Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clana dışarda kalan tum turkleri almak isteriz ama 4 kişilik yer kaldı. Sanırım temizlik yapacaz. Bi hybrit ile degerlendirme yapalım. Online olmayan arkadaşları clandan cıkartıp online olacak arkadaşları alalım. Biz hybrit ile RB party sine her turlu desteği veriyoruz. Dun hybrit ve benim destek verdiğimiz rb party si rb lerde bi bw alt , 1 blessed EAB, 1 Blessed EAA ve muhtelif partlar drop etmiş. Bu akşam da RB ye devam. Degerli itemler satılarak B grade kiyafet ihtiyacı giderilecek. Craft,Satınalma,Spoil kullanacağız. RB lerden Full drop olabilir fakat su anda dusuk ihtimal. c6 da RB ler gercekten cok cimri. Aklıma gelmisken dünkü son RB de 1 party toplama RB ci mage takimi ile karşılaştık (Cogu B grade/A grade ellerinde enchli silahlar). Adamlara rb yi kesiyosınız kesin yoksa biz kesecez dedik. Adamlar uzaklasın biz canımız isteyince keseriz, yada sizi keseriz dediler. Clana yeni katılan Oguz arkadaşımız 2 atarak mageyi pk layinca senlik cıktı ve yeni arkadaşlar ilk Mass PVP lerini yaptılar. 1 Fire verdik oda arkada kaldığı için di. Ben bishop ile PK yi kolluyodum. Peşinde Dual Damascuslu A grade kiyafedi olan gladyator vardi. Bu arada bizim RB takimi ise FULL C grade ve encsiz C silahlara sahip :d. Burda anlatmaya calistiğim TAKIM OYUNU her zaman item istemiyor. Son RB de 3 kere minionlar cikti. Ama rb yi kestik. (C grade ile lv65 rb kesmek zor gercekten)

• calısınca oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

ibo cvp wersene insanlara ona asok tanımdklarına cvp werme diye tembh etmşti ondan cvp wermemiştr nyse bayadr yoktum we yoğun bir katılım gryorum.yeni kardeslerimize hosgeldiniz diyorum sanalda da olsa Türkün gücünü hissttirelim srwrda borumuz daha bir gür ötsün derim.bir arada olursak neden olmasın

Hos geldin yasocum Evt aynen tembih olaylari :D yok uzatmim cok yoksa topicin konusu degisecek
    Evt Adnanın dedigi gibi hersey sadece set item deil takim oyunuki dun gece c lerle encsiz silahlarla hangi adamlari toza bogmuslar kanku anlatmıs Tebrixler

• 26 lvl im ne bi pt yuzu qordum 1 kere biqbad buff verdi onla kastim 20 dakka o kadar kimseyi qoremiyom ben serverda yoksa banami kimse denk qelmiyo
  • hbldum ibocan dondum geriye umarım bir arıza cıkmaz.biraz daha kollucam kendimi.clanda online adam cogaldi cok hos.hayalim full bi katılımla solee gezmek :))4 party geziyoz hehe esir aliriz srweri.yeni arkdslrda azimle kasiyolr.ilk etapta herkes full b olsada yeter ekip oldktan sonra item okdr önmli deil o yawas yawas olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

26 lvl im ne bi pt yuzu qordum 1 kere biqbad buff verdi onla kastim 20 dakka o kadar kimseyi qoremiyom ben serverda yoksa banami kimse denk qelmiyo

Şuandan emin ol server da türk çok ama herkes kendi derdine gibi bişi geziniyorlar ortalıkta veya kasmaya gidiorlar haliyle neyse dicem şu ben akşamları online oluyorum 1-2 arkadaşla takılıyoruz lvl47 im buffer im herzaman arkamda gündüz giremediğim için akşamları sadece kasıorum giranda pazarda piyasaya bakıyorum dün dandikte olsa bir bow aldım ve ByLORD(hawyeke) ile oynamaya başladım lvl40 buffer imiz var ve görevi 1-2 gün içinde arkadaşlardan birisi yapcak (Eray köstürdüm görevi Eray okuyorsan bu güne bitir görevi )

lvl45 paladin kastım sıfırdan (nick:Hatun ) bufferi kasana kadar onuda kastım ama okcu ve dagger harici char kasıyorsan hele hele yalnız itemsiz ve buffsız kasıyorsan pek oynama derim çünkü çokzorlanırsın ..

akşamları online lvl i düşük arkadaşlar pm atıp benimle beraber kasabilir buffer im benle beraber herzaman oyunda dır ve herzaman yakın oldugu taktirde buff verebilirim

(lvl48-hawyeke)ByLORD-(lvl45-paladin)Hatun-(lvl39 prophet)Laydmary pm atabilirsiniz.....
    Herkese iyi oyunlar....

• buff olsa kasmak sorun olmayacakta buff yok o kotu oluyo yardımın icin simdiden saol
  • HIMM MERHABA ARKADAŞLAR BU ARALAR NETTE PROBLEM YAŞIYORUM O YÜZDEN GELEMİYORUM GELSEMDE AZ KALABİLİYORUM.
    BAKIYORUM KATILIMLARLA BERABER İLGİNÇ DURUMLAR MEYDANA GELMEYE BAŞLAMIŞ.

SONUMUZ HAYIR OLSUN
  • sonumuz hayırlı olsun derken düşük cümle olmuş sonumuz geldi gibi olmuş alakası yok tabiki

anlatmak istedigimi anlatamadım

HEPİNİZİ SEVİYORUM

• Server Bakımda İyi oldu Gercekten Bu aralar Lag vardi acayip

Dear players!

Administration of game portal The Abyss asks to forgive for technical problems on all servers of our project.
    Today servers will not be available.

We trying to do everything possible to return to normal state as soon as possible.

Than you for understanding!
    Administration of The Abyss portal.
  • ne diyo orda??
  • Sevgili playerlar!

Projemizdeki tüm serverlardaki teknik problemden ötürü abyssnin admini sizden özür diliyor
    Bugün serverlar ulaşılabilir olmayacak ( yani kapalı )

Normal duruma dönmek için herşeyi olumlu yapmaya çalışıyoruz ( yada öyle bişey gereksiz bi açıklama cümlesi )

Anlayışınız için teşekkürler!
    Abyss portalının administratörü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 15 Kasım 2007; 21:45:12 >
  • arkadaslar bu bakimlar kac gun suruo?ne zaman acilcagi hakkinda fikri olan warmi?
  • Bekleyip Kaliteyi Görecegiz. Adamlar Kaliteyi Bircok kez Ödün vermeden Hissettirdi Simdide inaniyrum en kisa zamanda sunacaklardir.Bence ne kadar uzun olursa o kadar iyi
    Saniyorum servera baglandigimizda 1cok sorun ortadan kalkmiş olacak [özellikle lag]
    En uzun bakimlari 1ara sanirsam 2-3gun sürmüstür. Bence görecegimiz karsilia göre hicbirsey degil
  • boss droplarida duzeltirler ins. bikere kestim ondada hicbisey dusmedi
  • inş raid drop evet buna katılıyorum. Ayrıca 79-80 lv i de acarlarsa oly de warcryer ile kapişmaya başlarım. Magnus chant ile tank kesmek mumkun olacak sanırım. DA lar oly de cok ii ler.
  • lanet olsun kasıyodu zaten son gunlerde gecen cuma aksami harddisk im bozuldu yenisi ariyorum ama hic bi yerde yok 80 lik almayi dusunuyorum onerebilceginiz bi marka var mi sigate li olsun eski tip

ya giremiyorum oyuna ama giricem olmadi internetten alicam havaleyle ama gelicem yanlis anlamayin asla baska serverlarda oynamiyorum geri donucem az kaldi hepinize sevgi ve saygilar...
  • Server kapanmadan once satisa katmistim Cebim az para gormus lvli 78 %10 uzeri yapip sonra item ve Pvp leirnde buyuk yer bulacagim
    dusuncem 78lvl olduktan sonra insalalh buyuk rb ptleri bulurum kendi istedigim itemleri aldiktan sonra arkadaslarimada buyuk manada yardim edecegim bayram haslıklarini eksik etmem
    Şu an arkadaslarla ilgileniyorum nasil olsa item yapariz exp kasariz onemli olan 1arada birlik olmak team kurmak
    su an hayalimdeki setler d.c robe maje heavy maje light
    elysian health bomt acumen soul bow quick recovery
    daha iyileri gelcek tabi hedefim buyuk bende insanim yapanlarda insan benim onlardan ne eksigim var hatta fazlam var [ arkadaslarim var ] 1turk olarak onlardan ustunum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 16 Kasım 2007; 17:14:19 >

• bende son lazim olan kitabi buldum artik RB ptlerinde yer bulurum inş. Kral Cat'çi olarak
  • belki rune ve suttgart castle siegeleri felanda ekliyebilirler zevkli olur (ilerde tabi daha ezuksuz)80lvl olmasada olur oraya cikmamiz zor buff slot 24 olursa guzel olur onuda doldurmamiz zor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.