Şimdi Ara

Full Str Bowman vs Full Int S/S Nuker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apollo serverinde kısa bir Rogue/Cleric deneyiminden sonra Avrupalı charları party olmadan kasmanın işkenceden öte olduğunu gördüm ve bu yüzden Çinli bir karakter açmaya karar verdim. Biraz araştırma sonucunda bana en uygun karakterlerin Bowman ve Nuker olduğuna karar verdim fakat ikisi arasında çok kararsızım. Ben o kadar profesyonel bir oyuncu değilim. Gidebileceğim Max. Lvl 90dır diyebilirim. Gaza gelirsem belki daha çok kasarım. Ne demek istediğimi anladınız sanırım. Zaten Silver Premium var. Öyle SP Ticket falanda alamam. Ancak 15 TLye 350m Alındığını varsayarsak bol bol taxi yapabilirim. Aklımda bu iki karakterden hangisini seçmem ve SP olayını nasıl halletmem konusunda soru işaretleri var. SP olayını şöyle düşündüm. 45-50 Lvle kadar tamamen taxi ile ilerleyeceğim için o lvllere kadar 9 Gap ile gidersem nivlamdan hesaplamalarıma göre tam 50 Lvlde 400k kadar iyi bir SP oluyor. Biliyorum şimdi Ong farm falan yap diyeceksiniz fakat Ong farm yapanların çoğu oyun parası kabul etmiyor. Nakit parayı çıkartıp veremem. Oyun parası ile kabul eden varsa buyursun gelsin yapalım. Ayrıca bende Gold Premium yada SP Ticket olmadığı için Ong Farm benim için daha zahmetli olacaktır. Zaten 400K SP bir Bowman yada bir Nuker'e 80 Lvle kadar rahatlıkla yetiyor. Size yapacağım şeyleri anlattım. Sizinde şu fikirlerinizi almak istiyorum:

1. 110 Lvle kadar çok büyük ihtimalle kasmayacağım için asla çok büyük bir PVPci olmayacağım bunu biliyorum. Fakat yinede kendi Lvllerimde ezilmek istemiyorum. Ayrıca oynaması çok zevkli olmalı. Bow 90 Lvlden sonra coşuyormuş sanırım. Sizce Nuker daha mı uygundur benim için fikirlerinizi söyleyin lütfen?

2. Bana 50 Lvle kadar 9 Gap yolundan başka nakit para yerine oyun parası vereceğim Gold, Ticket falan almayacağım, bir yol var mı? Sanırım 50 Lvle 9 Gap daha mantıklıdır?

3. Bowman yada Nuker seçmemi söylerseniz lütfen yapılandırmalarıda açıklayın. Nuker seçersem sanırım Light/Cold/Bicheon yapacağım. Bowman seçersemde karar veremedim, Light mı 30 yoksa Cold mu 30 olmalı.

Kafam çok karışık, yardımlarınızı bekliyorum.

• Nukerlerimde oldu bowcularımda, ikisininde yeri ayrı ama benim için bowla oynaması daha zevkli geliyor,
    Yakın gelecekde Çin skillerine ek özellik ve atack ekleneceğini düşünürsen,
    Cold-Light-Bow / Full int bow ile oynaması daha da zevkleneceğe benziyor, heleki wizardların vuruşu yakın gelecekde düşürüleceği için int bowun ciddi anlamdaki vuruşundan dolayı daha da tercih edileceğe benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Nukerlerimde oldu bowcularımda, ikisininde yeri ayrı ama benim için bowla oynaması daha zevkli geliyor,
    Yakın gelecekde Çin skillerine ek özellik ve atack ekleneceğini düşünürsen,
    Cold-Light-Bow / Full int bow ile oynaması daha da zevkleneceğe benziyor, heleki wizardların vuruşu yakın gelecekde düşürüleceği için int bowun ciddi anlamdaki vuruşundan dolayı daha da tercih edileceğe benziyor.

Full İnt Bow'u hiç düşünmemiştim. Nasıl olurki. Bow ile Nuke falan mı atarım? Birde zaten Int ile az olan fiziksel def. ve canı kalkan takmayınca çok daha ezik olmaz mı?

Evet arkadaşlar başka fikirler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 28 Haziran 2010; 15:01:29 >
  • İlhan abi'nin tercih ettiği yapılandırmayı hiç yapmıs olmasamda aklındaki soru işaretlerini kaldırabilirim.
    1-Nuke senin bilceğin iş ilhan abi int bow'u hem phy. hem mag. attackları en yakın silah diye tercih etmiştir eminim
    2-Cold açtığın için defans ordan gelicek+pro. giyeceksin ayrıca bow'un komboları knockback(itme) gibi skilleri olduğu için hem pvp'de hem kendini kasarken yaşabilirsin

Bence ne mi aç bence Str Bow aç neden?sen diyorsun 90 Lv yaparım anca İnt Bow'un da 90'larda çok işe yarıcağını düşünmüyorum Str Bow aç takıl
  • Asıl 90 Lvli geçmeden iyi skiller açılmıyor diye biliyorum ben. SP hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar? Lütfen biraz yorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.