Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki hafta yaklasık 20 Arkadaşım ile başlıyoruz ...

Anarchy07-Team ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMaNSPaRTaN -- 12 Kasım 2007; 23:13:41 >
  • 20 arkadas bizidemi sayiyon bizden haricmi
  • cafesini sayıyor ancak antisocial olarak değişcek sanırsam
  • musty qeldi qordu yiqit o kadar korkmayin bizim cafeden
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

20 arkadas bizidemi sayiyon bizden haricmi

dahil ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

Resmi olarak başlamış bulunmaktayım Bana hayırlı uğurlu olsun..

Duelist umarım işe yarayan bi chardır oyunda.

Valla Üşenmesem açacagım ilk char Duelist olurdu Süper performancee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincept -- 13 Kasım 2007; 10:24:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: twincept

quote:

Orjinalden alıntı: BigBad

adam onunde yuruyo ğm atiyon allahin selamini almiyosa ya gavurdur yada .. gerisini siz dusunun ben kimseden para yada lvl dilenmem bisey ogrenmek icin soru sorcaktim cevap bile vermedi isim var dese amenna turkun turke doslugu bukadarmi ben herkesi olayin icine katmiyom ustunene alinan alinir yardim eden arkadas yok deil!!!

Bu konu açıldıgından beri biz kendi 1 yıllık charlarımızı kendi amaclarımıza deıl yeni gelen arkdaslarımızn ihtiyacları dogrultusunda kullanmaya başladık Tutup bana yerdım etmediler dersen cok cok ayıp etmiş olursun hee su olabilir belkide eski deilde yeni bi arkadasa denk gelmişindir olabilir sen en iisi su soru sorupta yanıt alamadıgın arkadasın nickini belirtirsen en azından oda bu msj okuyup buraya sana yanıtını verebilir .Tekrar tekrar sunun garantisini verebilirim clan ardaslarımın adına burada iş yapacak bütün playerlar hakknı alcaktır biz buraya bosuna topic acmadık

madem sordun soyliyim giranda yuruyodun sana 3 defa pm attim selamimi bile almadin nick MAXIMUM'du

• bu kadar tartisma yeter tmm ben biraz kirildim o kadar yoksa kizgin felan deilim kapansin bu burda
  • Bigbad arkadaşım, bana da ulaşmayı deneyebilirdin yada mail atabilirdin atabilirsin de. ben genel de afk yada yoğun olabiliyorum, ama er geç bana mesaj birakana geri dönüyorum...

Yeni gelen arkadaşlara da elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz....
    Yeni arkadaşlara da bazi tavsiyelerim olacaktır..

- Serverda materialler değerlidir : sop(200-250k) ,animal bone (8-9k), cbp (80-110k), anima skin , CL (90-120k) , oriharukon ore ( min.180k),mitril ore (80-100k), cokes (10-15k), iron ore (5-7k), mold glue-lubicant(80-120) mold hardener (110-150k), asofe (80-100k) enria (100K) thons (20-30k), Varnish (6-8K), Steel (60-80k), Durable Metal Plate (400-450k), leather (20k)................. ortalama...
    - Serverda B - A - S grade itemler craft edilir veya bosslardan drop edilir..
    - Top B silahlar degerlidir iyi para eder en önemli sebebi Sub-Class gorevinde kullaniliyor olması..
    - Dammascus - Deadman Glory - Aoba - Demon Dagger - Kris - Great Sword - Bop - Soes recipeleri degerlidir.. -+ 20 kk değerleri vardir..
    - Aoba - Deadman Glory - Demon Dagger - Soes head- parçalari para eder değere sahiptir 2-3kk
    - Low A grade silahlar craft edilmiyor genelde.
    - Doom Heavy ve Leather armor, BW Tunic ve Leather Armor, BW Helmet ( %60 5kk-%100 15-20KK), Doom Helmet (8-10KK), Recipeleri de degerlidir..
    - A grade silahlardan ; Dark Legion Edge , Soul BOW Recipeleri de 40-55kk gibi degerleri vardir...

Çeşitli görevlerden yaralanabilirsiniz ; Giant Cave, TOI, Lair of antharas.....
    benim tercihim 52-64 lvl arasi Giant cave görevi A grade armor recipesi için sizden 4 tane kitapcik istiyo, her farkli renk başka bir armor u ifade eder, Part 2 e geçildiğinde ise Top A Armor Recipelerine de ulaşabiliyorsunuz..

Drop-Spoil-Locate belirlemek için : www . pmfun . com ardesinden yaralanabilirsiniz.. Bazi görevleri resimli olarak görmek için de l2 . stratics . com adresini inceleyebilirsiniz..

• Hybrit e tesekkurler. Cok faydalı bir yazı olmuş. Oyunda materialler gercekten ii para ediyor. Yeni baslayan playerlar için materialden once C ve B grade itemler önemli. Örneğin light giyen bir char için gelişim planı şöyle olmalı. 1. Doom leather/zubei leather setlerinden 1 i hedef secilmeli. Spoil ile craft kullanılarak bu set yapılmalı. 2. Silah olarak ise C grade silah ile 61 olunmalı. 100-120 KK kadar para biriktirilerek carnage satin alinmali veya daggercilar icin BO Focus. LV11 ve 12 cry ler için yardımcı oluruz. Alive yakaladığımız muhtelif rb lerden 9 tanebirden yapılıyor. B kiyafetini yapan hemen her eline gecen itemi satarak A silahi almalı. Gerisi ise kasma isi ve kastikca para biriktirerek A set veya S sete yönelmeli. Bu uzun surecek bir maraton. Craftlar heyecanlıdır. S grade silah craftları cok zevkli. Patlayinca bi hoş oluyosun :D. (İT de 1k item topla sansina istedigin recibe çiksin, bu recibe için tüm paranı harcayıp materialleri topla ve %60 lik sansa gözlerini kapatip tikla). Zor arkadaşlar bunun için sabır bilgi ve beceri gerekiyor. Sabır size ait. Bilgi öğrenilebilir. Beceri geliştirilebilir.

Yeni grup olarak gelecek arkadaşlara da tavsiyem şudur. Kalabalik geliyorsaniz Clan kurun. Elimizden geldigince clana başlangıç için yardım ederiz. Rolleri iyi dagitin. 20 kişilik ekipte max 8 tane okcu/daggerci/aktif figder char olsun. 10 kadar char da support olsun. (SWS,BD,WC,PP,Bishop,Warlock). Aktif charlar supportlari kasacaktir. KAsarken kendi de lv alacaktir. İtem zamanla olur. Planlı Raid partyleri herzaman sonuc verir. Drop rate c6 da yerlerde surunuyor. Fakat düşmüyor değil. Sadece lv dengesi olsun. Dengeli level artarsa drop sansi maximum olacaktir. Biz bunu RB lerde cok yasadık. Lv ler esitlendiğinde maximum verim aldık. Daha onceleri part bile dusmuyordu. Sorusu olan burdan yazdın bilgi ve cevap yazarım. Ben öğrendiklerimi paylaşmayı çok seviyorum . Ne biliyosam anlatırım.

• ibo cvp wersene insanlara ona asok tanımdklarına cvp werme diye tembh etmşti ondan cvp wermemiştr nyse bayadr yoktum we yoğun bir katılım gryorum.yeni kardeslerimize hosgeldiniz diyorum sanalda da olsa Türkün gücünü hissttirelim srwrda borumuz daha bir gür ötsün derim.bir arada olursak neden olmasın
  • Herkes Zerg benzin grubu kuruyor
    Diyom ilerde Olurya bizde TURKISH RAKI grubu kuralim
  • Super fikir :D. Kafalara yazarız RAKI :D
  • cLan waLLa cok guzeL dayanisma sonuna kadar geLmeyen bence uzuLur en basit ornegi biz kasarken bizi kestiLer walla cLandaki online olan butun adamLar geLdi kesmek icin. 4 ever TrapRock

Bide ne zaman boss partyLeri yapionuz yaff t_rex@pichiz.org msnim bu ekLeyin konusaLim yada oyunda nick ReTurn pm atin bende geLem
  • sizin clan leaderi kim acep ??
  • hybrit ve anthon
  • hmm ok saol
  • nanda hybrit
  • desende daha demin adamla konustuk serverda
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

desende daha demin adamla konustuk serverda

okudun sandım bea nese konuyu dağtmayalım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.