıgım serverlarda lider oldugumdan gerçekten bi yük vardır ancak abyss 7x de su an kendim ve 2-3 kisi için/ile oynuyorum ve harbi cok guzel ancak 7x e daha cok adam lazım
    Ayrıca tebrikler 3x de clan halldır nobles chardır fln gercekten zor benim ilk oynadıgım server bnb 3x di, tebrikler

ayrıcı m_c_g katılmıyorum sana oyun içinde çok adam gibi adamlar var örn: bulgarlar harbi adamlar, makendonyalılar olsun, yunanlıların %80i harbi adamlar güvenebilirsin tabi adamların kanına gitmedikçe

amacım kırmak değil tabıkı kımseyı.. herkesın zevk aldıgı yada stılı vardır mutlaka oynadıgı ratlerde.. benım solemek ıstedıgım zaten senın anlattıklarınla oranyılı.. mesela high rate cok kolay armor ,weapon,jevelery alırsın cok cok kolay.. ben sana ıstersen 2 gunde 80 lvl hawkeye elinde droconic bow ,droconic leather armor set ve tt jevelery set yapıyım hıc sorun deıl.. ama x3 de bu yıllarını alır belkı.. dusunsene çocuğun gıbı oluyo o senın emek verıyosun ugrasıyosun savaslar pvp ler pk lar droplar gorevler ve daha bırcok sey bıldıgınız gıbı.. ugrasmak harıka bısey yaratmak dusunmek zekanı katmak yanılmak gulmek ıuzulmek bunlar harıka.. ama yuksek rate bunların tadına varamıyosun.. sadece 2 gunde hersey oldu bıttı hadı ben kralım.. ama dusuk rate lerde emek var ugrasmak var kıskanmak elde etmek mucadeşle etmek guru yapmak yanı her duygu var.. ve 2 yılda benım x3 de gormedıgım gıtmedıgım ne kale savası kaldı ne antharaslar ne valakaslar nede epic bosslar.. pvp ler clan savasları pk lar droplar.. zevkmı almak ıstıyosun dusuk rate sececeksın.. yoksa bu araba yarısı degıl yada evde oynanan bolum gecmelı ve sonu olan bılgısayar oyunu hıc degıl.. bu sonu olmayan bı macera.. sen anca charr ını delete yapar acc untunu bıdaha hıc kullanmazsan ölür.. dedim ya çocuğun gıbı oluyo artık.. ustune tıtrıyo ınsan.. 500 euro verdıler aklımdan bıle gecmedı verıyım satıyım dıye.. kıyamadım.. kıyamamda.. muzadele edıyoruz evet kolayda degıl.. amacım yanımıza bızım gıbı dusunen arkadasları davet etmek.. bız zaten bır aradayız.. 2 yıl gectı forum kalmadı cagardım ettım .. belkı 1-2 kısı geldı.. abyss dıye cagardım gelen cok oldu ama x3 e gelen yok.. neden? zorumu sevmıyoruz? bılemıyorum.. ama gelın beklıyorum yınede soyluyorum bızım yasam tarzımız oldu artık..

• Gel dedin geldim daha... Beni görmemezliktenmi geleceksin , bu isin sakası arakadaslar bende yeni basladım 3x servera ama bir yardim edene daha göremedim... elbet server gelince bu konuyu dikkata alırsınız bir turk arkadasıda yanlız bıramıs olmazsınız.. simdiden tesekkürler. LVL 56 Silver ranger 3x abyys dekilere duyrulur... Name:Shalis
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shalis

Gel dedin geldim daha... Beni görmemezliktenmi geleceksin , bu isin sakası arakadaslar bende yeni basladım 3x servera ama bir yardim edene daha göremedim... elbet server gelince bu konuyu dikkata alırsınız bir turk arkadasıda yanlız bıramıs olmazsınız.. simdiden tesekkürler. LVL 56 Silver ranger 3x abyys dekilere duyrulur... Name:Shalis

Daha hangi serverda oynadigini bilmiyom hic atiliminda yok ara sira gordum seni rb ptdede mevcuttun az gel sohbet et hal hatir sor cok pasif kaliyorsun yeni gelen arkadaslarla takil bul arastir
    bu arada 3x te degilsin 7x serverindasin
  • Cok pasif bir insan degilim yas itabarı ile ama dedigin gibi gözukuorsa neden birazdaha çaba göstermiyelimki degilmi yanlısımıda duzelttigin icin ayrıa tessekurler ,bakımdan sonra inş hep beraber eglenceli ve seviyeli bir oyun dunyasında kendi amaçlarımıza hizmet ederiz up diyenler
  • yabancilar arasinda da iyileri var tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shalis

Cok pasif bir insan degilim yas itabarı ile ama dedigin gibi gözukuorsa neden birazdaha çaba göstermiyelimki degilmi yanlısımıda duzelttigin icin ayrıa tessekurler ,bakımdan sonra inş hep beraber eglenceli ve seviyeli bir oyun dunyasında kendi amaçlarımıza hizmet ederiz up diyenler

Ya pasif derken 1kac kez gordum giranda falan bizim clanda 60+lar var sende 1an once 60+ ol bizimkilerle takil geride kalma baska team bulman gerekir oda zor biraz
  • öncelikle abyss x7 olarak konu acıp başlatan arkadaşımdan özürdiliyorum.. konusunun dısına tasıp x3 u karsıtırdım onun konu baslıgı altına.. bunun ıcınde sanırım bazı karısıklıklar oluyor.. benım oynadıgım rate x3 18 i turk 23 kısıyız suanda clanda..goddarda c.hall var.. arkadaslar bızde lvl sorun deıl yeterkı sen bıze bız sana ınanalım ve aktıf ol.. elımızden gelen yardımı yaparız samımıyetıne guvendıgımız surece.. tek ıstegım daha cok TÜRK arkadaşımı yanımızda görmek.. gelmek isteyen abyss x3 rate pm in game xsuspicious ...
  • S.A arkadaşlar Bizde Artık Uzun bi Dönem Oynadığımz 3 4 aylık funny serverlarından usandık ve başaldım sandığım kadar zor olmadı 5 gün oynadım server bakıma girdi şu anda 57 HE var b grade armor dizdim elimdede C grade SA bow var arkadaşlar gerçekten yardım ediyorlar tabi bazıları aldığı 1 2 kk ya bu ne diyobiliyor burda 40 lvl olana kadar kendin kasark yapcagin para 2 kk yi geçmez buda dip not olsun kimse demesinki zor diye ben 56 lvl de d grade kıyafetleri çıkardım üstümnden 56 lvl HE iken dagger vardı elimde 57 lvl de okla kasmaya başladım düşünün artık gerisini çoğu zaman buffsiz kastım gerçekten çok zor ama şunu diyim insan çarına emek verince bi başka oluyo gözünde 57 lvl olsa dahi büyütebiliyosun emek var çünki 5 mob kserek 20 lvl olmuyosun biz tüm takım olrak başladık işallah diğer arkadaşlarımda benim geçtğim 40 lvl questi eversini başarıyl oyunu bırakmadan geçirip dewam edebilirler

7x 57 LvL ArJiX...

• bende gelcem yakında ama elimde oyun yok buldugum zaman gelecem eskiden oynuyordum orda ama l2 yi bırakma kararı almıştım ben onu bıraktım ama o beni bırakmıyor
  • Selam
    Tahminimce serverı yada servis sağlıyıcılarını değiştiriyorlar. Bu arada en son girdiğimde 4S (4sepulcher) denemesi yaptık. İyi de gittik ama süremiz yetmedi :(. Bir dahakine daha hizli olmamız lazım :) Tabii server gelirse :P
    İşte girişte toplaştığımız ekip..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.