Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende warlock kasiyom 40 questine geccem bu gece nick:TaRri pm atin
  • Wts EWC/EAB/EAC fiyatlari pek bilmiyom ama para eder herhalde bunlar
  • eab yi 2 den ewc yi 2.5 dan ver gitsin
  • Düşük sölemişsin fiyatları.EAB 3.5 4 arası ver.EWC 4 koyarsan 1 gecede alırlar.
  • saolun varolun
  • 5 arkadas lvl 20-25 arasindaiz yeni basladik aslinda onceden de oynuodum charimi baskasina vermistim rb party kurabiliriz isteyenler ile.suanda 4 kisi eksigimiz war 1 party icin gelmek isteyenler pm atsin
  • Pazar gunu 1 grup yeni arkadasimiz daha aramıza katıldılar. Kendileri ile guzel bir sohbetten sonra dedik doom leather armor rec cikartalim. 1-2 saatte 5 tane %100 luk DLA recisi cıkarttık. Bu da ihtiyaclar icin yetiyordu. Fakat armor için 12x5 yani 60 part gerekti. En kolay rb dedik ve rb lere gittik. 4 rb kestik. Son 2 rb de husrana ugradik (50-60 charlar full C grade:d). Drop alamadik ama manpanak tan 10 tane EAB dustu:D. Bu aksam da dusuk lv 1 party char olursa clanda yine rb yaparız. RB de belki drop lamadık ama eski gunlerim aklıma geldi (30 kisi lv 50 rb keserken full D grade :D ). Ama drop olmasada 2 ser lv aldik o da yanımıza kar kaldı. 4 rb de 2 lv. ve belkide 3 kere son 3 rb de olduk. Yeni gelen arkadaslar icin B grade calismalarına bu aksam balısyoruz. En azından armorlar yapılmalı. Silah B degilde A grade olması taraftarıyım. A daha kolay su an. 100kk-120kk ya weapon alabiliyoruz. SA icin ise 70+ hos rb er var. Bir seferde 9 cry yapiyor ve cok kolay oluyorlar. Yeni aramıza katılan arkadaslara başarılar diliyorum. Dun aksam bir arkadaş party den şunu yazmıstı "Bu serverda bu lv larda hic bu kadar keyif alıp eğleneceğimi düşünmemiştim" Gerçekten de RB ile lv kasma muthis keyiflidir. 20lv de rb ye baslayan 9 kisilik bir takım 1 haftada 61 lv olabilir ve en kotu B grade kıyafetleri olur. ( 1 tane dual doomcryer sart ). Dun aksam bizimle olan arkadaşlardan duygu ve duşuncelerini yazan olursa cok sevinirim.

• Dun bende 1pt turk arkadaslara yardim ettim d grade alip 1kacine ve buff destegi 20den 36 kadar rb kestik sonra uykum geldigi icin acc yi arkadasima verip yattim Sanirsam o arkadaslara guzel droplu rbler dusunebilirim rblerde genelilike ewd ead beac 32 blespetres
    gloves falan geldi Cok kayda deger 1sey yoktu
    Ben spoil Yapip C grade dusunuyordum arkadaslara artik duruma bakacam
  • sizin clandaki bikac arkadasa pm attim selamimi bile almadilar hic burda yardim ediyoz felan yazmayin yardim istemiycektim bile o arkadaslardan bisey sorcaktim kapi duvar sizin samimiyetinize inanmiyom artik....
  • Öncelikle burda karalama yapma. Pm attigin adam afk olabilir. Görmemiş olabilir. Oyunda insanlarla iletişime geçmenin 10 larca yolu var. En basitini sana anlatim. Eğer bir adam pm ine cevap vermedi ise mutlaka da mesajını acil ulastirman gerekiyorsa biz mail atariz. alt+b tusuyla mail bolumune girerek mail atabilir ulaşabilirsin. Sen yardım etmiyoruz diyorsun ama bizim yardım ettiğimiz türk sayısı 20 yi geçti. Sonucta bize ulaşan herkeze biz yardım ediyoruz. Fakat kaynaklarımız sınırsız degil bunu da unutmayın. Burası low rate. Moblardan 1 milyar adena para dusmuyor. Abi 5kk versene diyen kişi 5kk nin anlamını bilmiyor. Sorun var ise burdan da yazarsan en kısa surede yanıt alırsın. İngilizce 3 cumle kurabiliyosan sehirden de yardım alabilirsin.
  • Bende onLarin cLanin dayim sana eLimden geLdigince yardim ediom loo nasil yardim sever cLan degiLiz nick ReTurn
  • Ben kac gundur kendimi biraktim rb pb pt exp pt si yaptiriyorum baslarinad bekliyom buf verip ptden cikiyom baslarinda nobetim :)
  • Aklıma gelmisken birde herkez yardım sever degildir. Olamaz da. Sana yardım etmek zorunda degildir. Bu forumda yardım ederim deyip yazı yazanlar harici hesap soramassin.
  • HEHE ARKADAŞLAR MERHABA 3 GUNDUR YOKUM BUGUN GELECEM İNŞALLAH

HER TURLU YARDIMA HAZIRIM (PARA VE İTEM HARİÇ :P)

BEN ARKADAŞLARIMA HER TURLU KEFİLİM KESİNLİKLE AFK DIR PM ATTIGIN KİŞİLER YADA ŞOYLE Bİ DURUM VAR RBNİN TAM ORTASINDA VEYA İMPERİAL GİBİ RİFT GİBİ NEFES ALDIRMAYAN YERLERDE CEAVP VEREMİYORUZ FIRSAT OLMUYOR GORMEMİŞTE OLABİLİRLER. YARGISIZ İNFAZ YAPMA BENCE
    YANİ ŞÖYLE DÜŞÜN İMPERİALDE MOB KESİYOSUN SADECE O İŞE KONSANTRESİN VE SLM DİYE Bİ PM GELİYO GERCEKTEN CEVAP VERMEK COK ZOR O ANDA VE GORMEME İHTİMALİDE COK FAZLA 20 MOBLA MUCADELE EDERKEN

BAZEN ADAMLARI SATIŞA BIRAKIYOR VE YATIYORUZ YADA TV SEYREDİYORUZ BOLEDE OLABİLİR

YANİ KISA VE ÖZ MAZERETSİZ KİMSE CEVAP VERMEMEZLİK YAPMAZ

YARDIM ETMEYEBİLİR AMA AN AZINDAN CEVAP VERİRİ MUTLAKA

• Yeni gelen arkadaslar icin bu aksam "itemsiz lv bir ise yaramaz hayde item yapalim kampanyası" baslatiyoruz. LV 61 lv kasma ust limiti olarak belirlendi. 61 olan herkeze gorevler verilecek. Dun bu projenin 1 adimi olan 5 adet doom leather recileri cikartildi. Bu aksam ise Partlari cikartilip crafti bitirilecek. Yarinda helmet leri halledebilirsek bot eldiven para ile alınır. Support olan arkadaslar icin ise B grade item zamanla ayarlanacak. Ayrıca RB organizasyonu ve ZAKEN partyleri duzenliyecez. Aksamları duzenli online olunsun gerisi kolay.
  • adam onunde yuruyo ğm atiyon allahin selamini almiyosa ya gavurdur yada .. gerisini siz dusunun ben kimseden para yada lvl dilenmem bisey ogrenmek icin soru sorcaktim cevap bile vermedi isim var dese amenna turkun turke doslugu bukadarmi ben herkesi olayin icine katmiyom ustunene alinan alinir yardim eden arkadas yok deil!!!
  • bigbad uzatma adamın kafası bozuktur belki bak adamlar bi ortam için ugrasıo senin bir pm'ne cvp vermediler diye vatan haini yapıon adamları .
  • quote:

Orjinalden alıntı: BigBad

adam onunde yuruyo ğm atiyon allahin selamini almiyosa ya gavurdur yada .. gerisini siz dusunun ben kimseden para yada lvl dilenmem bisey ogrenmek icin soru sorcaktim cevap bile vermedi isim var dese amenna turkun turke doslugu bukadarmi ben herkesi olayin icine katmiyom ustunene alinan alinir yardim eden arkadas yok deil!!!

Bu konu açıldıgından beri biz kendi 1 yıllık charlarımızı kendi amaclarımıza deıl yeni gelen arkdaslarımızn ihtiyacları dogrultusunda kullanmaya başladık Tutup bana yerdım etmediler dersen cok cok ayıp etmiş olursun hee su olabilir belkide eski deilde yeni bi arkadasa denk gelmişindir olabilir sen en iisi su soru sorupta yanıt alamadıgın arkadasın nickini belirtirsen en azından oda bu msj okuyup buraya sana yanıtını verebilir .Tekrar tekrar sunun garantisini verebilirim clan ardaslarımın adına burada iş yapacak bütün playerlar hakknı alcaktır biz buraya bosuna topic acmadık

• Resmi olarak başlamış bulunmaktayım Bana hayırlı uğurlu olsun..

Duelist umarım işe yarayan bi chardır oyunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

Resmi olarak başlamış bulunmaktayım Bana hayırlı uğurlu olsun..

Duelist umarım işe yarayan bi chardır oyunda.

eray aramıza katıl boss ptlerimizde yer alabilrsin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.