Şimdi Ara

Full Siemens tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kismete 11 Eylul'de evlenecegim. Beyaz esya konusunda full siemens dusunuyorum. Butcemi ve aradigim kriterleri yazarsam belki aranizdan yardimci olabilecek arkadaslara ulasabilirim.

Oncelikle tum cihazlar alman yapimi olmali. Turkiye'de montaji vs olan urunler olmamali. Saglam sorun cikarmayacak, kullanilmayacak abuk subuk ek ozelliklere elektronik devrelere led gostergelere gerek yok. Yani sadece ona para vermek istemiyorum. Enerji tuketimi A , A+ ve mumkun oldugunca sessiz olmali.

Buzdolabi: Derin dondurucusu altta olmali. inox vs takintilarim yok. Butce : 2000-2500 tl arasi
    Camasir makinesi: 7 kg olmali. Butce 1000 tl .
    Kurutma makinesi: Camasir makinesinden ayri ve bacasiz olmali. Butce: 1000 tl
    Bulasik makinesi: Cok abarti programlara gerek yok. Butce 1000 tl .
    Firin, Ocak, Davlumbaz : Adam gibi pisirsin annelerimizin eski yuvarlak firinlarini aratmasin :) butce: 2000-2500 tl

Fiyatlar + yada - 250 tl olabilir eger su kadar fark var ama deger derseniz.

Ev kurana Allah yardim eder derler. Bir de siz el atin rica edecegim.

Tesekkurler

• Buzdolabında Siemens'in aradığınız tipteki modellerin tamamı yerli ve fiyatını hakedecek kalitede değil. Liebbher'e bakabilirsiniz.

Çamaşır makinesinde aradığınız bütçeyle Siemens WM10P360TR modelinin birebir aynısı olan Almanya üretimi Profilo CM1000PTR alınabilir. Siemens olsun derseniz 1150TL vermeniz gerekli, ki bu fiyata değmez. 1150TL'ye LG daha mantıklı. İlla Siemens istiyorsanız WM10S461TR modeline bakın.

Kurutma için üzerine az daha ekleyerek A-%40 olan 7kg modeline bakabilirsiniz. 1200TL altına bulunur.

Bulaşık makinesinde SN25M231TR modeline bakmanızı öneririm. Fonksiyonel ve kaliteli bir ürün.

Ankastrede Siemens'in kötü bir modeli yok diyebilirim. Seçim sizin zevkinize kalmış. Almanya üretimi model pek kalmadı, geneli Avrupa üretimi ve yerli ürünlerden oluşmakta.
  • Liebherr'de ya cok ufak hacimli modeller var yada cok pahali yada ben bulamadim. Ayni tip baska marka/model tavsiyen var mi ustad? Hatun illa derin dondurucusu asagida olan modelden istiyor. Camasir makinesi Profilo daha mantikli geldi.

Kurutma makinesinden kastiniz WT46W561TR mi?

Bulasik makinesi de ok.

Cok tesekkurler,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.