Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA BEYLER CARACTİM 55 LEVEL OLDUM URAS URAS :)= EHEHE
    Bİ TANE TURKE RATLAMADİM HEPİNİZ COK YUKSEK LEVELERDEMİSİNİZNEDİR HEP GAVUR HEP GAVUR
    TURK GORSEM BOYNUNA ATLAYCAM HEE:).. 7X TE OYNUOM:)= CAR İSMİM :YAGAMİİ
    YOKMU Bİ ALLAHİN KULU SELAM VERCEK VALLA CULSUZ DONSUZ GESİOM:)=
    Bİ EL ATİNDA EN AZİNDAN SELAM VERCEK ARKADAS OLSUN :)K.O DA 80 E KASMİŞLİİM VAR BU OYUNUDA SEVDİM BİRAZ YOL YORDAM ORETİN BENDE KASİİM SERİ SERİ ..
    KLAN FELEN VARSA ALİN DA MUHABBET EDERİM AKİL DANİSİRİM Bİ SURU SEY DUSUO NEY NEYE YARARCOZEMEDİM:) DARK ELF OLDUM. BU ARDA İSE YARARMİ20İLE 40QESTİNİ YAPTİM :)=
    ONDAN BERİNE BULDUYSAM KESEBİLDİGİM KESTİM:) AMA USTUME BASİMA BİSİ ALAMADİM HER SEY MİLYON MİLYON PARA İSTİO:) CANİM SIKILDIMI BALIK TUTUOMDABALIK TUTMAK DAHA BETER KOTU NEDIR BALIK TUTMANIN YOLU EBN HEP KACIRIOM
    NEYSE BİRİLERİ CEVAP İD BİSİ VERİRSE 7X TE İRTİBATA GECEBİLİRİM YAS 29.İSTANBUL.
    HERKESE İİ EYLENCELER:)=
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAGAMİİİ

YA BEYLER CARACTİM 55 LEVEL OLDUM URAS URAS :)= EHEHE
    Bİ TANE TURKE RATLAMADİM HEPİNİZ COK YUKSEK LEVELERDEMİSİNİZNEDİR HEP GAVUR HEP GAVUR
    TURK GORSEM BOYNUNA ATLAYCAM HEE:).. 7X TE OYNUOM:)= CAR İSMİM :YAGAMİİ
    YOKMU Bİ ALLAHİN KULU SELAM VERCEK VALLA CULSUZ DONSUZ GESİOM:)=
    Bİ EL ATİNDA EN AZİNDAN SELAM VERCEK ARKADAS OLSUN :)K.O DA 80 E KASMİŞLİİM VAR BU OYUNUDA SEVDİM BİRAZ YOL YORDAM ORETİN BENDE KASİİM SERİ SERİ ..
    KLAN FELEN VARSA ALİN DA MUHABBET EDERİM AKİL DANİSİRİM Bİ SURU SEY DUSUO NEY NEYE YARARCOZEMEDİM:) DARK ELF OLDUM. BU ARDA İSE YARARMİ20İLE 40QESTİNİ YAPTİM :)=
    ONDAN BERİNE BULDUYSAM KESEBİLDİGİM KESTİM:) AMA USTUME BASİMA BİSİ ALAMADİM HER SEY MİLYON MİLYON PARA İSTİO:) CANİM SIKILDIMI BALIK TUTUOMDABALIK TUTMAK DAHA BETER KOTU NEDIR BALIK TUTMANIN YOLU EBN HEP KACIRIOM
    NEYSE BİRİLERİ CEVAP İD BİSİ VERİRSE 7X TE İRTİBATA GECEBİLİRİM YAS 29.İSTANBUL.
    HERKESE İİ EYLENCELER:)=

Walla aslında biçok Türk var fakat denk gelmemişsin sanırım.
    Sana yardımcı olmak isterdim ama bende aşağı yukarı aynı pozisyondayım.
    Türk clanlarıda var fakat şartlar var clana üye olabilmen için.
    -düzenli oyunda online olabilmen
    -clana yarıyacak adama sahip olman ve tecrüben
    -bi süre sonra çıkıp gitmemen
    -clan kurallarına uyman

vb kurallar var..takdir edersin ki gelene yardım ediyolar fakat adam çekip gidiyo aldıklarıda geri gelmiyo.
    düşük rate de sende görmüşsündür ki bişilerin sahibi olmak hiçte kolay değil.

ama umudunu yitirme azimli ol..emin ol iyi yerlere gelirsn.
    oyundaki isimlerim imzamda var.elimizden geldiğince sorularını cevaplayabiliriz.
    kolay gelsin

• ARKADAŞIM TRAPROCK ÖZEL TOPİGİNDEN GİR HEPİMİZ ORDAYIZ YARDIMCI OLURUZ
  • RECO AYNI ANDAMI YAZDIK NE YAZDIKTAN SONRA GORDUM SENİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: sup_tr

RECO AYNI ANDAMI YAZDIK NE YAZDIKTAN SONRA GORDUM SENİ

HEE YAW ÖYLE OLDU GALİBAA DA.
    BÜYÜK HARFLE YAZMAYIN KARDEŞİM...
  • YAF İTEM FELEN İSTEYENDE KİM BEN BİLGİ İSTİOM BİLGİİ:)
    LA 40 QESTİNİ YAPANA KADAR GOBEEM CATLADİ MESELA KLAN FELEN OLSA TAKİLDİİM YERLERİ SORSAM Bİ İKİDE TAKTİK ALSAM YETER ARTAR BANA AKSAM 8 İLE1 ARASİ ONLİNE OLURUM GUNDE 5 SAAT ZATE KOLAY LEVEL KASMAK DUN GAVURLARA DENK GELDİM MESELA BOS KESİOLAR
    K.O DA BOS DİOZ LEVEL SORDULAR40DEDİM ALDİLAR Bİ UFAK TEFEK BOS LARDAN FELEN KESTİK 55LEVEL OLDUM BAYA NP GELİORMUS BOOS KESİNCE:)=
    BENİM LEVELLERİME DENK ELEMANLARİ OLAN İŞİDE BİLEN SORDUMMU TERS LEMEYCEK Bİ İKİKİŞİ BULSAM YETER:) BUFU ZATE PARA İLE ALİOM GAVURLARDAN:)İTEM DESEN İSTE NPCEDEN SATİLANLARDAN ALDİM TAKTİM İŞİMİ GORUOR:)=
    KISACABİ SELAMİ ESİRGEMESENİZ YETER YAF :)=BEN KENDİM GENE YAPİOM ZEVKİMİ:)
    HE BİDE BALİK LARİ HEP KACİRİOM NEDİR YAKALAMANİN YOLU.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAGAMİİİ

YAF İTEM FELEN İSTEYENDE KİM BEN BİLGİ İSTİOM BİLGİİ:)
    LA 40 QESTİNİ YAPANA KADAR GOBEEM CATLADİ MESELA KLAN FELEN OLSA TAKİLDİİM YERLERİ SORSAM Bİ İKİDE TAKTİK ALSAM YETER ARTAR BANA AKSAM 8 İLE1 ARASİ ONLİNE OLURUM GUNDE 5 SAAT ZATE KOLAY LEVEL KASMAK DUN GAVURLARA DENK GELDİM MESELA BOS KESİOLAR
    K.O DA BOS DİOZ LEVEL SORDULAR40DEDİM ALDİLAR Bİ UFAK TEFEK BOS LARDAN FELEN KESTİK 55LEVEL OLDUM BAYA NP GELİORMUS BOOS KESİNCE:)=
    BENİM LEVELLERİME DENK ELEMANLARİ OLAN İŞİDE BİLEN SORDUMMU TERS LEMEYCEK Bİ İKİKİŞİ BULSAM YETER:) BUFU ZATE PARA İLE ALİOM GAVURLARDAN:)İTEM DESEN İSTE NPCEDEN SATİLANLARDAN ALDİM TAKTİM İŞİMİ GORUOR:)=
    KISACABİ SELAMİ ESİRGEMESENİZ YETER YAF :)=BEN KENDİM GENE YAPİOM ZEVKİMİ:)
    HE BİDE BALİK LARİ HEP KACİRİOM NEDİR YAKALAMANİN YOLU.:)

Kardeş lineage2.pmfun yaz google da çıkan ilk siteyi aç.
    Orda bu oyunla ilgi database var,hertürlü bilgiyi bulabilirsin.
    silah-armor-classlar-skiller-moblar-bosslar-
    hatta itemler hangi item hangi mob tan % kaç ihtimal düşer ve mobların haritadaki yerleri vsvsvs envaye çeşit bilgi var.
    ilk önce burayı bi baya kurcala,en azından sorucağın sorularda azalmış olacaktır
    birde yapacağın görevlerde var resimli anlatım olarak,keşke forumları biraz daha kurcalasan aratma yapsan bi çok şey bulabilirdin.
    Abyss 7x traprock topiğindekiler ordayız zaten,imzalarda isimlerde var.
    sen önce şu pmfun daki bilgileri bi kurcala önce

• ya iyide ben o pmfuna girdim hatunlar falan çıkıyo

virus girmis benim pc ye aga ne etcez

ha bide serverda problemmi var acc yi 7x serveri kabul ediyor ama char ekranında start deyince girmiyon oyuna. yenidende kurdum yeni charda açtım ama bi türlü start kabul etmiyor anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle_sky -- 10 Ocak 2008; 20:50:08 >
  • eee kimseden ses yok siz oyundasınız galiba. saat 20.00 den beri uraşıyom hala giremedim diğer serverlara bağlanıyor ama 7x e giremiyorum. banlandimmi acep dicem ama char ekranı geliyor bişi de yazmıyor. ne olabilir bi el atın konuya artık....
  • Kardes suanda teknik bir sorun var 7x de 757 limitde duruyor. Ama gm rahat olun duzelticez dedi. Biraz sabirli ol gireceksin yakinda ve sık sık updathera bak yeni bi dosya geldimi die.
  • hay Allah razı olsun bende işkillenmeye başlamıştım bendemi sorun diye. az kalsın formatlıyodum pc yi sinirden.. bekleriz napalım kısmet yarına işallah. saolaın tekrardan....
  • Sanırım sever da bir çalışma dolayısı ile oyuna girişi bir süre durdurdular.
    Saat 11 den sonra START normal çalışma düzenine geçti zaten.
    Şuan bir sorun yok.
  • 7x iki gündür down. yada ben her girdiğimde down olarak karşıma çıkıyor. sebebi yada ne zaman düzeleceği hakkında bir bilgi varmı acaba..
  • Server bakima girdi diolar 12 saatlik bi bakim ama 2 gundur kapali.zaten bu abyss yoneticilerinin gun saat kavramina şasiorum gecen seferde bugunluk server kullanim dişidir yazmişlardi 2 hafta server yoktu demek bu sefer yarım gun kullanim dişi yazdiklarina gore 1 hafta kapali kalcak demektir formulu cozdum sonunda..gerci onlarin stratejileri ne az cok kestirebiliorum 10x yeni server actilar yenı server demek yeni para kapisi demektir7x artik player kaldirmiodu yeni gelen cok oldu yenıden online sayisi 1300 e dayandi zaten makinasi dandik sanırım 7xe yeni baslayan arkadaslari 10x e kaydirmaya calişiolar tahminimce server 1 hafta kadar kapali kalicak ki 7x e yeni baslamiş olanlar 10x e gecip orda duzenını kursunlar die..olan gene bize oluo beklioz gunlerce gerci para vermioruz bu oyuna.nese bi kac gune gelir umarim..varsayimlara gore fikrimi soluorum işallah olabilecek en erken zamanda yeniden serveri acarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkcbck -- 15 Ocak 2008; 2:38:05 >

• neyseki iyi zamanlamaları var adamların. nette sorun yaşıyodum biraz uğraşınca modemde problem olduğu belli oldu. ben modemi değiştirene kadar bunlarda serveri halleder
  • adnan kusura bakmayın modem garantiye gitti gelmedi bi türlü. sanırım bir sure daha giremeyeceğim. girmiyo oynamıyo falan diye düşünmeyin lütfen. kusurada bakmayın. elimde değil.
  • ok. geçmiş olsun
  • dostum sana bi lafimiz yokki..

gelipte 2. classi yapamayip yada 52 olupda b gradesi-itemi olmadı diye arkasına bile bakmadan gidenlere sadece yakında koca bir liste yaparım sanırım..insanları teşhir etmeyi sevmem ama onlardan bir çoğunun bu forumları okudğunu biliyorum, canları sağolsun...
  • Arkadaşlar 300x te 3.class questini nasıl gerçekleştirebilirim?İllaki questi yapmak zorundamıyım yoksa kolay bir yolu varmı?Birde tecrübeli arkadaşlar bu server hakkında püf noktaları söyleyebilirse sevinirim.2 aydır adam gibi pvp yapamadım canım çekti
  • class 3 questi zorunlu..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.