Şimdi Ara

Full STR Bow Pacheon/Fire-????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Irıs serverında full str bow kasıyorumda farmdayım pacheon/fire açtım şimdilik yanına ne açmalıyım sizce? Ice acsam defans yuksek damage düşük olcak, lighting açsam damage yüksek defans düşük olcak Force hakkında hiçbir bilgim yok. Ve söyledikten sonra hangi tip armor giymem gerektiğinide söylerseniz iyi olur.

Ben şuan Pacheon/Fire-Lighting Garment düşünüyorum fakat sizinde görüşlerinize ihtiyacım var.

• Pacheon fire lightning pvp de zayıf diyorlar, cold yaparsan cok yavaş bir char olur drug a para dayanmaz, force iyi gibi gorünuyor fakat eu charlara karşı ne kadar başarılı olur bilemem hızlı kasmak istiyorsan light aç zaten str cisin cold a ihtiyaç duyucağını zannetmiyorum ama ben pvpde kral olucam diyorsan cold sana göre
  • Peki Pacheon/Fire-Light yapıp phy. def açığını kapatmak içinde pro giysem nasıl olur?

Veya Force'dan anlayan biri varsa nasııl bir build olduğundan bahsederse sevinirim...
  • Arkadaşlar bu konuda herhangi bir tecrübesi olan kimse yokmu?
  • Force Aç Pişman Olmazsın Elinede Sağlam Bow Çek Kral Sensin Şahsen Öyleyim Şuanda Farm Yapmiş Olsam Char Daha iyi Oluçakti Ama Nese Artık
  • ben de yeni açtım charı fire pacheon force yapıcam başlamadan biraz farm ypıyorm 60k oldu sp devam bakalım:)
  • Peki sizce şöyle bir build nasıl olur?

Pacheon / Fire - Light Full STR. Ice'ın verdiği phy. def açığınıda pro giyerek kapatmaya çalışsam nasıl olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80 lwl paladin we acc
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • force iyi güzel de eu ya force pek iş yapmıor bildiginiz gibi oyuzden tavsiyem force dokunma.pacheon-fire-layt/pacheon-fire-cold/pacheon-fire-cold-layt bunlardan birini yapmanı tavsiye ederim arkadasımızın dedigi gibi hız gerekli bana sorarsan fire-layt kas 120 olunca istersen colda ceviririsin sana kalmıs illa force acıcam diosan senin bilecegin is force ch lere karsı cok etkilidir fakat dedigim gibi eu ya fazla is yapmaz full str kasacagın icin protector tavsiye etmem ama sen bilirsin(not:sadece okuduğum bilgiler doğrutusunda yazdım sroda max kasdıgım car 36 dır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albahran -- 17 Ekim 2011; 16:26:04 >
  • ßnDe ßi char yaptım FuLL STR + cold + force süper char
  • Ben eldoradonun en iyi force bowuydum en iyi de okcusuydum bir str bow forceyi acacak ama seti kötü dizersin sonra forceden kötüsü olmaz bilmem anlatabildimmi cold ne ya hele elektrik açanları görünce gülüyorum cold iyi ama karakteri daha sağlam yapar ama adam yıkamaz yikilmaz da bir o ise yarıyor zevk adrenalin force de kullanan anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas4121 -- 21 Ocak 2012; 15:00:36 >
  • Bow 120 Fire 120 Light 100 cold 20 (snow shield için).Hem mag atack dan yararlanırsın hemde snow shieldden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killabyte -- 21 Ocak 2012; 22:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We_Are_Turks

Force Aç Pişman Olmazsın Elinede Sağlam Bow Çek Kral Sensin Şahsen Öyleyim Şuanda Farm Yapmiş Olsam Char Daha iyi Oluçakti Ama Nese Artık

tam liseli işte.forever alone
  • Force at garment yap çarıda çok güzel olur
  • light en iyisi bide pro-armor karışık yaptınmı iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.