Şimdi Ara

Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
19.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haydee o zaman ben 300x de baslıyayım insan 10x falan koycagına bi 35x yada 45 x koyar demi

• necro bana l2 nin sounds dosyasını upload edebilir misin
  • ya da se nen iyisi bi msn adresini yolla
  • konuyla alakalı degil özür dilerim

sen benden bu 500mb lik dosyayı mi update etmemi istiyorsun ? valla birazdan yatacam malum öğretmenim erken kalkmam lazimda
    https://store.donanimhaber.com/88/85/c7/8885c7d113682edefde1de7fcede0f49.jpg
     Full Offical C6 İnterlude 10K+ Oyuncu ABYSS

• kardeş kusura bakma elimde olmadığı için boyutuna da bakamadım
  • bi de aranızda bu abyss in 300x lik serverında oynayan var mı ?? biraz yardıma ihtiyacım var da (para falan deil sadece server hakkında)
  • 300x de sadece bol bol keserler , pklarlar cart diye, town a gitmek için soe kullanmazsın böylece bol miktarda rus ve de.....

abyss 7x Hybrit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrit -- 24 Ekim 2007; 19:40:38 >
  • hybrite katiliyorm. abyss in pvp serveri zordur. kalabaliktir. Daha kolay basit serverlar bakin derim. Bende gercek pvp serveri sole olmali. Baslanigcta lv80 tum skiller acilmis. 1trilyon para. olacak. Direk keseceksin.

Maximum dan bi ricam olacak. Dunku anakzel78 i okcularla 10 dakkada 2 kere kestigimiz videoyu buraya koyabilirmisin. lv13 ume de sonunda kavustum. Artik DB em Focuslu oldu.

Nanda lv78 Sagitarius // lv64 Necro (Noblese 11 lv kaldi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: anthon

hybrite katiliyorm. abyss in pvp serveri zordur. kalabaliktir. Daha kolay basit serverlar bakin derim. Bende gercek pvp serveri sole olmali. Baslanigcta lv80 tum skiller acilmis. 1trilyon para. olacak. Direk keseceksin.

katılmamak elde degil ama hiç kimse yapmiyorki öyle serverleri

• nanda ve hybrit e teşekkür ederim
  • bana bak bishoptan olma cardinal efendi :))) nanda maximum asokun melekleridir ona goree
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

bana bak bishoptan olma cardinal efendi :))) nanda maximum asokun melekleridir ona goree

Ayy kıskanırmıstaa erkekimm Evt Abyss in EEnn Taş hatunları Nanda ile Maximum dur ona göre ama Sahaapları var ASok

• kiskanırım tabiayagınızı denk alın koca tank(hell kngth)soul taker,sword muse = AsoK.melekklerime yan bakani keserim
  • kiz maxi aksama erken gelbu gece bizim gecemiz olsun sallayalim serweri
  • Tamam gelicem 8 de oyundayim bi resim alimde söle ekleyelim buraya beyim
  • aldik ya iki yanımda duruyordunuzo videoyu yayınlama,seyredip aynısını yapmaya kalkrlr hasılat bölünmesin
  • Asok Angel 1 iN

• Asok Harem

• Ooo Harem Bile kurmuslar
  • S.A kardeşim ben uzun zamandır l2 oynuyorum dolaşmadığım server kalmadı hepsi ya kapandi ya itemlerime hatta charımın lvl li ile oynadılar hic tad almadim abbys serverinda başmak istiyorum 300x e girdim fakat kimseyi bulamadim yokmu 300x de oynuyan veya 7x de oynamak istiyorum size nail ulaşicam bana yardim edebilirminiz ben sırf muhabbet ortamı icin oynamak istiyorum kaliteli bir server arıyordum abbys tam istedigim gibi görünüyor neyse serverda gorüşmek üzere inşaallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.