Şimdi Ara

FULL STAT NASIL OLUYOR 380 ADD NASIL OLUYOR YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN HEROSLAND MU (EVİLFLAMES SEZON5) OYNUYORUM YENİ BİR ŞEY ÇIKMIŞ 380 ADD DİYE NASIL OLUYOR ARKADAŞLAR YARDIM EDİN LÜTFENN

• arkadaşım çok garip bi soru sormuşsun full stat dediğin şey pointlerinin full olması genelde 32768dir bu ama kimi serverlerde 65000 gibi bi rakamdır.
    380add dediğin şeyide açarak anlatırsan yardımcı olurum
  • editor len yapiolar eger oyle bi server varsa dedigin gibi oynama
  • SexMacHine Bu Cevabi Verirken Anladigin Soru Neydide Boyle Bi Cevap Verdin =))HerKonuda Bir Yorumunu Okuyorum Yalniz Hic Biride Tam Anlamli Gelmedi Bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsClass
    SexMacHine Bu Cevabi Verirken Anladigin Soru Neydide Boyle Bi Cevap Verdin =))HerKonuda Bir Yorumunu Okuyorum Yalniz Hic Biride Tam Anlamli Gelmedi Bana.

full stat anladim
  • ya oyunda 380 add diye ir şey var ıtemlerin +200 +1000 gibi güç veriyor sana ve seni 120 resetler altındakiler öldüremiyor seni ve 121 reset atman gerekiyor oyunda bu özelliği alman için ben bu özellikleri taşıyorum ama 380 add yi nasıl ekleyeceğimi bir türlü anlamadım
    sitede vardı ama bulamadım...
  • Boyle Birsey Olabilicegini Zannetmiyorum.Yani 120 Reset Atmadan Kesilemezsin Seklinde.Ben Pek Birsey Anliyamadim.Bununla İlgili Eger Resim Gonderebilirsen Daha İyi Yardimci Olabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Boyle Birsey Olabilicegini Zannetmiyorum.Yani 120 Reset Atmadan Kesilemezsin Seklinde.Ben Pek Birsey Anliyamadim.Bununla İlgili Eger Resim Gonderebilirsen Daha İyi Yardimci Olabiliriz.

bende;)
  • quote:

Boyle Birsey Olabilicegini Zannetmiyorum.Yani 120 Reset Atmadan Kesilemezsin Seklinde.Ben Pek Birsey Anliyamadim.Bununla İlgili Eger Resim Gonderebilirsen Daha İyi Yardimci Olabiliriz.

Az Post Kas Sonun Pek İyi Olmuycak Soylemedi Deme =)
  • quote:

quote:

Az Post Kas Sonun Pek İyi Olmuycak Soylemedi Deme =)

giris tarine bak 6 senedir post kasmiorum kasam generaldim
  • Anlamadigimda O Zaten =) Su Son 3 Gundur Atakdasin.Dun Post Sayin 13du.Bugun 41. Garip Geldi Her Konudada Son Yazan Sen Olunca Dikkat Cekiyor Neyse.
  • quote:

Anlamadigimda O Zaten =) Su Son 3 Gundur Atakdasin.Dun Post Sayin 13du.Bugun 41. Garip Geldi Her Konudada Son Yazan Sen Olunca Dikkat Cekiyor Neyse.

genelde takilmam ama 1 haftadir evden cikamiorum burda takiliyorum yoksa ne yapacam post kastimi ne oluyor:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.