Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Yarin yada bu aksam allahin izniyLe onLine olucam 46 warLock Return

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EminCn -- 5 Aralık 2007; 18:51:49 >
  • Dün clandan abyss deki uzun bir aradan sonra ilk 60-70 RB mizi yaptik. Yeni gelen arkadaşlar ve clana dahil ettiğim arjix,tarri ile 6-7 kadar RB kestik ve full drop alamasakta blessed enchler alabildik. Enchlerden birini gece pazarda Carnage BOw ile takas ettim ve Oguzhana verdim. RBP Sayesinde 1 yeni arkadaşımızın İtem sorununun TAKIM ÇALIŞMASI ile gidermiş olduk. Kendisine hayırlı olsun ve silahi güle güle kullansın. Bu aksam da 60-70 RBP miz akşam 18-22 arasi. 22:15 - 01:00 arasi ise lv75+ RBP miz vardir. Bu aksam umarım Full Drop aliriz. Ve en azından 1 yeni clan uyemizin item sorunu giderilmiş olur. Bu hiz ile devam edersek 10 gün içcerisinde calndaki yeni arkadaşlarımızın en azından 1 A veya TOP B silahi olacak, En kötü B grade armoru olacak. Ayrıca RBP Sayesinde cok hızlı lv alabiliyoruz.

TRapRock Clanımızda bugün online olmayan eski oyuncular clandan çıkarılacaktır. Clan su an doludur. Oyuncu alımı kapatılmıştır. İlgi gösteren herkeze teşekkür ederiz. Yeni clan açabilcek lider oyuncular benimle irtibata geçebilir. Yardımcı olabilirim. Bellibir kivama geldiklerinde ally e dahil edebiliriz. 5 gün boyunca çıkarılanların yerine üye alamıyacagız. 5 gün sonra clan a girmek isteyen olursa benimle irtibata geçsin. Clana alacagim sınıfılar 1. tane Bishop , 1. tane Prophet. Sadece 2 kişi 5 gün sonra alınacaktır. Bu saydığım 2 karakter ile oynamak ve karakterine sonuna kadar sahip cikacak oyuncular benimle irtibata geçsin. Takım oyuncusu olacaklar ve partylerde değişmeyecek arkadaşlar olacak.

• NE O ADO EMEKLİMİ EDECEN BİZİ BİSHOPLUKTAN
  • 3 takım olduk. 3 takım için de gerekiyor bishop. Ve her dakka herkez online degil. Gerekli olan charlardan en az 3 er tane clanda bulunması gerekiyor. Bu kadroya baktığımızda 40 kişil klanda en az 3 er tane gerekli charlardan olacak. Buda bizim daha kolay ve maximum güçte çarpışmamızı saglar. Saatlerce bir BD girsin Birs sws girsin bir okcu daha okcu olsun diye beklemeye gerek yok. Bu sayede işi olanlar gözü arkada kalmadan işlerini yapabielcekler. Clan gerçekten aktif 35+ kişi oldu. Ufak temizlikten sonra en kötü ihtimal 30 online ile oynucaz akşamları ve belki de 4pt RBP ve Epic RBP ler yaapbilecez. Clanin yapilanması 1 ay icerisinde bitecektir. 1 ay sonra SIEGE ve BÜYÜK PVP lerde TR clani konuşulacak. Hedeflerimiz içerisinde KALE almak da var. Herşey zamanla.

• YES YES YES

TR clanı şu anda zaten dengeleri bozan bir clan yakında dengeleri kuran bir clan olacaz

Arkadaşlar birlik beraberlik ve sevgi saygı cercevesinde gayet güzel giden bir clanın parçasıyım ve çok mutluyum. L2 oyununun en güzel yanıda budur işte tek başına oynadıgın bir l2 olamaz

BU ARADA SUPPORT CLASS OYNAMAK AYRICALIKTIR UNUTMAYIN

• quote:

Orjinalden alıntı: sup_tr

YES YES YES

TR clanı şu anda zaten dengeleri bozan bir clan yakında dengeleri kuran bir clan olacaz

Arkadaşlar birlik beraberlik ve sevgi saygı cercevesinde gayet güzel giden bir clanın parçasıyım ve çok mutluyum. L2 oyununun en güzel yanıda budur işte tek başına oynadıgın bir l2 olamaz

BU ARADA SUPPORT CLASS OYNAMAK AYRICALIKTIR UNUTMAYIN

İşte bu Be Support Char Oynamak Ayricaliktir Ben Bu Zihniyeti Ariyorum Vede Seviyorum
    Herkes Atk char Oynar Ama Support Oynuyamaz
    1de Herkesin Acmadigi Classlar Nedense Tercihimdir Mesala İmkanim Olsa Spoille Gezerim Clanda Random Spoil Yaparim Clan Ekonomisine Baya 1 Fayda Yapacagini umuyorum

• Support Classlari Yan
    Char Goren zihniyete BAN (alıntı:mofeusgt)

yaşasın support charlar !!!!!

şaka bir yana supportsuz warrior yada mage , mage ve wariorsuz support olmaz tamamlarız birbirimizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sup_tr

Support Classlari Yan
    Char Goren zihniyete BAN (alıntı:mofeusgt)

yaşasın support charlar !!!!!

şaka bir yana supportsuz warrior yada mage , mage ve wariorsuz support olmaz tamamlarız birbirimizi

Size katılmamak elde değil. Birde ben kişisel fikrimi eklemek istiyorum. Support charlar ile oynayanlar %99 hep bana hep bana diyen kişilerden değildir. (Atack char oyuncuları öyledir demiyorum)
  • arkadaslr bu aksam toplanıp il kusatmamızı telekoma yapalım hala benim nakil işlemimi yapmadılar arkdslr supprt charlr cok onmli ekibin kalbidir onlar.her char birbirini tamamlıyor.sadece bir tek gariban tanklr kalıyor geriye eskiden rblrde yuzlrine bakılırdı artık burda rblrde onlrsz kesiliyor:))bizim ekibin okculari tank gibiler masallah
  • Nakil işlemi eğer büyük şehirden nakil aldiriyo isen başında beklemeden hızlı işlem yapmazlar aksatırlar yada 2. plana alırlar gelen müşteriye bakarlar filan. Ki sen yanılmıyosam istanbul idi (yoksa adapazarımıydı:)) nakli verecek yerden id numaran kapatsalar gerisi hızlı işliyo santral filan çabuk onaylıyo.
  • aynı yerde cok yakın adapazrındayım.wala kapattrmadım eski ewe gitsem oynayabilirm hala :))
  • eğer superonline üzerinden abone olmuş olsaydın bu kadar uğraşmana gerek kalmıyacaktı.
    biraz homurdanınca senin yerine her işi yapıyorlar ;)
    nerdeyse eve gelip bilgisayara format atıcaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: s4ym3r3c0

eğer superonline üzerinden abone olmuş olsaydın bu kadar uğraşmana gerek kalmıyacaktı.
    biraz homurdanınca senin yerine her işi yapıyorlar ;)
    nerdeyse eve gelip bilgisayara format atıcaklar

sonucta hat telekomn yattılar 45 gun birikti işler bakalım nezaman gelecek bize sıra enson geldklrnde işleri bittkten sonra bahcedeki kngalı salacam ustlerine :)))
  • 7x Traprock clanımıza PP alındı. Alım 5 gün kapalıdır. GirrdTR ve oyuna girmeyen bir walock var. Clandan çıkarılacaklar. 5 gün ceza alacaz. 5 gün sonra 2 boş yerin 1 tanesine bişhop digerine hybrit karar versin.
  • Arkadaşlar
    2-3 yıl oldu herhalde beraberiz. Ama bu aralar aileme daha çok vakit ayırmam lazım.
    Bu sebeple akşamları eve notebooku götürmüyorum.
    Fakat gündüz iş yerinden ıvır zıvır/ alış satış ve tabii craft işlerine devam edeceğim.
    Beni bilirsiniz tempest ten beri Bishop forever...
    Sizin gibi bir takımın ARKASINDA / ARASINDA / ORTASINDA / SAĞINDA / SOLUNDA her türlüsünde olmak benim için mutluluktu.
    Bistur uzun bir süre pasif olacak fakat şifrelerim Ado ve Erhan da mevcut. Zaten gerektiğinde de Ado sokuyor.
    Ama SOUL BOW tutarsa geri dönebilirim :P
    Şaka bir yana daha bu serverda yapacak çok şeyiniz var. Mesela hiç kale savaşlarına katılamadık (ciddi manada).
    Büyük RB lerden servera ilk geldiğimizde Antarası kestik daha sonra sadece quest için Baiumu gördük...
    Hepinizi öpüyorum ve hepinize S grade set diliyorum...
    Happy new years :P

• şu anda bi devi uyandırdık. keske clan lv leri abyss 6 ve yukarısı olabilse ama en kısa sürede olacaktır. Clanda yer yok diye kimse üzülmesin. abyss gm leri clan lv6 yi açtıklarında dışarda kimseyi birakmayacağız. Veya dedigim gibi clan liderliği yapabielcek birine ihtiyacımız var. Olmadı nanda olarak clandan ayrlıp yeni bir clan kuracağım. Ve ally e katılıp aynı allyden devam edecez. Çözüm çok. Fakat 0 clan için çok emek ve çaba sarfetek gerekli. Açıkçası ben-im de bu kadar vaktim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon

şu anda bi devi uyandırdık. keske clan lv leri abyss 6 ve yukarısı olabilse ama en kısa sürede olacaktır. Clanda yer yok diye kimse üzülmesin. abyss gm leri clan lv6 yi açtıklarında dışarda kimseyi birakmayacağız. Veya dedigim gibi clan liderliği yapabielcek birine ihtiyacımız var. Olmadı nanda olarak clandan ayrlıp yeni bir clan kuracağım. Ve ally e katılıp aynı allyden devam edecez. Çözüm çok. Fakat 0 clan için çok emek ve çaba sarfetek gerekli. Açıkçası ben-im de bu kadar vaktim yok.

ONERI : Nanda yla disari cikmana gerek yok oncelikle kac kisi katilacagimizi (!!!) tespit edelim kendimiz bi clan kurup clan level 6 olmasini bekleyelim eger cok buyuk sayida katilim gerceklestirebilirsek bu clanla devam edip gereken levellrini sagliyalim ally kuralim 7x piyasasini karistiralim , tabi bu kuracagimiz klanida ana klan ozverisinde gerceklestirelim ki (buffcisi-warrioru-mage si-healeri) temeli saglam atalim , bu sadece bi oneri , saygilar ...

Evet arkadaslar , Abyss 7x serverinda TrapRock klanini taniyipta katilmak isteyen ve suanlik bos yer bulunmadigindan simdilik yada ally olacak duzeye gelebilicek gibi klan kurulumuna katilmak isteyenler sayalim (www.traprock.bizkackisiyiz.com )

BEN +1

NOT : Kesinlikle bi saka yada saygisizlik anlaminda kendi basima biseyler yapmaya calismiyorum , TrapRock lideri Anthon in ve diger uyelerinin artik genisliyoruz bi dev oluyoruz yazilarini somutlastiralim , kararlarinizi bekliyoruz TrapRock , guclu - disiplinli - seviyeli TURK klan ve klanlarimiz icin (7x) !!!

• Evet cvp yada herhangi bi yazi goremiyorum , burasi Abyss 7x bolumu mu ?
  • Bir çok net kararlar alabiliriz ama insanlar karşı olan hassasiyetide göz ardı edemeyiz..
  • Elbetteki , zaten boyle hassas bi konumuz oldugundan en azindan agizlarimizi yormadan yada gozlerimizi biribirimize karsi ovalamadan beyinlerimizle biribirimizi tanimadan ozgurce dusuncelerimizi yazmak heralde hepimizin hakkidir ... Ben yazimi sadece 7x te oynuyo ve klansiz yada 7x te oynamaya karar vermis verebilcek gucu gormek maksadiyla fikrimi yazdim , haddimi asmissam ozur dilerim sizden Hybrit kardes , son kararlar sizindir bekliyoruz bence bunu iii degerlendirebilirsiniz guzel bir kampanya baslatarak ...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.