Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili blacknavy. Oyundaki nikini bilmiyorum ama fikrin cok guzel. Benimde istedigim bu ama 2 clan a liderlik edebielcek bir arkaş gerekiyor. Vakti bol bilgisi yüksek. Karakteristik olarak 20-30 kişi ile zorlanmadan baş edebilecek ve en ufqak surtusmede kaçmayacak! biri olması gerekli. Abyss 7x deki TRaprockta kimler geldi kimler geçti. Ateş almaya geleni de gördük bizimle sonuna kadar savaşanı da. Clan diagramı çizeriz. Clanıa çacak arkadaş ile ve gerekli destek de saglarız. Su an için 1 party daha sonradan 2 party olmak üzere clan yavaş yavaş genişler. RB kesmeyi de göstereceğim. Clan liderinin bişhop olması cok onemli. RB nin kalbi bişhop. Ama full online bişhop oyuncu da arkasında olmalı. Benimle bu işiyapabiecek arkadaş irtibata geçsin. Konuşalım
  • Sevgili Anthon , fikirlerinize %99 katiliyorum , ama clan liderligi cok zor zahmetli bahsettiginiz gibi guvenilir online biri gerekli , bben klaninizin icinde boyle kisilerin varligindan hic suphem yok , eger simdilik yada ileriye donuk olabilir bir alt klan kurulacaksa bu sizin icinizden biri kurmali ( klan liderimizin demiryumrugu olmali ) yada Anthon un bekledigi gibi bir lider karsimiza cikmali, ben gerekirse buffer bishop olmaya elimden gelebilecek a dan z ye her goreve yardima raziyim yeter ki kaliteli low rate oynayabilicek online kisiler bulmak ama bu o kadar da zor olmayacak yeter ki klanimiz sudur buyrun gelin bekleriz suna pm atin , temeli kuralim gerisi kolay, oyunada yeni basladigim icin xp kasmaya baslamadim ...

Nick lerim : Firuze (shilien oracle)
    Delikan (rogue)

Not : Daha onceki yazimda da forumdan yeni kuralabilcek bole bi klana kac kisi toplanabiliriz diye soru yoneltmisim , durmayin arkadaslar yazilarinizi katiliminiz bekliiyorum , bende varim deyin

+1

• Ben bu abyss serverinde kayit oldum fakat hala acount yapilmamis.

yani activasyon edilmemis ne mailime geldim activasyon maili ne de baska bi sey.

ne yapacam.?
  • 1. email olarak myneti mi verdin?
    2. mail adresinin spam bölümüne baktığından eminmisin?
    3.kayıt butonuna tıkladıktan sonra gelen ekranda kayıt işleminin tamamlandığını yazan yazıyı gördüğüne eminmisin? Emin isen hemen gönderior abyss, eğer emin diilsen kayıt olarak verdiğin acc daha önceden kullanılıyo olabilir yada şifrede harf+sayı kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 10 Aralık 2007; 17:37:37 >
  • kambersiz düğün kırmansız abyss olmaz looooo :)))) ahada geldim burdayım ben bu ıste ustayım :)
  • Ben 2 gundur cook lag yiyiyorum (hele bazen o kadr lagg ki kopsa oh diyecem sadece heale basiyom paso abartisiz 1-2 dakika daliyo adam uykuya), server da midir benden midir , sizde durum nasil biladerler ?
  • dun cok kotuydu bende. Sadece pazarda item toplayabildim. 1 kucuk cep te tasinabilen GREAT SWORD yaptım. İns bu aksam güzel olur.
  • Laga inat hırs yaptım kasmaya devam dedim sonuç = %20 xp düştüm buda %40 xp kaybettim demek . 1 dakkada kaybettimi (72 lvl) 1 saatte anca kasacam pufff.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazuya55

Laga inat hırs yaptım kasmaya devam dedim sonuç = %20 xp düştüm buda %40 xp kaybettim demek . 1 dakkada kaybettimi (72 lvl) 1 saatte anca kasacam pufff.

abi bu telekom a lanet olsun yanii.
    o kadar para ödüyoruz ki, birde adsl için ev telefonunu millete zorla aldırıyolar,
    oluyo adsl fiyatı mutfak masrafı gibi.
    verdiklere hizmete bak.
    tek kelime ile yazıklar olsun.
    anlamadığımda 1mb hız için 4gb kota ya 29 ytl ödüyoruz.
    takalım bakalım takometreyi hız kaçç..?
    tamamen yönetim hatası....insanı zorla pk yaparlar bunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: anthon

dun cok kotuydu bende. Sadece pazarda item toplayabildim. 1 kucuk cep te tasinabilen GREAT SWORD yaptım. İns bu aksam güzel olur.

hayırlı olsun kanka cebe giriyomu hakkat ya Great Sword biz onla elma soyuyosss
  • güsel bende GeLcem saat 8 de oyundayım
  • İbocum Dragon slayer yapmam gerekli. Ama ondan önce Morfeusun 78 olmasi gerek. Şu an sadece onun 78 olmasi için ugraşacağım. RB vs herşeye ara verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: twincept

quote:

dun cok kotuydu bende. Sadece pazarda item toplayabildim. 1 kucuk cep te tasinabilen GREAT SWORD yaptım. İns bu aksam güzel olur.

hayırlı olsun kanka cebe giriyomu hakkat ya Great Sword biz onla elma soyuyosss

bizim bi hatun da sacını topluyo onlaa :PP
  • deli vuruyor ama frenzy ile:D. Bana dragon slayer gerek. Elma soyacagi degil:D
  • quote:

deli vuruyor ama frenzy ile:D. Bana dragon slayer gerek. Elma soyacagi degil:D

dedemin yeleğinin cebinde vardı öyle bişi..yalnız enchlemen lasssım ehuehu
    hemde otomatik açılıyo heee
  • Hakkat ya bu desto deliymiş 52 oldum yeni yeni cosuyor char
  • arkadaşlar epeyce uzun bir süredir ( abyss kapandığından beri) burada sizi takip ediyorum. muhabbetleriniz çok hoş. L2 ye de wow yüzünden bayağı bir ara vermiştim. virgin de niyetlendik ama pek sarmadı orası beni. şimdi abyss te niyetim var tekrar başlamaya. banada yer varmı aranızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle_sky -- 3 Ocak 2008; 7:48:58 >
  • Bizim yerimiz var. Eger sende katılmak istiyosan ve Elven Elder, Bishop , BladeDancer oynayabilirim dersen. Oyundaki nikim nanda. Veya clan başkani hybrit. İrtibata geç. Konuşalım
  • hmm anladığım kadarı ile healer lazım size. ben daha çok actionvari bir char düşünmüştüm ama BD açabilirim sizin için

vardiyalı çalışıyorum o yüzden eskisi kadar bol girebileceğimi sanmam. ama bulurum ben sizi serverda..
  • hehe bekleriz. Support char açaçacak arkadaşlar için clana giriş min lv 40 ve 2 class olma sartımız var. Aktif kesici char acacak lara için ise min lv70 dir. 70 in altında support harici char almıyoruz. Sebebi ise genelde servera yeni gelenler 70 i görmeden birakmalari. 70 i geçen zaten seri kasabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.